Vinkit ja oppaat

Kuinka valita hyvä teollisuuspöytä - opas

Lisätietoa  – Onko aika hankkia uusi teollisuuspöytä? Tiedätkö millainen työpöytä sopisi tarpeisiisi? Tämän oppaan avulla autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän!

Inspiroivan toimiston sisustus – 5 vinkkiä

Lisätietoa  – Viihtyisä toimisto innostaa ja inspiroi ja on tärkeä tekijä myös hyvinvointisi kannalta. Mutta kuinka yhdistää käytännöllisyys ja tyylikkyys? Kun suunnittelet sisustusta, on monta asiaa, jotka ovat hyvä huomioida viihtyisän työympäristön luomisessa. Lue 5 vinkkiämme toimiston sisustukseen, joilla luot työympäristön, joka huokuu positiivista ilmapiiriä, lisää hyvinvointia ja vähentää stressiä.

Näin parannat äänimaisemaa työpaikallasi

Lisätietoa  – Oletko kyllästynyt häiritseviin ääniin ja liian kovaan melutasoon työpaikallasi? Melu työpaikalla ja huono äänimaisema kuuluvat työpaikan tavallisimpiin ongelmiin. Ääniaallot tunkeutuvat veden lailla helposti sisään pienimmistäkin raoista ja häiritsevät äänet nostavat stressitasoja ja heikentävät keskittymistä. Onneksi äänimaailmaa voidaan tarvittaessa parantaa esimerkiksi sisustamalla toimisto pehmeillä pinnoilla, sermeillä tai akustiikkapaneeleilla. Olemme listanneet 9 tapaa vaimentaa ääniä työpisteesi ympärillä ja parantaa työpäivääsi.

Palaverit paremmiksi - 5 vinkkiä

Lisätietoa  – Yhä useammalla työpaikalla arvostetaan sujuvuutta ja joustavuutta työssä, mikä puolestaan asettaa työympäristölle täysin uusia vaatimuksia. Annamme viisi vinkkiä siihen, miten voit helposti optimoida työpaikkasi uuden tyyppisille – spontaaneille ja luoville – palavereille.

Kuka sinä olet toimistolla?

Lisätietoa  – Kaikki ihmiset ovat yksilöitä omine persoonallisuuksineen ja se on hyvä! Silti toimistot ovat usein hyvin samannäköisiä. Haluamme tukea sinun tarpeitasi niin, että yllät parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Riippumatta siitä tarvitsetko toisenlaisen istuimen, enemmän äänieristystä tai vaikkapa potkulaudan - löydät sen meiltä.

Monipuolinen hylly kaikkiin työympäristöihin!

Lisätietoa  – Riippumatta siitä mitä varastoit tai säilytät, Flex hylly sopii lähes kaikkiin työympäristöihin. Valitse korkeus, pituus ja syvyys sekä hyllyjen lukumäärä tarpeen mukaan. Lisäksi voit sijoittaa hyllytasot juuri oikealle korkeudelle. Tarvitsetko myös työtason? Integroi työtaso Flex hyllyyn ja vapauta tilaa muualta. Uskallamme väittää, etä Flex on markkinoiden monipuolisin hyllyjärjestelmä!

Pidä työpöytäsi siistinä

Lisätietoa  – Conceptum kiinnitysprofiili, joka löytyy sekä vapaasti seisovana että kiinnitettävänä vaihtoehtona luo työpisteelle järjestyksen ja tyylikkään pohjoismaisen muotoilun. Työpöytäsi muuttuu tavaroiden laskemistasosta tilavaksi työskentelytasoksi, jossa on tilaa mahdollisuuksille ja luovuudelle. Työpiste, johon olet tyytyväinen.

Kuljeta fiksusti

Lisätietoa  – Kuljetusvälineiden pitää helpottaa siirtämistä, vähentää kiirettä ja tehostaa työskentelyä. Yksinkertaisin ratkaisu on useimmiten paras ja käytännöllisyys sekä muotoilu tekevät siitä mahdollista. Kerromme tuotteista, jotka yksinkertaistavat ja tehostavat työskentelyä.

Hyvä äänitaso parantaa keskittymistä ja hyvinvointia

Lisätietoa  – Pienet muutokset voivat luoda miellyttävän työympäristön ja kun äänihäiriöt saadaan minimoitua, paranee luovuus ja keskittyminen. Melu ja ääni eivät pelkästään ärsytä, ne voivat jopa aiheuttaa onnettomuuksia. Häiritsevä melu on stressaavaa, väsyttävää ja vaikuttaa suorituskykyyn. Hyvä äänitaso vaatii pitkäkestoista, jatkuvaa työtä. Meluhaitat pitäisi hoitaa jo alkulähteistä, mutta se ei ole aina mahdollista, silloin tarvitaan ääntä vaimentavaa sisustusta.

Valitse oikeanlainen taso- tai kuljetusvaunu

Lisätietoa  – Haluat vähentää kuormitusta ja tehostaa työtäsi. Taso- ja kuljetusvaunut auttavat sinua siirtämään ja purkamaan useita, suurempia ja painavampia tavaroita. Valitse vaunu joka soveltuu parhaiten juuri sinun työympäristöösi. On fiksua aloittaa lattialta, kun mietit vaunun vaatimuksia. Katso vinkit filmiltämme, mitä sinun kannattaa ajatella valitessasi taso- tai kuljetusvaunua.

;