<

Valikko

Toimistokalusteet ja Neuvottelukalusteet

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Toimisto ja neuvottelu

Säädettävä korkeus välillä 685-1185 mm
 21 Vaihtoehtoa
Alkaen 349,00 €
käsinojilla ja niskatuella
 Vaihtoehtoa
Alkaen 447,00 €
Eri kokoisia, pöytäkiinnike sis.
 14 Vaihtoehtoa
Alkaen 137,00 €
lukittavat pyörät
 Vaihtoehtoa
Alkaen 239,00 €
joustava säilytyskonsepti
 20 Vaihtoehtoa
Alkaen 146,00 €
useita kokoja, sähkösäädettävä
 15 Vaihtoehtoa
Alkaen 641,00 €

Toimistokalusteet ja Neuvottelukalusteet

Käytännölliset toimistokalusteet netistä

Gerdmans on enemmän kuin toimistokalusteita myyvä verkkokauppa. Me uskomme, että luovissa ja mielenkiintoisissa ympäristöissä syntyvät parhaimmat ideat. Miellyttävä työympäristö ei ole itsestäänselvyys, vaan siihen on kiinnitettävä huomiota niin käytännöllisyyden, ergonomisuuden kuin visuaalisuudenkin tasoilla. Hyvä työympäristö ja mukavat ja käytännölliset toimistokalusteet eivät ainoastaan lisää luovuutta ja vapauta aivonystyröitä työntekoon – ne luovat myös puitteet onnistuneeseen työsuoritukseen.

Autamme sinua paremman työympäristön luomisessa. Laajan valikoimamme avulla pystyt luomaan ja kehittämään entistä parempia työpisteitä. Valikoimastamme löytyvät ergonomiset toimistokalusteet sekä toimistoon että neuvottelutiloihin ja ympäristöihin, joissa tarvitaan paljon aikaa ajatuksille ja toisaalta tiloihin, jotka toimivat luonnollisina kohtaamispaikkoina. Ota meihin yhteyttä mikäli sinulla on tuotteeseemme liittyvä kysymys tai tarvitset neuvoja tai suunnitteluapua toimiston sisustamiseen. Luodaan yhdessä parhaat mahdollisuudet tehdä työt niin hyvin kuin mahdollista nyt ja pitkälle tulevaisuuteen!

Toimistokalusteet nykyaikaisiin monitoimityötiloihin

Erilaiset tilaratkaisut vaativat tarkkaa suunnittelua yrityksen tavoitteet ja työskentelytavat huomioiden. Nykyaikaiset työympäristöt eivät välttämättä sido työntekijää yhteen, suljettuun työtilaan, sillä avokonttorissa työntekijä voi usein itse päättää missä työnteko on tuotteliainta. Työtilojen pitäisi tarjota olosuhteet ideointiin ja vuorovaikutukseen, mutta myös hiljaiseen, ajatustyötä vaativaan työskentelyyn sekä taukojen pitoon.

Erilaiset työtehtävät vaativatkin erilaisia tiloja ja kalusteita. Mahdollisuus yhtäjaksoiseen työskentelyyn on tärkeä tekijä viihtyisässä työympäristössä. Jokaisen keskeytyksen jälkeen kestää hetki ennen kuin työhön pääsee taas kiinni. Avokonttorissa erilaisia tiloja voikin helposti rajata esimerkiksi sermeillä kun halutaan laskea melutasoa mutta ei tarvita täyttä hiljaisuutta. Myös akustiikkapaneelit vähentävät kaikua ja tuovat haluttaessa myös väriä ja eloa tiloihin.

Luovassa ja jännittävässä ympäristössä syntyvät parhaat ideat. Vai oletko samaa mieltä? Sisusta yrityksen tilat ideointiin ja vuorovaikutukseen kannustavasti. Tähän tarkoitukseen suosittelemme seisomapöytiä, joiden ympärille voi kerääntyä spontaaniin palaverihetkeen, erilaisia tasapainotuoleja liikkuvuuden ylläpitämiseen ja valkotauluja, joihin syntyvät ideat voi kirjoittaa vaikka ohi kävellessä. Ketterästi säädettävät sähköpöydät sopivat täydellisesti työpisteisiin toimistoissa, joissa ei ole nimettyjä paikkoja.

Kalusteet voivat olla sekä ergonomiset että näyttävät

Usein ergonomia nähdään esteettisyyttä rajoittavana tekijänä, mutta nykyisin kalusteet ovat suunniteltu sekä näyttävästi että ergonomisesti. Kokeile esimerkiksi keskivartaloa vahvistavia VLUV istumapallojamme tai tasapainotuolia UPis 1. Sähköpöydät viistetyillä reunoilla ovat paitsi tyylikkäitä myös moderneja ja käytännöllisiä ja vaikuttavat positiivisesti terveyteen lisäämällä aktiivisuutta työpisteellä. Oikeanlainen valaistus parantaa työhyvinvointia ja nostaa työtehoa. Hyvä työpöytävalaisin ei heijasta ja luo ergonomisen ja tehokkaan työympäristön. Sisusta toimisto- ja neuvottelutilat sellaisilla kalusteilla, jotka luovat parhaat edellytykset suoriutua päivittäisistä tehtävistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Hyvin toimivat työympäristöt ovat houkuttelevia

Kun työtilat ovat kunnossa, on myös töihin mukava suunnata maanantaiaamuna. Työtilat viestivät yrityskulttuurista ja organisaatiosta ja voivat osaltaan toimia yrityksen mainoksena. Mielekkäät tilat kalusteineen houkuttelevat hyviä osaajia ja tukevat työntekoa ja ne tarjoavat paikan innovatiiviseen ja luovaan ajatteluun. Lisäksi hyvin suunniteltu ja joustava tila on tehokas ja säästää tilan tarvetta. Ei siis ole aivan yhdentekevää kuinka toimiston suunnittelee ja sisustaa.

Kun haluat paremman työympäristön, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua valitsemaan yrityksellenne parhaiten sopivat toimistokalusteet!