<

Valikko

Suojakatos suojaa tuulelta ja tuiskeelta

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Varastokontti Totak
 10 Vaihtoehtoa
useita malleja, 4 nostosilmukkaa
  • Nopea ja helppo asennus
  • Siirrettävä trukilla
Pyöräkatos Hedin, yksi- tai kaksipuolinen
 Vaihtoehtoa
yksi- tai kaksipuolinen
  • Ruostumaton
  • Jatkettava
Tuhkakuppi ja jäteastia, pylväsmalli
 Vaihtoehtoa
KxLxS 1150 x 180 x 150 mm
  • Premium malli
  • Itsesulkeutuva kansi
  • Lukittava

Suojakatos suojaa tuulelta ja tuiskeelta

Suojakatos suojaa sinua tuulelta ja tyrskyltä. Valikoimamme mallit toimitetaan moduuleina, joka mahdollistaa eri kokoonpanojen rakentamisen. Voit esimerkiksi rakentaa moduuleista ulkotupakointitilan – lisää koppiin vain tuhkakuppi. Voit rakentaa myös pyöräkatoksen. Tyylikkäät sääsuojamme sopivat kaikkiin ympäristöihin. Hanki kestävä ja käytännöllinen ratkaisu meiltä ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Suojakatos pihalle - rakenna mieleisesi moduuleista

Sopisiko sinulle perinteisen mallinen suojakatos sivuseinillä tai ilman, tai kenties kuusikulmainen malli? Löydät meiltä runsaasti vaihtoehtoja ja voit rakentaa mieleisesi kokonaisuuden moduulien avulla. Kaikki mallimme koostuvat tukevista teräsrakenteista ja ovat saatavilla sivuseinillä karkaistusta lasista tai pellistä.

Luo katoksella suojaisa parkkipaikka polkupyörille, tuulensuoja bussia odottaville tai vaikka tupakkakoppi ulos tupakoitsijoille. Tupakkakopin voi sijoittaa ulos siten, ettei tupakansavu pääse kulkeutumaan ulkoa savuttomiin sisätiloihin. Lisää koppiin vain tuhkakuppi ja itsestään sammuva roskakori tai niiden yhdistelmä, niin vähennät samalla roskaamista. Katoksemme kestävät pohjoismaista ilmastoa ja ovat pitkäikäisiä.

Varastokontti tuo lisätilaa säilytykseen

Loppuuko tila kesken? Tarvitsetko kätevän ja siirrettävän säilytystilan? Varastokontti voi olla ratkaisu sinulle. Luo lisää säilytystilaa ulos varastokontin avulla. Voit varastoida siinä esimerkiksi työkaluja ja muita tarvikkeita. Valikoimamme malli on helppo asentaa ja sitä voidaan muokata lisävarusteilla itselleen juuri sopivaksi. Se on joustava, siirrettävä ja kestävä ratkaisu kaikkiin säilytystarpeisiin.

Autamme sinua Suojakatoksen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva suojakatos, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!