<

Valikko

Kokoontaitettava laatikko varaston ja teollisuuden käyttöön

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Varastolaatikko Fonio, kokoontaitettava
 10 Vaihtoehtoa
ilman kantta, sininen
  • Perusmalli
  • Elintarvikehyväksytty
  • Pinottava
Laatikko Vilmos, kokoontaitettava
 11 Vaihtoehtoa
helppo taittaa kasaan
  • Helppo taittaa kasaan ja avata
  • Tilaa säästävä
Varastolaatikko Emmer, kokoontaitettava
 32 Vaihtoehtoa
Toimitus litteänä, 25-, 50-, 75- tai 150- kpl/pakkaus
  • Perusmalli
  • Kokoontaitettava
Termolaatikko FlipBox, kokoontaitettava
säilyttää sekä kylmää että lämpöä
  • Lämmön ja kylmän säilyttämiseen
  • Kokoontaitettava
  • Pinottava

Kokoontaitettava laatikko varaston ja teollisuuden käyttöön

Kokoontaitettava laatikko sopii täydellisesti varastoon ja teollisuuteen, paikkoihin, joissa tarvitaan joustavasti eri määriä laatikoita. Voit avata taitettavat laatikot muutamassa sekunnissa ja vastaavasti taittaa ne taas litteiksi siksi aikaa, kun et tarvitse niitä. Näin säästät sekä varastointi- että kuljetuskustannuksia. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Kokoontaitettava laatikko säästää tilaa ja kustannuksia

Varastotila on usein kortilla ja on kätevää, jos tavarat saa tehokkaasti pois tieltä silloin kun niitä ei tarvita. Avaa tai taita taitettava laatikko kokoon vain muutamassa sekunnissa. Valikoimamme kokoontaitettavat laatikot ovat laadukkaita ja niissä on kestävät saranat. Näin ollen ne ovat pitkäikäisiä mutta myös mahdollista säilyttää pienessä tilassa. Taitettuina niiden tilavuus pienenee jopa 80 %, joten säästät tehokkaasti tilaa ja sitä myöten kustannuksia tavallisiin muovilaatikoihin verrattuna.

Löydät valikoimastamme sekä isoja että pieniä malleja, jotka ovat myös elintarvikekelpoisia. Suurimpien muovisten taitettavien malliemme tilavuus on jopa 200 litraa. Aaltopahvista valmistetut vaihtoehdot ovat kevyitä ja yksinkertaisia laatikoita, jotka kokoat muutamassa sekunnissa. Säilytä niissä esimerkiksi nauloja tai kumilenkkejä tai muita ottolaatikoihin sopivia pientavaroita.

Autamme sinua Kokoontaitettavan laatikon valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten sopiva kokoontaittuva laatikko varastoon, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!