<

Valikko

Laadukkaat Ulkokalusteet netistä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Ulkokalusteet

Eri kokoja
 Vaihtoehtoa
Alkaen 99,00 €
alumiini/muovi, istuinkorkeus 430 mm
62,00 €
säänkestävä, UV-suojattu
 Vaihtoehtoa
Alkaen 279,00 €
pöytä ja penkit, ruskea kuultolakkaus
 Vaihtoehtoa
Alkaen 299,00 €
jarrulliset pyörät, kädensijat
 Vaihtoehtoa
Alkaen 309,00 €

Laadukkaat Ulkokalusteet netistä

Tyylikkäät ja käytännölliset ulkokalusteet sopivat niin työpaikan terassille, ulkotarjoilutiloihin, rannalle, taukopaikalle kuin puistoonkin. Valikoimassamme on käytännölliset ruokailuryhmät, eli pöytäpenkit, jotka ovat valmistettu painekyllästetystä puusta ja ovat erityisen säänkestävät. Terassikalusteet sopivat kaikkiin työpaikan ulkotiloihin tai vaikkapa kahviloiden ja ravintoloiden terasseille. Valikoimamme puistonpenkit sopivat julkisiin tiloihin aina kaupunkiympäristöstä puistoihin. Hyvät työskentelypuitteet heijastavat liiketoiminnan tavoitteita - hanki meiltä käytännölliset kalusteet ulos ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Ulkokalusteet terassille – myös työpaikalla

Terassikalusteemme edustavat skandinaavista tyyliä ja sopivat kaikkiin työpaikkoihin ja kaiken tyyppisiin ympäristöihin. Myös yrityksen piha ja ulkotilat edustavat yritystä ja toimivat osaltaan yrityksen mainoksena. Kutsuva ja viihtyisä ulkotila luo hyvän tunnelman jo ennen sisään astumista ja vaikuttaa osaltaan työviihtyvyyteen. Kalusta piha perinteiseen tyyliin piknikpöydillä, tai yhdistele erivärisiä kalusteita mielenkiintoisen kokonaisuuden luomiseksi. Nauti siis kesästä ja auringosta myös työpaikalla hankkimalla tyylikkäät pihakalusteet, joiden ääressä lounas ja iltapäiväkahvit maistuvat.

Ulkokalusteiden maalaus ja öljyäminen

Riippumatta siitä mistä materiaalista ulkokalusteet ovat valmistettu, on tärkeää huoltaa niitä oikein, jotta ne pysyvät hyvässä kunnossa vuosien ajan. Valikoimassamme on erilaisesta puusta, muovista ja metallista valmistettuja kalusteita, joiden hoito-ohjeet vaihtelevat valmistusmateriaalista riippuen. Myös puulaatujen välillä on eroja. Osa puulaaduista ovat luonnostaan öljyisempiä kuin toiset, jolloin niitä ei tarvitse huoltaa yhtä usein kuin esimerkiksi kovapuuta. Käsittelemätön puu tulee kuitenkin aina maalata tai öljytä ennen käyttöönottoa.

Helppohoitoisimpia kalusteita ovat esimerkiksi aintwoodista valmistetut tuotteet, jotka eivät vaadi juurikaan hoitoa ja kestävät vaihtelevia lämpötiloja. Myös alumiinista valmistetut mallit ovat helppoutta kaipaavan ystäviä. Lue kaikki vinkkimme ulkokalusteiden käsittelystä artikkelistamme Ulkokalusteiden huolto. Tuotteemme ovat valmistettu kestämään pohjoismaisia olosuhteita, joten oikein hoidettuna ne kestävät käytössä vuosia!

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä terassikalusteiden valinnassa? Valikoimastamme löydät vaihtoehtoja seuraavilla eduilla:

- Ruostumattomuus

- Huoltovapaus tai helppohoitoisuus

- Kestää pohjoismaisia sääolosuhteita ja lämpötilan vaihteluja

- Valmistettu FSC-sertifioidusta puusta

- UV-stabiloitu muovi

Monet puutarhakalusteistamme, kuten useimmat piknikpöydät, ovat valmistettu FSC-sertifioidusta puusta. FSC-sertifikaatti takaa, että metsää, jonka puista kaluste on valmistettu, hoidetaan luonnonvarojen kannalta kestävästi. Sertifikaatti on todiste siitä, ettei raaka-aineen hankinnasta ole aiheutunut metsäluonnon köyhtymistä. Myös työntekijöiden olosuhteet ovat oikeudenmukaiset.

Autamme sinua Ulkokalusteiden valinnassa

Tarvitsetko apua sopivien tuotteiden valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokauppamme chatissa niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!