Vinkit ja oppaat

Pukukaappiopas – valitse vaatekaappi yrityksen tiloihin

Lisätietoa  – Pukukaappi on luultavasti yksi ensimmäisistä ja yksi viimeisistä asioista, jonka työntekijät näkevät työpaikalle saapuessaan ja sieltä lähtiessään. Olisi ikävä aloittaa ja lopettaa työpäivä sotkuisessa tilassa, jossa kaappeja ei ole riittävästi tai ne ovat jo aikansa eläneitä. Tyylikäs pukuhuone moderneilla pukukaapeilla on siksi tärkeä osa työpaikan viihtyvyyttä. Tässä artikkelissa kerromme pukukaappiemme ominaisuuksista ja annamme vinkkejä tarpeisiisi sopivien pukukaappien valintaan!

Toimiston valaistuksen suunnittelun abc

Lisätietoa  – Ergonomisesta toimistosta puhuttaessa keskustelu kietoutuu usein ergonomisen työskentelyasennon ympärille. Samalla unohdetaan helposti muut tekijät, kuten hyvän valaistuksen vaikutus työtehoon. Oikeanlaisena se säästää sekä ympäristöä että rahaa ja parantaa työympäristöä. Tämän artikkelin avulla haluammekin valaista myös toimiston hämäriä nurkkia kertomalla kuinka voit toimistovalaistuksella luoda optimaalisen työpisteen tehokkaaseen työskentelyyn!

Suunnittele oma hyllysi suunnitteluohjelmallamme

Lisätietoa  – Gerdmanshylly on oma hyllyjärjestelmämme, jonka lanseerasimme jo 70 vuotta sitten, Gerdmansin perustamisen aikoihin.

Näin valitset hyvän työpöydän toimistoon

Lisätietoa  – Ergonomian tulisi ulottua kaikkiin työskentelyvälineisiin. Paikoillaan istuessa energiat hiipuvat päivän mittaan, jolloin työtahti ja fokus kärsivät. On tärkeää, että istumista ja seisomista voi vuorotella, jotta työasentoon saa pientä liikettä päivän aikana. Hyvä työpöytä on osa ergonomisen työasennon saavuttamisessa ja viihtyisän työympäristön luomisessa. Sähköpöydän avulla voi helposti muuttaa työasentoa, luoda dynaamisuutta ja energiaa ilman, että työnteko häiriintyy! Lue alta vinkkimme sopivan mallin valitsemiseen.

Luo turvallisempi varastoympäristö

Lisätietoa  – Turvallisuusvaatimukset kasvavat ja varasto- ja teollisuusympäristöt muuttuvat monimuotoisimmiksi. Suomessa jo työturvallisuuslainsäädäntö sanelee reunaehdot sille, minkälainen turvallisen työympäristön tulisi olla. Se kattaa paitsi psyykkiset tekijät myös sen, että fyysisen työympäristö on otettu huomioon työn suunnittelussa ja tekemisessä. On siis tärkeää ennakoida vaaratekijät ja investoida työturvallisuuteen tavoitteellisella toiminnalla ja seurannalla. Tavoitteemme Gerdmansilla on luoda Parempia Työympäristöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme, että kaikki voivat tuntea olonsa turvalliseksi työpaikallaan! Tässä muutamia tuotteitamme ja vinkkejä, joiden avulla varaston työturvallisuutta voidaan parantaa.

Ulkokalusteiden huolto

Lisätietoa  – Terassikauden alkaessa keväällä on viimeistään aika huoltaa ulkokalusteet. Huolto on tärkeää, sillä oikein tehtynä se pidentää kalusteiden käyttöikää reilusti. Alla vinkkimme ja ohjeet joilla pidät ulkokalusteet kunnossa, jotta voit nauttia aurinkoisesta kesästä huoletta!

Toimiva toimisto – fiksut säilytyskalusteet

Lisätietoa  – Vanhat kahvikupit, muistiinpanot ja paperit kertyvät helposti työpöydälle jättäen työpisteen sotkuiseksi. Sekamelskan ympäröimänä keskittyminen saattaa tuntua vaikealta. Fiksujen säilytyskalusteiden avulla voidaan kuitenkin helpottaa työpäivää ja tehdä työnteosta tehokkaampaa!

Toimiston sisustustrendit 2019

Lisätietoa  – Maailman suurimmat kaluste- ja valaistussuunnittelun messut Stockholm Furniture & Light Fair järjestettiin helmikuun alussa Tukholmassa. Messut ovat ilmeinen kohde kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, sillä luennot, näyttelyt ja työpajat antavat messuilla esimakua vuoden sisustustrendeistä. Esiin nousseita trendilinjauksia tälle vuodelle olivat erilaiset puumateriaalit, pehmeät ja linjakkaat kalusteet, skandinaavinen ja japanilainen muotoilu sekä kestävyys. Luonnonläheiset sävyt kuten vihreä ja meripihka nousivat esiin selkeinä väritrendeinä. Lue tästä lisää mitä vaikutteita saimme messuilta ja mitkä vuoden 2019 sisustustrendit meitä messuilla inspiroivat!

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet!

Lisätietoa  – Sanonta ”New Year, New Me”, jolla tarkoitetaan itsensä uudistamista, on suosittu lausahdus uudenvuoden aikaan. Mutta miksi rajoittaa uudistuminen henkilökohtaiselle tasolle? Uusi vuosi tuo uusia mahdollisuuksia myös työpaikalla. Tässä vinkkejä työympäristön uudistamiseen, joita suosittelemme toteuttamaan vuonna 2019!

Kuinka valita hyvä teollisuuspöytä - opas

Lisätietoa  – Onko aika hankkia uusi teollisuuspöytä? Tiedätkö millainen työpöytä sopisi tarpeisiisi? Tämän oppaan avulla autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän!

;