<

Valikko

Tikkaat ja Rakennustelineet - turvallisesti korkealle

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Tikkaat ja Rakennustelineet - turvallisesti korkealle

Nosta arkesi tasoa! Tikkaat ja rakennustelineet nostavat sinut tarpeeksi korkealle suorittamaan tarvittavia asennus- tai rakennustöitä tai kenties maalaustöitä. Suuri valikoimamme kattaa kaiken työpukeista ja tikasjakkaroista isoihin alumiini- ja työtelineisiin ja kaiken siltä väliltä. Hanki nyt tarvittavat välineet noustaksesi turvallisesti ja ketterästi vaadittavalle tasolle - luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Laadukkailla Tikkailla kohti uusia korkeuksia

Päivän aikana on monesti tarve päästä hieman korkeammalle. Oli kyseessä sitten arkisten askareiden suorittaminen, kuten tavaroiden nostaminen keittiön yläkaapista, tai työtehtävistä myymälöissä, varastoissa ja teollisuudessa - ota turvalliset tikkaat apuusi.

Kun haluat yltää vain hieman korkeammalle kenties useamman kerran päivässä, ovat erilaiset tikasjakkarat oivallinen valinta. Sekä tikasjakkarat että työpukit ovat usein kevyitä ja taitettavia, joten niitä on helppo kantaa mukaansa sinne missä sitä tarvitaan. Käytön jälkeen taita ne kokoon ja säilytä tilatehokkaasti!

A-tikkaat ovat perinteisesti käytettyjä malleja varastotöissä, asennuksissa ja kodin remonteissa. Koska ne A-mallinsa puolesta seisovat itsenäisesti ilman tukea esimerkiksi seinästä, voi niitä käyttää helposti missä tahansa kuten keskellä huonetta. Lisäksi niiden yläosassa on yleensä käytännöllinen työtaso.

Kun haluat yltää mahdollisimman korkealle, suosittelemme perinteisiä alumiinisia nojatikkaita. Löydät meiltä myös mallit epätasaisille alustoille, sekä monitoimimallit seisontatasolla. Seinään nojaavat vaihtoehdot ovat kevyemmät, joten ne ovat yleensä miellyttävämpiä kantaa.

Rakennustelineet

Kun työt sijaitsevat korkealla ja tarvitset työn suorittamiseen paljon liikkumatilaa, saattaa rakennusteline olla sinulle oikea ratkaisu. Pyörillä varustetut alumiinitelineet ovat helppoja siirtää paikasta toiseen. Lukittavat pyörät pysyvät työskentelyn aikana tukevasti paikoillaan. Tällaiset telineet sopivat hyvin esimerkiksi maalaustöihin tai korjaus- ja asennustöihin korkealla. Maalaa ja remontoi turvallisesti rakennustelineen avulla!

Autamme sinua Tikkaiden ja Rakennustelineen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat tuotteet, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallasi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!