<

Valikko

Toimistohylly monipuolisiin säilytystarpeisiin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Toimistohylly monipuolisiin säilytystarpeisiin

Toimistohylly on monipuolinen säilytysratkaisu kaikenlaisiin säilytystarpeisiin. Kun pohdit vaihtoehtoja toimistosäilytykseen, mieti minkälainen hylly sopisi juuri sinun työpaikkasi toimistoympäristöön. Minkä tyyppinen ratkaisu on käytännöllisin ja edesauttaa toimintaa parhaalla mahdollisella tavalla? Luo järjestystä hyvin suunnitellun ja käytännöllisen sisustuksen avulla ja tee myös työpisteistänne entistä parempia ja toimivampia. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Arkistoon sopivat Toimistohyllyt

Arkistohyllyt ja siirtohyllyt ovat erinomaisia vaihtoehtoja kaikenlaisiin arkistoihin. Arkistoon saattaa ajan saatossa kertyä paljonkin papereita ja mappeja, jotka täytyy pitää järjestyksessä ja helposti saatavilla. Tällöin tilan käytön optimoinnista tulee entistä tärkeämpää.

Siirtohyllyn avulla voit hyödyntää koko huoneen tilavuuden parhaimmalla mahdollisella tavalla samalla säilyttäen hyvän pääsyn asiakirjoihin. Kyseessä on pyörillä varustettu arkistohylly, joka liikkuu vaivattomasti kiskojen päällä.

Pyörivät Toimistohyllyt sekä metalliset ja puiset mallit

Pyörivät toimistohyllyt, toisin sanoen kansiokarusellit, ovat yllättävän fiksu ja toimiva ratkaisu monenlaisiin toimistoihin. Myös paperittomissa toimistoissa mappiteline tulee yllättävän usein hyötykäyttöön. Fiksun ja kompaktin muotoilunsa ansiosta sen voi helposti sijoittaa melkein mihin tahansa toimistossa - pyöritä karusellia ja poimi kätevästi esiin tarvitsemasi kansio.

Mikäli säilytätte toimistossanne paljon muutakin kuin pelkästään mappeja, sopivat metalliset vaihtoehdot hyvin painavalle kuormalle. Toimistotavaroille kuten mapeille, kynille, papereille ja muille kevyille työpistetarvikkeille, sopii säilytyspaikaksi hyvin esimerkiksi puuhylly. Hyllyjärjestelmät tuovat säilytystiloihin joustavuutta, sillä valinnanmahdollisuudet lisääntyvät, kun voit muokata ne omiin tarpeisiisi sopiviksi ja muokata niitä juuri sen kokoisiksi kuin tarvitset.

Seinään asennettavat hyllyt ovat monipuolinen ratkaisu

Seinähylly soveltuu toimistoon, varastoon ja teollisuuteen ja on hyvä ratkaisu sekä isoon että pieneen tilaan. Se on lattiatilaa säästävä ja monesti tyylikäs vaihtoehto. Valikoimamme malleihin voit sijoittaa helposti kaiken vaatteista kansioihin, koriste-esineisiin ja kukkiin. Järjestä tavarat seinähyllyjemme avulla ja nauti toimivasta toimistosta, jossa tavarat löytyvät käden käänteessä.

Säilytystarpeestasi riippumatta löydät ratkaisun meiltä!

Autamme sinua Toimistohyllyn valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme toimistoosi parhaiten soveltuvat vaihtoehdot. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!