<

Valikko

Hiekoitin ja Suolanlevitin ulkotilojen talvikunnossapitoon

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Hiekoitin ja suolanlevitin Frigg
enimmäiskantavuus 20 kg
  • Perusmalli
  • Monipuolinen hiekoitin

Hiekoitin ja Suolanlevitin ulkotilojen talvikunnossapitoon

Hiekoitin ja suolanlevitin ovat oivia työvälineitä käytännölliseen pihan talvikunnossapitoon. Levitä hiekka, sora tai suola tasaisesti ja nopeasti tarvittaville alueille. Kesällä voit käyttää hiekoitinta (mallista riippuen) myös esimerkiksi nurmikon lannoitteen levitykseen. Tuotteillamme taloyhtiön pihan hiekoittaminen sujuu vaivattomasti. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Selätä liukkaat pihat ja tiet Hiekoittimella tai Suolanlevittimellä

Hiekoitin ja suolanlevitin vähentää manuaalisen työn osuutta ja nopeuttaa hommia, sillä sinun ei tarvitse tehdä työtä lapiolla. Levittimellä saat levitettyä hiekan, soran tai suolan jopa 3 metriä levyisiksi kaistoiksi. Työ sujuu nopeammin ja vaivattomammin.

Liukkaat, jään peittämät tiet voit selättää kahta kautta. Voit joko lisätä kitkaa pinnoittamalla tie hiekalla tai soralla tai sulattaa jää levittämällä suolaa liukkaalle alueelle. Hiekalla ja suolalla on kummallakin omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Onkin tärkeä tietää, milloin mitäkin ainetta kannattaa käyttää, jotta lumityö olisi mahdollisimman tehokasta.

Hiekkaa käytetään paljon paikoissa, joissa talvikeli pysyy tasaisesti kylmänä. Sään lämmetessä hiekka sulattaa lumen ja sekoittuu siihen, jolloin hiekka ei enää toimi tehokkaasti liukastumisen estäjänä. Aina kun hiekan päälle on pakastunut uusi kerros lunta tai jäätä, tulee siihen levittää uusi kerros hiekkaa. Hiekoitus sopii tästä syystä oivallisesti alueille, jotka eivät ole erityisen vilkkaasti liikennöityjä. Silloin hiekka pysyy jään päällä kauan, eikä uutta kerrosta tarvitse levittää kovin usein.

Tiesuola on toinen teiden ylläpidossa tavallisesti käytetty vaihtoehto. Se koostuu natriumkloridista joko rakeisena, tai vaihtoehtoisesti suolan ja veden liuoksena. Suolan ja veden sekoituksen jäätymispiste on matalampi kuin puhtaan veden jäätymispiste, jonka ansiosta suola sulattaa tiellä olevan liukkaan jään. Suolanlevitin levittää suolan tasaisesti tielle. Sen avulla vältät käyttämästä liikaa suolaa tai aiheuttamasta turhia ”suolakasoja”. Suolaaminen on hyvä vaihtoehto liukkaasti liikennöidyille teille.

Autamme sinua Hiekoittimen ja Suolanlevittimen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva hiekoituskärry tai suolanlevitin, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!