<

Valikko

Verkkoelementti Axelent - luo turvallinen työympäristö

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä

Verkkoelementti Axelent - luo turvallinen työympäristö

Turvallisuuden tunne työpaikalla on tärkeä osa viihtyvyyttä – erityisesti teollisuudessa ja varastossa työturvallisuus on keskeinen haaste. Valikoimassamme on Axelentin X-Guard verkkoelementti, ovipaketit, pylväät ja kulmahelotus. Ne ovat kaikki laadukkaita tuotteita, jotka vähentävät työtapaturmia suojaamalla teollisuuskoneiden läheisyydessä työskenteleviä ihmisiä. Valitse sopiva kokonaisuus tarpeisiisi ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Verkkoelementti teollisuuden ja varaston tarpeisiin

Joillain työpaikoilla riskit onnettomuuksille ovat suurempia kuin toisilla esimerkiksi käytettävien koneiden takia. Eristä koneet muista alueista verkkoelementeistä rakennetun aidan avulla. Näin muodostat työntekijöille turvallisia työskentelyalueita.

Axelent on perustettu vuonna 1983 ja he ovat yksi Euroopan johtavista verkkoelementtien valmistajista. Juuri heidän tuotteitaan myymme Gerdmansilla. Axelentin X-Guard on täydellinen kokonaisuus, johon kuuluu muun muassa liukuovet, saranaovet, verkkoseinät ja pylväät. Järjestelmä on joustava, nopea koota ja se noudattaa turvallisuusvaatimuksia ja Konedirektiiviä 2006/42/EY.

Kun tarvitset konesuojaa ja valitset sopivaa ratkaisua, tee ensin riskiarvio teollisuusrobottisi tai koneesi ympärillä olevista kontaktipinnoista. Tutustu EU:n koneturvallisuuden säännökseen ja vaatimuksiin, ne ovat samat koko Euroopan unionin alueella. Riskiarvioinnin jälkeen voit siirtyä seuraavaan askeleeseen, eli vähentämään olemassa olevia riskejä. Riskien vähentämiseen voi kuulua esimerkiksi alueen estäminen luvattomalta pääsyltä. Tässä kohtaa verkkoelementtimme astuvat mukaan kuvaan.

Näin tilaat meiltä sinulle sopivan ratkaisun

Voit muodostaa juuri sellaisen kokonaisuuden kuin haluat ostamalla sopivat osat verkkokaupastamme. Jos tarvitset enemmän apua, ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Tilasi pohjakuvan avulla voimme yhdessä katsoa, minkälainen vaihtoehto tilaan sopii ja minkälaiset osat soveltuisivat kokonaisuuteen parhaiten. Olemme apunasi koko prosessin ajan.

Autamme sinua sopivan Verkkoelementin valinnassa

Ennaltaehkäise työtapaturmia ja vähennä vahinkoja käyttämällä turvallisia varusteita. Mikäli olet epävarma siitä, minkälainen Axelent X-Guard -kokonaisuus sopisi juuri sinun tarpeisiisi, ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!