<

Valikko

Rullajakkara – tukeva ja monipuolinen apuväline

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Rullajakkara, kulutuksenkestävää muovia
 12 Vaihtoehtoa
K 410 mm, kuormitus 150 kg
 • Jousitetut pyörät
 • Kestävää muovia
 • Kantavuus 150 kg
Rullajakkara Valentin
 15 Vaihtoehtoa
K 410 mm, teräspeltiä
 • Jousitetut pyörät
 • Kantavuus 150 kg
 • Teräsrakenne
Rullajakkara Easy Step
 12 Vaihtoehtoa
K 300 mm, kulutuksenkestävää muovia
 • Jousitetut pyörät
 • Kestävää muovia
 • Kantavuus 150 kg
Rullajakkara Kickstep ESD
H 410 mm, musta
 • Vankka rakenne
 • ESD-hyväksytty
 • Jousitetut pyörät

Rullajakkara – tukeva ja monipuolinen apuväline

Joskus pitää yltää korkeammalle. Rullajakkara (turvajakkara, kick step, tikapalli) on kätevä apuväline niin toimistossa, työpajassa kuin kaupassa kun halutaan helposti ja nopeasti poimia tuotteita ylähyllyltä. Valitse mieleisesi laajasta valikoimastamme, josta löydät sekä muoviset että teräksiset sekä ESD-hyväksytyt mallit. Parhaat lisävarusteet tehostavat kustannustehokkaasti työympäristöä – luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Rullajakkaran avulla yllät korkeammalle – vaivattomasti

Rullajakkara on hyödyllinen apuväline, jonka hyödyn ymmärtää parhaiten sitten kun sitä on kokeillut – eikä sen jälkeen tahdo enää olla ilman! Rakkaalla lapsella on monta nimeä ja niin on myös rullajakkaralla. Kutsuit sitä sitten sanalla turvajakkara, kick step tai tikapalli, on kyseessä on jakkara pyörillä, jota on helppo liikuttaa ja kaikin puolin vaivaton käyttää.

Käytännöllisten pyörien ansiosta jakkaraa ei siirrettäessä tarvitse nostaa, riittää kun tönäiset tai potkaiset sitä oikeaan suuntaan. Mitä vähemmän ylimääräisiä nostoja päivän aikana joutuu tekemään, sen vähemmälle rasitukselle polvet ja selkä joutuvat.

Turvajakkaran pyörät ovat jousikuormitteiset mikä tarkoittaa sitä, että ne painuvat painosta sisään. Kun siis astut pallin päälle, pyörät painuvat sisään. Alaosan paksu kumireunus auttaa samalla pitämään pallin tukevasti paikoillaan. Kun se taas vapautuu painosta, voi sitä helposti rullata erilaisten lattiapintojen päällä. Kumireunus suojaa seiniä ja kalusteita sen osumilta.

Muovinen, teräksinen vai ESD-hyväksytty turvajakkara?

Valikoimassamme on sekä muovisia että teräksisiä vaihtoehtoja. Muovinen turvajakkara on vaivaton, sillä muovi on kestävää ja sitä on helppo puhdistaa ja huoltaa, eikä se ruostu. Mikäli työskentelet herkkien sähkölaitteiden kanssa esimerkiksi eletroniikka-alalla kannattaa valita ESD-hyväksytty kick step. ESD-hyväksytyn tikapallin kanssa sinun ei tarvitse murehtia staattisen sähkön syntymistä. Siinä on samat toiminnot kuin tavallisissa malleissa, mutta se on lisäksi suojattu staattiselta sähköltä.

Autamme sinua Rullajakkaran valinnassa

Valitse hyvästä valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat mallit, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!