<

Valikko

Ulokehylly putkille, lankuille ja muulle pitkälle tavaralle

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Ulokehylly Light Arm, yksipuolinen
1-puoleinen hylly, K 2500 mm
 • Kattava tukirunko
 • Yksipuoleinen
 • Jatkettava
Ulokehylly, yksipuolinen, painavalle kuormalle, K 3500 mm
3 pilaria, 12 uloketta
 • Kattava tukirunko
 • Yksipuoleinen
 • Painavammille kuormille
Ulokehylly Light Arm, kaksipuolinen
2-puoleinen hylly, K 2000 mm
 • Kattava tukirunko
 • Kaksipuolinen
 • Jatkettava
Takatuki ulokehyllyyn, painavalle tavaralle
 40 Vaihtoehtoa
pituussuuntainen ristikolla tai ilman
 • ristikolla tai ilman
 • takatuki pituussuunnassa
 • eri kokoisia
Tuki ulokehyllyyn Light Arm
 Vaihtoehtoa
viistotuella tai ilman
Uloke, ulokehyllyyn Light Arm
kevyen kankitavaran ulokehyllylle, P 500 mm
Stoppari ulokehyllylle Light Arm
ulokkeisiin, kevyen kankitavaran ulokehyllylle

Ulokehylly putkille, lankuille ja muulle pitkälle tavaralle

Ulokehyllyllä saat turvallisen ja tukevan säilytyspaikan pitkälle tavaralle, kuten putkille ja lankuille. Pitkän tavaran hyllymme ovat tilaa säästäviä ja soveltuvat monenlaisiin tiloihin. Laajassa valikoimassamme on tukevat, korkealaatuiset vaihtoehdot, jotka täyttävät kaikki varaston ja teollisuuden varastointiin asettamat vaatimukset. Ne on helppo asentaa joko seinäasennuksella tai vaihtoehtoisesti vapaasti seisovina. Valitse parhaat tuotteet meiltä ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Minkälainen Ulokehylly sopii parhaiten tarpeisiisi?

Ulokehylly on tehokas ratkaisu pitkälle tavaralle. Valikoimassamme on erilaisia malleja mahdollisimman tehokkaaseen säilytykseen erikorkuiselle, pituiselle ja painoiselle tavaralle. Huomioi seuraavat asiat, kun valitset tarpeisiisi sopivan mallin:
- Kuinka suurta kuormitusta ulokehyllysi tulee kestää?
- Kuinka monta uloketta tarvitset?
- Kuinka pitkiä ulokkeiden tulisi olla?
- Kuinka korkean hyllyn tarvitset?
- Tarvitsetko yksipuolisen vai kaksipuolisen hyllyn?
Mietittyäsi vastaukset näihin kysymyksiin, on sinulle muodostunut parempi yleiskuva tarpeestasi ja siitä minkä tyyppinen pitkän tavaran hylly sopisi parhaiten yrityksellesi. Muista myös aina ankkuroida hylly seinään tai lattiaan, jotta saat mahdollisimman turvallisen säilytyksen.

Listateline on hyvä ratkaisu monille pienemmille tai kevyemmille pitkille tavaroille. Ne sopivat hyvin pystysuuntaiseen säilytykseen esimerkiksi listoille, profiileille, kupariputkille ja muille vastaaville tuotteille. Hyödynnä tilasi korkeutta! Kaikki telineemme tulevat tunnetulta ruotsalaiselta valmistajalta EAB:lta, joka on tunnettu laadukkaista ja innovatiivisista tuotteistaan. Luo täydellinen malli juuri sinulle - yhdistä siihen lattiakoroke, suojamatto ja haluamasi määrä ulokkeita. Jos tarvitset apua telineen suunnittelussa, ota yhteyttä meihin.

Autamme sinua Ulokehyllyn valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva pitkän tavaran hylly, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!