Valikko

Arkistohylly ja Siirtohylly tehokkaseen arkistointiin

Lue lisää
per sivu
Näytä
Siirtohylly Gerdmans, kiinteä hylly
 Vaihtoehtoa
kiinteät osat, ei voida liikuttaa
 • Premium malli
 • Tilaa säästävä
 • Useita yhdistelymahdollisuuksia
Siirtohylly Gerdmans, ratilla
 Vaihtoehtoa
ratilliset vaunut
 • Premium malli
 • Tilaa säästävä
 • Useita yhdistelymahdollisuuksia
Siirtohylly Gerdmans, kahvalla
 Vaihtoehtoa
kahvalliset vaunut, K 2100 mm
 • Premium malli
 • Tilaa säästävä
 • Useita yhdistelymahdollisuuksia
Varastohylly Gerdmanshylly, vihreä/valkoinen, avoin
 Vaihtoehtoa
perusosa, 1200 kg:aan osaa
 • Premium malli
 • Voidaan täydentää useilla eri lisäosilla
 • Jatkettava
Ristikkohylly valmistettu kromatusta teräslangasta
 18 Vaihtoehtoa
L 910 mm, kromatusta teräslangasta
 • Premium malli
 • Säilytyksen näkyvyys joka puolelta
 • Useita syvyyksiä
Hyllytaso ristikkohyllyyn
 Vaihtoehtoa
hyllyn kuormitus 150 kg
Vahvikepalkki varastohyllyyn Gerdmanshylly
parantaa kuormituskykyä 50 %, 930 mm:n hyllytasolle
 • Premium malli
Sivutuki ristikkohyllyyn
 Vaihtoehtoa
2 kpl/pakkaus, korkeus 105 mm

Arkistohylly ja Siirtohylly tehokkaseen arkistointiin

Siirtohylly tai arkistohylly kiskoilla tai ilman pitää paperit, kansiot ja mapit järjestyksessä. Rakenna ja luo järjestelmällinen arkistotila, josta tarvittava aineisto on aina helposti löydettävissä. Valikoimamme laadukkaista tuotteista valitset kaikkiin työpisteisiin ja arkistoihin sopivat mallit. Teemme yhteistyötä vain luotettavien toimittajien kanssa, joiden valikoimassa on huolellisesti testattuja tuotteita. Tilaa suoraan netistä tai ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin löydämme yhdessä parhaimmat ratkaisut juuri sinun työpaikallesi. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Näin luot tilatehokkaan arkiston

Sekä hyvän saatavuuden varmistaminen että säilytyskapasiteetin maksimointi ovat tärkeitä asioita arkistosi suunnittelussa. Valitsemalla hyvän arkistohyllyn tai siirtohyllyn voit hyödyntää koko huoneen tilavuuden parhaimmalla mahdollisella tavalla niin, että hyvä saatavuus dokumentteihin säilyy. Siirtohylly on tehokas ratkaisu, sillä se on pyörillä varustettu hylly, joka on helppo siirtää kiskojen päällä.

Perinteiset kiinteät, metalliset arkistohyllyt toimivat erinomaisesti silloin kun arkistointitarve ei ole kovin suurta, eikä tilan tarve kasva nopeasti myöskään ajan saatossa. Kuitenkin kun säilytystarve kasvaa tietyn rajan yli, ovat kiskoilla varustetut hyllyt kustannustehokkaampi ratkaisu. Kiinteiden hyllyjen väliin tarvitaan käytäviä, jotka vievät tilaa. Kiskoilla liikkuvia siirtohyllyjä varten tarvitaan ainoastaan yksi keskikäytävä, joten hyvällä suunnittelulla voit hyvinkin kaksinkertaistaa säilytystilasi siirtohyllyjen avulla.

Hanki hyvät Siirtohyllyt vaivattomasti

Avullamme suunnittelet ja hankit tehokkaat arkistohyllyt vaivattomasti. Aloita mittaamalla huoneen pinta-ala tai se osa huoneesta, johon haluaisit arkistosi mahtuvan. Muista huomioida mittauksissa myös lattialistat, sillä ne pienentävät pinta-alaa hieman. Mittaa myös huoneen korkeus ja huomioi mittauksissa kattovalaisimet ja muut huonekorkeutta madaltavat tekijät. Merkitse myös missä kohtaa huoneessa on ovia. Mikäli tilassa on ikkunoita, mittaa myös niiden koko.

Kun mitat ovat tiedossa, voimme ehdottaa sinulle tehokkainta arkistohyllyratkaisua. Tarvitsetko myös asennusapua? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua.

Autamme sinua Arkistohyllyn valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme arkistoosi parhaiten soveltuva siirtohylly tai perinteinen arkistohylly. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!