<

Valikko

Istutuslaatikko ja Kukkalaatikko kaikkiin ulkotiloihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Istutuslaatikko Hild
 Vaihtoehtoa
jarrulliset pyörät, kädensijat
  • FSC-sertifioitu puu
  • Siirrettävä
  • Tyylikäs muotoilu
Ulkoruukku Hilla
kevyesti pyörivät pyörät
  • Laadukas, tyylikäs muotoilu
  • Kevyesti pyörivät pyörät
  • Erinomainen ulkoistutuksia varten

Istutuslaatikko ja Kukkalaatikko kaikkiin ulkotiloihin

Istutuslaatikko ja kukkalaatikko kukkineen ja kasveineen luovat tunnelmaa terassilla. Istuta erilaisia kukkia ja yrttejä, joista voitte nauttia koko kesän ja jopa pitkälle syksyyn. Laatikoiden helposti pyörivät pyörät tekevät niistä näppärästi siirrettäviä. Kaikki mallimme sopivat niin pihalle, terassille kuin muihin julkisiin tiloihin. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Näin onnistut Kukkalaatikon tai Istutuslaatikon hankinnassa

Kukkalaatikon valitseminen ei kuulosta kovin hankalalta hommalta, eikä sen tarvitsekaan olla sitä. Mieti kuitenkin hetki valintaasi ennen kuin ryntäät ostoksille. Näin saat mallin, joka sopii tarkoituksiisi pitkään.

Ensimmäinen vinkkimme sinulle on miettiä, minkä tyyppinen laatikko sopii parhaiten käyttötarkoitukseesi ja ympäristöön, jonne se tulee. Minkälainen värimaailma ulkotiloissa on? Usein laatikoksi sopii värimaailmaltaan sellainen malli, joka ei pistä silmään ja joka korostaa siinä olevia kukkia. Löydät valikoimastamme monipuoliset vaihtoehdot FSC-sertifioidusta puusta ja metallista.

Toiseksi on hyvä miettiä kuinka paljon erilaisia vihanneksia, yrttejä tai kukkia aiot kasvattaa. Leveämpiin laatikoihin mahtuu enemmän erilaisia kukkia, samalla ne tietysti vievät myös enemmän pinta-alaa terassiltasi tai pihaltasi. Korkeisiin istutuslaatikoihimme on aina helppo yltää, sillä niiden kanssa puuhastellessa ei tarvitse kumartua maahan saakka.

Haluatko siirtää kasvit suojaan yöksi? Kaupunkiympäristössä saatat haluta siirtää kasvit piiloon pimeän tullen välttääksesi ilkivaltaa. Siksi laatikoissa on hyvä olla pyörät. Kaikissa kukkalaatikoissamme on kevyesti pyörivät pyörät, joten kuljetat ne helposti varastoon aina halutessasi. Voit myös istuttaa kasvisi missä tahansa ja kärrätä laatikot sen jälkeen sopiviin paikkoihin. Näin et sotke pihaasi mullalla turhaan.

FSC-sertifiointi tarkoittaa, että metsää, jonka puusta kaluste on valmistettu, hoidetaan luonnonvarojen kannalta kestävästi eikä raaka-aineen hankinnasta ole aiheutunut luonnonvarojen köyhtymistä. Lisäksi työntekijöiden olosuhteet ovat oikeudenmukaiset. Istutuslaatikkomme Hild on valmistettu FSC-sertifioidusta puusta.

Autamme sinua Kukkalaatikon valinnassa

Onko sinulla kysyttävää liittyen istutuslaatikon valintaan? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!