<

Valikko

Lukollinen Postilaatikko myös ruostumattomasta teräksestä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Lukollinen postilaatikko
 Vaihtoehtoa
KxLxS 400x280x115mm, useita värejä
  • Perusmalli
  • Lukittava
  • Heittoaukko ylhäällä
Lukittava postilaatikko aukolla
 Vaihtoehtoa
KxLxS 320x360x100 mm, useita värejä
  • Perusmalli
  • Lukittava
  • Heittoaukko ylhäällä
Lukittava postilaatikko, metallinen
LxSxK 325x150x485
  • Perusmalli
  • Lukittava
  • Heittoaukko edessä

Lukollinen Postilaatikko myös ruostumattomasta teräksestä

Hanki käytännöllinen, lukollinen postilaatikko tyylikkäällä muotoilulla. Mallimme ovat saatavilla maalattuina tai ruostumattomasta teräksestä, ja ne sopivat niin taloyhtiöiden kuin mihin tahansa naapurustoon ja yritykseen. Meillä on isot ja pienet mallit, joissa on paikka nimikilvelle. Laadukkaat mallimme pitävät postisi suojassa ja turvassa. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Hyvä Postilaatikko pitää postisi suojassa ja turvassa

Päivittäinen postitulva on vuosien saatossa muuttanut hieman muotoaan. Kun kirjeiden lähettäminen oli ennen arkipäivää, ovat erilaiset pakettilähetykset yleistyneet viime vuosien aikana nettikauppojen myötä. Osa paketeista on litteitä, jolloin ne voidaan tuoda muun postin mukana. Onkin entistä tärkeämpää, että kaikki lähetykset pysyvät turvassa laatikon sisällä noutoon saakka.

Ostamalla lukittavan postilaatikon varmistat, etteivät ulkopuoliset pääse käsiksi postiisi. Valitsemalla mallin, jonka heittoaukko on etupuolella eikä laatikon päällä, pidät postisi sekä piilossa katseilta että paremmin turvassa. Etupuolella sijaitsevasta heittoaukosta on vaikeampi kalastaa postia kuin laatikon päällä olevasta aukosta.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu malli sopii erityisen hyvin ulkokäyttöön. Se kestää tuulta ja tuisketta vuoden ympäri ja on pitkäikäinen. Sisätiloihin tai katoksen alle sopii jauhemaalatusta teräksestä valmistettu vaihtoehto.

Autamme sinua Postilaatikon valinnassa

Tarvitsetko apua sopivan mallin valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai verkkokauppamme chatissa niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle. Iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!