<

Valikko

Imukuppinostin - nosta lasit ja muut esineet tasaisilla pinnoilla

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Imukuppinostin, nostokyky 60 kg
 Vaihtoehtoa
alumiini, nostokyky 60 kg
  • Perusmalli
  • Luotettava työväline
Imukuppinostin, nostokyky 30 kg
 Vaihtoehtoa
alumiini, nostokyky 30 kg, yhdellä kädellä käytettävä
  • Perusmalli
  • Luotettava työväline
Imukuppinostin, nostokyky 70 kg
 Vaihtoehtoa
alumiini, nostokyky 70 kg
  • Perusmalli
  • Luotettava työväline
Imukuppinostin, nostokyky 100 kg
 Vaihtoehtoa
alumiini, nostokyky 100 kg
  • Perusmalli
  • Luotettava työväline

Imukuppinostin - nosta lasit ja muut esineet tasaisilla pinnoilla

Käytännöllinen imukuppinostin soveltuu hyvin lasien, ikkunoiden, huonekalujen ja muiden levyjen ja esineiden siirtämiseen. Se on edullinen ja luotettava työväline, jolla nostat turvallisesti esineitä tasaisilla pinnoilla. Ergonomisesti muotoiltujen malliemme kantavuus on 30–100 kg ja ne helpottavat raskaidenkin tavaroiden nostamista ja siirtämistä. Ota yhteys meihin niin autamme sinua edullisten ja käytännöllisten nostotarvikkeiden valinnassa, luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Kuinka Imukuppi nostoon toimii

Tunnetko jo paineen, tai ehkä pikemminkin alipaineen? Imukuppien ja kuljetettavan tasaisen, ei-huokoisen esineen pinnan välille muodostuu alipaine, joka saa kupit tarttumaan nostettavan tavaran pintaan kiinni. Olet saattanut käyttää sellaisia jopa kotonasi, esimerkiksi kylpyhuoneen pyyhekoukkujen kiinnittämiseen seinään.

Imukuppinostimien avulla nostot tapahtuvat siis lihasvoimalla kuppien tarrautuessa tavaraan. Useita töitä on mahdollista suorittaa koneilla tai esimerkiksi vaunuilla, mutta jotkut asiat ovat edelleen paras hoitaa käsin. Esimerkiksi herkät lasit ja ikkunat nostat, siirrät ja asetat paikoilleen parhaiten imukuppinostimien avulla. Kunnolliset kahvat tekevät nostoista varmoja.

Imukuppinostin sopii varastoon, teollisuuteen ja toimistoon

Voit käyttää imukuppinostimia monenlaisissa töissä varastossa ja teollisuudessa, mutta ne sopivat myös toimistojen käyttöön! Käytä niitä avuksesi huonekalujen siirtämiseen tai esimerkiksi ovien nostamiseen pois ja takaisin saranoihinsa.

Kun työskentelet imukuppien kanssa, on tärkeää muistaa kiinnittää niitä tarpeeksi kaikkiin nostettavan esineen kriittisiin pisteisiin ja nostaa kaikista kohdista samanaikaisesti. Näin nostettava herkkä esine ei rikkoudu.

Autamme sinua Imukuppinostimen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat nostotarvikkeet, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!