<

Valikko

Nostolaitteet työn tehostamiseen

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Nostolaitteet työn tehostamiseen

Teollisuuden ja varaston käyttöön tarkoitetut nostolaitteet helpottavat painavia nostoja ja tehostavat työtä. Valikoimassamme on laadukkaat tuotteet sekä teollisuuteen että varastoon. Hanki nyt nostamista helpottavat tarvikkeet meiltä - löydät meiltä kaiken tunkeista korjaamonostureihin ja henkilönostokoreihin. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Nostolaitteen avulla kevyempi arki

Valmistaudu työpaikallasi oikeanlaisilla nostolaitteilla ja -tarvikkeilla, jotta voit tehdä nostot varmasti ja turvallisesti. Esimerkiksi hydraulinen tunkki on täydellinen työkalu raskaiden laitteiden asennus- ja korjaustöitä varten. Tähän työhön sopii myös kevennin, tosin keventimen tehtävänä on ennemminkin tehdä työkaluista kevyempiä.

Imukuppinostimella puolestaan nostat lasit ja muut esineet tasaisilla pinnoilla, kuten ikkunat ja levyt.

Raskaat nostot hoidat kätevimmin korjaamonosturilla ja kalustekuljettimella. Painavimmat kuormat hoitaa helpoiten korjaamonosturi, joka nostaa nopeasti ja varmasti jopa 1500 kg. Käytä kalustekuljetinta puolestaan muutoissa ja huolto- ja asennustöissä. Se liukuu sujuvasti painavien kaappien alle, jonka jälkeen kuorma nostetaan kuljettimen hydrauliikan avulla. Koska siinä on pyörät, voit sen avulla myös siirtää kuorman haluamaasi paikkaan.

Henkilönostokori ja pylväsnostin puolestaan tekevät henkilöiden nostamisesta turvallista. Näin ne ovatkin oivallisia apuvälineitä korkeiden paikkojen korjaus- ja asennustöihin.

Valikoimastamme löydät lisäksi siirrettävät, alumiiniset lastausrampit, joiden avulla kuormaat ja purat erilaiset tavarat autosta turvallisesti. Hanki nyt käytännölliset apuvälineet nostoihin ja saat kevyemmän arjen!

Autamme sinua Nostolaitteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva vaihtoehto, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!