<

Valikko

Oikeanlainen Toimistovaunu tehtävään kuin tehtävään

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Oikeanlainen Toimistovaunu tehtävään kuin tehtävään

Kätevä toimistovaunu helpottaa mappien, kirjojen, toimistotarvikkeiden, pakettien ja muiden tavaroiden kuljettamista toimiston eri kolkkiin. Alkaako puhti loppua palaverissa? Tarjoiluvaunuilla kuljetat kahvit kätevästi kaikille iltapäivän piristystä kaipaaville. Vaunuja voi myös käyttää säilytyshyllynä esimerkiksi kansioille ja muulle arkistomateriaalille. Hanki meiltä toimistotyötä helpottavat tuotteet ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Toimistovaunu kirjojen, ruoan tai vaikka pakettien kuljetukseen

Minkälaiseen tarpeeseen vaunut tulevat? Käyttötarkoitus ja olosuhteet ratkaisevat minkälainen malli sopisi parhaiten käyttöösi. Kirjavaunu on tehty erityisesti kirjojen ja kansioiden kuljettamista varten. Niissä on usein hieman kallistetut hyllytasot sekä seinä kirjojen tukemiseksi. Lisäksi lievästi kallistettujen tasojen ansiosta kirjojen tai kansioiden selkämys on helpompi lukea ja ne ovat helpompi ottaa ja laittaa takaisin vaunuihin. Kirjavaunut sopivat erinomaisesti käyttöön esimerkiksi kirjastoissa, mutta myös kouluissa.

Tarjoiluvaunu ja tarjotinvaunu sopivat erinomaisesti suurkeittiöihin, ravintoloihin ja kahvitiloihin. Ruostumattomat tarjoiluvaunut voidaan huoletta huuhdella käytön jälkeen ilman, että ruostumisen vaaraa on. Tarjoillessa vaunut saattavat myös likaantua tai kastua esimerkiksi ruoasta tai kuumasta juomasta tulevasta höyrystä, jolloin vaunujen ruostumattomuus ja helppo puhdistettavuus on tärkeää.

Tarjotinvaunut tekevät siivouksen helpoksi. Kahviloissa ja ravintoloissa asiakkaat voivat itse viedä tarjottimensa vaunuun ruokailun päätteeksi, jolloin pöytien siivoamiseen käytettävä aika minimoituu.

Autamme sinua Toimistovaunun valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme toimitiloihisi sopiva vaihtoehto. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!