<

Valikko

Kirjoitustaulu, muistitaulu ja esityskalusteet meiltä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Kirjoitustaulu, muistitaulu ja esityskalusteet meiltä

Työskenteletkö ympäristössä, joka vaatii nopeaa kommunikointia tai sujuvuutta opetustilanteissa, joissa tarvitaan esimerkiksi valkokangasta ja projektoritasoa? Kirjoitustaulu toimistossa ja erilaisissa työpaikoissa luo hyvät edellytykset kaiken tyyppiseen informaation jakeluun. Gerdmansilta löydät sekä kauniit että käytännölliset lasiset ja teräksiset tussitaulut, ilmoitustaulut, suunnittelutaulut ja muut tarvikkeet kokousten ja esitysten pitoon. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Visualisoi ajatuksesi Kirjoitustaululle

Erilaiset kirjoitustaulut ovat käytännöllisiä välineitä kaikissa toimistoissa, luokkahuoneissa ja neukkareissa. Ne sopivat niin ideoiden visualisointiin ja esittelyyn, budjetin ja suunnitelmien tekoon ja seuraamiseen kuin myös muistiinpanojen tekoon. Sijoita halutessasi muistitauluja myös käytäville, jotta luovuus voi kukoistaa missä tahansa toimistoa oletkaan.

Suunnittelutaulu puolestaan on loistava ajanhallinnan apuväline erilaisten töiden, aikataulujen, budjettien ja läsnäolojen hahmottamisessa. Taulu kannattaa ripustaa keskeiselle paikalle, jotta kaikki näkevät sen helposti. Taululta näkee näppärästi keskeiset asiat ilman nettiyhteyttä tai tietokonetta.

Valikoimassamme on myös erilaisia ilmoitustauluja, tai muistitauluja, joihin voit kiinnittää ilmoituksia, tiedotteita, muistilappuja ja erilaisia tärkeitä papereita kaikkien nähtäville. Tai sijoita muistitaulu työpisteellesi ja kiinnittää siihen esimerkiksi työtä tehostavia tehtävälistoja. Valitse luonnonkorkista, pellavasta tai mustasta vaahtomuovista tarpeisiinne soveltuva malli. Löydät meiltä myös taulut ulkokäyttöön.

Vaikka kirjoitustauluja ja muistitauluja pidetään usein välttämättömyyksinä, voivat ne samalla toimia osana toimiston kaunista sisustusta. Valikoimassamme on paljon erilaisia ja kestäviä malleja myös kauniilla suunnittelulla, jotka osaltaan luovat tunnelmaa työpaikalla sisustuselementteinä.

Tee esitysten pidosta vaivatonta

Hanki meiltä myös tarvikkeet onnistuneiden esitysten pitoon. Löydät valikoimastamme valkokankaat, projektoripöydät ja seisomapulpetit, jotka luovat hyvät puitteet esityksille tapahtumissa, konferensseissa, luennoilla ja kokouksissa.

Valitse sopiva valkokangas kiinnittämällä huomiota valitsemasi mallin kuvasuhteeseen, jotta se vastaa käytettävää tekniikkaa. Projektoripöytä on siirrettävä ja korkeussäädettävä, joten sen avulla säädät helposti kuvan oikeaan kohtaan. Seisomapulpetti puolestaan on erinomainen apuväline, kun kaipaat tilaa muistiinpanoille tai muille tavaroille esityksen aikana.

Autamme sinua Kirjoitustaulun ja esityskalusteiden valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan sopivann kirjoitustaulun kuten valkotaulun, suunnittelutaulun, fläppitaulun tai liitutaulun valinnassa? Tiedätkö mitkä esityskalusteet sopivat tarpeisiisi? Laadukkaat tuotteemme mahdollistavat kaikenlaiset ratkaisut. Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!