<

Valikko

Hyllyt ja Telineet varastoon ja teollisuuteen

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Hyllyt ja Telineet varastoon ja teollisuuteen

Luo tehokas työtila käytännöllisillä varastointiratkaisuilla. Meiltä löydät sekä teollisuushyllyt että hyllyt varastoon, jotka ovat valmistettu erilaisten tuotteiden varastointiin ja sisälogistiikkaan. Löydät valikoimastamme kaiken yksinkertaisista malleista vaativampiin hyllyjärjestelmiin kiskoilla. Luo monipuoliset ja räätälöidyt kokonaisuudet laatikoilla, jakajilla ja työkalupaneeleilla. Meillä on myös erikoisvarusteille tarkoitettuja malleja, esim. rengastelineet, oksahyllyt ja kuormalavahyllyt. Hanki nyt tehokkaat varastoratkaisut meiltä ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Kuinka valita sopiva Teollisuushylly tai Hylly varastoon

Vankka, fiksu ja turvallinen - ainakin näitä piirteitä saatat etsiä hyllystäsi tuli se sitten varastoon, toimistoon tai teollisuuteen. Ehkä kaipaat irrallista yksikköä tai kokonaista järjestelmää sisältäen työkalutaulun, jakajat, laatikoita ja muita lisävarusteita. On tärkeää, että kokonaisuus soveltuu juuri sinun yrityksesi tarpeisiin, jotta se olisi tehokas työväline jokapäiväisissä töissä.

Mieti ensin mitä haluat säilyttää. Lavoja, renkaita, pienempiä tavaroita vai pitkiä tavaroita ja valitse ratkaisusi sen mukaisesti. Onko kuormasi painavaa? Hanki riittävän kestävät ratkaisut, jotta varastointi ei ainakaan jää siitä kiinni. Valikoimassamme on kevyitä vaihtoehtoja, jotka kestävät 80 kg per hyllytaso mutta myös painavampia kuormia kestäviä malleja, joilla voi hyvin säilyttää jopa 225 kg per taso. Ehkä sekään ei riitä? Katso kuormalavahyllymme, ne kestävät 500 kg per lava tai jopa enemmän.

Tuotteillamme pelastat lisäksi varastotilasi kaaokselta. Etikettipidikkeiden, magneettiteippien, varastokylttien ja muun hyllymerkinnän avulla saat helposti ryhtiä ja selkoa varastoonne. Magneettiteipillä teet selkeät merkinnät varasto- tai teollisuushalliisi.

Ankkuroi aina Hyllyt lattiaan tai seinään

Pidä aina huoli siitä, että teollisuushylly on ankkuroitu niin että se pysyy varmasti paikoillaan eikä kaadu. Seinää vasten seisovat hyllyt voidaan hyvin kiinnittää seinään ja keskellä huonetta olevat hyllyt ankkuroidaan puolestaan lattiaan. Tärkeää on joka tapauksessa, että huone pysyy turvallisena eikä riskiä teollisuushyllyjen kaatumiselle ole.

Autamme sinua Hyllyn valinnassa varastoon ja teollisuuteen

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten sopiva teollisuushylly tai säilytyshylly varastoon, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!