<

Valikko

Kuormansidonta - tee kuljetuksista turvallisia

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Kuormatukitanko Gylet
 Vaihtoehtoa
voidaan asentaa pysty- ja vaakasuoraan
  • Sopii sekä pysty- että vaakasuoraan käyttöön
Kuormatuki Espa
 Vaihtoehtoa
vaakasuoraan käyttöön
  • Kestää 10 000 N voiman

Kuormansidonta - tee kuljetuksista turvallisia

Varmista kuormasi saapuminen perille turvallisesti ja ehjänä. Hyvä kuormansidonta, eli kuorman varmistus, tukee ja pitää kuorman paikallaan kuljetuksen aikana. Meiltä löydät laadukkaan valikoiman kestäviä tuotteita kuormatilan varmistamiseen. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Estä kuorman liikkuminen tavaratilassa

Kuormatukitankojen käyttö kuormansidontaan on helpoimpia tapoja kuorman tukemiseen kuorma-autoissa, kaapeissa ja konteissa. Liikkumaan pääsevä kuorma voi olla vaaraksi sekä kuljettajalle että muille autoilijoille. Oikeanlainen tukeminen on siis tärkeää turvallisuuden varmistamiseksi ja jotta kuorma ei vaurioituisi matkan aikana.

Tukitankoa voidaan käyttää joko vaakasuorassa seinästä seinään tai pystysuorassa lattiasta kattoon. Aseta kuorma tukitankojen ja seinän väliin niin, ettei se pääse liikkumaan autossa.

Laissa on annettu minimivaatimukset kuorman varmistamiseen, ja se antaa ajoneuvon kuljettajalle suuren vastuun kuorman sijoittamisesta ja varmistamisesta. Tarkista aina voimassa olevat säännökset, joissa annetaan lähtökohdat kuorman varmistamiselle.

Autamme sinua sopivien Kuormansidontavälineiden valinnassa

Valitse hyvästä valikoimastamme kuljetuksiisi paraiten sopivat kuormatukitangot, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!