<

Valikko

Kansiokaruselli - toimiston kansiosäilytyksen helmi

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Kansiokaruselli Ø 800
 10 Vaihtoehtoa
Ø 800 mm
  • Tehokas kansioiden säilytykseen
  • Pyörivä
  • Vakaa teräsrakenne
Kansiokaruselli Ø 1000 mm
 Vaihtoehtoa
Ø 1000 mm
  • Tehokas kansioiden säilytykseen
  • Pyörivä
  • Vakaa teräsrakenne

Kansiokaruselli - toimiston kansiosäilytyksen helmi

Kansiokarusellit ovat paljon paperia käyttävän ja arkistoivan toimiston helmi. Se on käytännöllinen teline, joka ahmii sadoittain kansioita mutta vie samalla vain vähän tilaa. Näin sinulle vapautuu paljon tilaa muihin tarkoituksiin. Toimistossa, jossa käsitellään usein paljon papereita ja asiakirjoja nopealla tempolla, on tärkeää, että kansiot ja tiedostot säilytetään niin, että paperit löytyvät oikeilta paikoiltaan silloin kun niitä tarvitaan. Hanki käytännölliset säilytysratkaisut meiltä ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Mitä Kansiokaruselli tekee modernissa toimistossa?

Modernissa toimistossa kansiokaruselli saattaa nopeasti ajateltuna tuntua turhalta. Mihin paperiton toimisto tarvitsee mappitelinettä? Yllättävän monesti se on kuitenkin tarpeellinen ja käytännöllinen kaluste, joka ei todellakaan jää nurkkaan pölyttymään. Fiksun ja kompaktin suunnittelunsa ansiosta se ei vie paljon tilaa, mutta siihen mahtuu rutkasti mappeja, jotka ovat helposti saatavilla.

Säilytä siinä näppärästi luonnoksia, budjettiehdotuksia, sopimuksia ja muita tärkeitä papereita. Kompaktin kokonsa ja pyörivien hyllytasojensa ansiosta sen voi helposti sijoittaa melkein mihin tahansa toimistossa. Pyöritä karusellia ja poimi kätevästi esiin tarvitsemasi kansio!

Kaikkiin malleihimme on saatavilla pyörät lisävarusteena. Pyörät helpottavat telineen siirtämistä eri huoneisiin ja osastoihin tarpeen mukaan. Laaja valikoimamme käytännöllisiä mappitelineitä antavat mahdollisuuden luokitella ja lajitella materiaalit oikein ja ne ovat samalla helppo pitää puhtaana. Pienimmässä mallissamme on kaksi hyllytasoa pieneen tarpeeseen. Suurimmassa mallissamme on jopa kuusi hyllytasoa – siinä ei tila heti lopu kesken! Tutustu valikoimaamme ja valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Autamme sinua Kansiokarusellin valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme toimistoosi parhaiten soveltuva pyörivä mappiteline. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!