<

Valikko

Kyltit ja Opasteet moneen käyttöön

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Hätäpoistumistie kyltti, jälkivalaiseva
 36 Vaihtoehtoa
10-pakk
  • Selkeä opastus
  • Jälkivalaiseva
  • UV-suojattu
Jälkivalaisevat kyltit
 78 Vaihtoehtoa
eri pakkauskokoja, eri kuvioita
  • Jälkivalaiseva
  • UV-suojattu
Paloalan kilvet, jälkivalaiseva
 36 Vaihtoehtoa
10-pakk
  • Jälkivalaiseva
  • UV-suojattu
Varoituskyltti
 22 Vaihtoehtoa
10-pakk
  • UV-suojattu
Ohjekilvet
 20 Vaihtoehtoa
10-pakk
  • UV-suojattu
Kieltokilvet
 16 Vaihtoehtoa
10-pakk
  • UV-suojattu

Kyltit ja Opasteet moneen käyttöön

Erilaisilla kylteillä on kaikilla omat tärkeät roolinsa niin toimistoissa, varastossa kuin teollisuudessakin. Varoituskyltit varoittavat mahdollisista vaaroista ja ehkäisevät siten onnettomuuksia. Kieltokylttien avulla voit merkitä kiellettyjä alueita tai esittää muita rajoituksia. Ne kiinnittävät nopeasti huomion kieltoihin. Ohjekilvet puolestaan neuvovat toiminnassa, sekä arjessa että erityistilanteissa. Löydät meiltä myös paloalan kilvet, jotka antavat tietoa sammutustöitä varten. Meillä on laaja valikoima vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin, myös jälkivalaisevat poistumistieopasteet. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Kielto- ja Varoituskyltit ja Ohjekilvet

Varoituskyltit, kieltokilvet ja erilaiset opasteet kuten hätäpoistumistien kyltit, muodostavat tärkeän osan rakennusten turvallisuutta. Ne kiinnittävät nopeasti katseen ja näyttävät selkeästi, kuinka tilassa tulee toimia. Sijoita ne aina näkyvälle paikalle, jotta ne ovat helppo huomata ajoissa.

Kieltokyltit osoittavat, mitkä asiat ovat alueella kiellettyjä. Niillä voidaan siis ohjata ihmisten toimintaa pois epäsuotuisasta ja vaarallisesta käytöksestä. Varoituskyltti varoittaa riskeistä ja vaaroista ja ohjaa ihmisiä toimimaan turvallisesti ja vastuullisesti. Ne täydentävät muita turvatoimia. Ohjekilvet ohjeistavat toimintaa erilaisissa tilanteissa, esimerkiksi kuulosuojainten tai hengityssuojainten käyttöön rakennustyömailla. Paloalan kilvet ovat paloturvallisuusopasteita, joilla kerrotaan olennaista tietoa sammutustöitä varten. Näissä kilvissä on aina punainen tausta.

Kilvet tulee sijoittaa sopivalle korkeudelle ja sellaiselle paikalle, että ne voidaan nähdä esteettömästi. Sijoita esimerkiksi varoituskyltit riskialueen sisäänkäynnin yhteyteen tai suoraan vaaran lähistölle. Älä sijoita liian montaa lähekkäin, jotta niiden näkyvyys ja ymmärrettävyys ei huonone. Tarkista aina voimassa olevat säännökset niiden sijoittamiseen.

Hätäpoistumistie kyltit sisä- ja ulkokäyttöön

Poistumistieopasteet kuten hätäpoistumistie kyltit, ovat tavallinen näky miltei kaikissa rakennuksissa. Ne ovatkin erittäin tärkeä osa turvallisuutta, sillä niillä merkitään ulospääsyt, jotka ovat tärkeitä tunnistaa nopeasti vaaratilanteissa. Ne selventävät siis uloskäyntien sijainteja, jotta niistä ei hätätilanteessa olisi epäselvyyttä.

Valikoimastamme löydät muovista ja alumiinista valmistetut jälkivalaisevat poistumistieopasteet, jotka sopivat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Autamme sinua sopivien tuotteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat mallit, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!