Valikko

Myyntiehdot

Luotettavat hinnat

Hinnat ilmoitettu ilman alv:tä. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Ei rahti- tai pakkauskuluja.

Rahtivapaasti

Kaikki tuotteet rahtivapaasti katutasossa olevaan osoitteeseen. Mahdollisista kerroskannoista ja lopulliseen sijoituspaikkaan asennuksesta veloitamme erikseen.

Toimitusaika

Suurin osa tuotteistamme toimitetaan viikon toimitusajalla ja osa 2 viikon toimitusajalla. Loput tilausvahvistuksen mukaan.

Takuu

Tuotteillamme vähintään 7 vuoden materiaali- ja toimintatakuu.

Maksuehto

14 päivää netto, viivästyskorko 10%.

Toimitusehto

Toimitamme rahtivapaasti (Incoterms DAP) katutasossa olevaan osoitteeseen, NL 01 mukaisesti. Myyjä pidättää omistusoikeuden kunnes kauppasumma on kokonaan maksettu.

Palautusoikeus

Tuotteillamme on 30 päivän palautusoikeus mikäli et ole tyytyväinen tuotteeseen. Tuote on palautettava alkuperäispakkauksessa. Suuremmissa erissä sinun tulee tilata mallikappale, jotta palautusoikeus olisi voimassa. Palautusoikeus ei koske rikkinäisiä eikä erikoistuotteita..Ennen palautusta, soita aina asiakaspalveluumme, 09–8870 350.

Reklamaatiot

Huom! Näkyvät kuljetusvauriot on ehdottomasti merkittävä kuormakirjaan heti vastaanotettaessa. Huomautukset tehtävä 7 päivän kuluessa asiakaspalveluumme puhelimitse 09–8870 350 tai sähköpostitse.

Osoitetiedot

Emme luovuta osoitetietoja ulkopuolisten käyttöön.

Tarjouspalvelu

Suuremmista kokonaisuuksista teemme tarjouksia. Ota yhteys puhelimitse 09–8870 350 tai sähköpostitse.

Asennus

Autamme mielellämme tuotteiden asennuksissa. Jos haluat ostaa osissa toimitettaville tuotteille asennuspalvelun, ota yhteys asiakaspalveluumme puhelmitse 09–8870 350 tai sähköpostitse.

Varaukset

Painoteknisistä syistä voivat tuotteiden värit poiketa hieman luettelomme ja verkkokauppamme kuvista. Pidätämme myös oikeuden teknisiin muutoksiin sekä luettelo- ja verkkokauppahintojemme mahdollisiin muutoksiin, jotka johtuvat kolmannesta osapuolesta.

Suomen Vahvimmat