<

Valikko

Teollisuus- ja Varastokalusteet kaikkiin ympäristöihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Varasto ja teollisuus

eri kokoja
 Vaihtoehtoa
Alkaen 725,00 €

-16% TOIMITUS 0 €

suositeltu käyttöaika 4 h/ päivä
 Vaihtoehtoa
Alkaen 109,00 €

-15% TOIMITUS 0 €

naarmunkestävä jauhemaalaus
 Vaihtoehtoa
Alkaen 174,00 €
kestää 100-150 kg/ hyllytaso, perusosa tai jatko-osa
 54 Vaihtoehtoa
Alkaen 155,00 €
Nopea ja helppo kasata ilman työkaluja
 Vaihtoehtoa
Alkaen 123,00 €
3–165 l, elintarvikekelpoinen
 42 Vaihtoehtoa
Alkaen 5,90 €

Teollisuus- ja Varastokalusteet kaikkiin ympäristöihin

Luodaksesi hyvän varasto- ja teollisuusympäristön on tärkeää, että varastokalusteet ovat ajan tasalla ja toimivia. Autamme teollisuutta, tukkukauppiaita, logistiikkaa, alihankkijoita, toimittajia ja muita toimijoita optimoimaan tilankäyttöään ja kalustamaan teollisuus- ja varastotilat viihtyisiksi ja toimiviksi ympäristöiksi, työturvallisuutta unohtamatta. Löydät meiltä kaikki kalusteet, käytännön tarvikkeet ja laitteet, joiden avulla voit hyödyntää koko tilan teollisuusrakennuksessa tai varastossa parhaalla mahdollisella tavalla. Luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Olemme Varastokalusteiden asiantuntija

Varastojen ja teollisuuden kalustaminen ovat osa Gerdmansin ydintä. Vuodesta 1947 lähtien olemme kalustaneet asiakkaidemme varastotiloja ja ratkaisseet kalustamiseen liittyviä ongelmia. Tähän kategoriaan olemme koonneet kaiken tarvittavan, jolla yrityksen varasto- ja teollisuustiloista saa organisoituneemmat, tuottavammat ja turvallisemmat. Kun varastokalusteet ovat kunnossa, sujuu myös työ tehokkaammin. Meiltä löydät kaikki tarvikkeet ja laitteet tehokkaaseen ja turvalliseen työntekoon.

Neljä seinää eivät yksinään riitä työtilaksi, vaan tilaan tarvitaan laadukkaat varasto-, teollisuus- tai korjaamokalusteet. Tutustu esimerkiksi valikoimamme kuormalavahyllyihin, teräshyllyihin ja muihin hyllyjärjestelmiimme. Hyllysuunnitteluohjelmallamme rakennat ketterästi pienet ja suuret hyllykokonaisuudet unohtamatta yhtäkään tärkeää osaa! Järjestyksen ylläpitoon löydät meiltä lisäksi muovilaatikot, kuljetuslaatikot, pientavaralaatikot ja muut säilytysratkaisut, jotka helpottavat arkeasi ja pitävät varastotilasi kunnossa. Tuotteiden kuljettamiseen ja nostamiseen saat meiltä vaunuja, nostopöytiä, nokkakärryjä, haarukkavaunuja ja muita kuljetusratkaisuja.

Kun tarvitset pöytätilaa tutustu valikoimamme työpöytiin, työpenkkeihin ja pakkauspöytiin. Löydät meiltä myös pakkaustarvikkeita kuten erilaisia tarkkuus- ja tasovaakoja ja pakkausmateriaaleja ja –välineitä, joiden avulla teet lähettämistyöstä ergonomisempaa ja tehokkaampaa. Kun kaikki tarvittavat varusteet löytyvät, on työnteko helppo järjestää tehokkaaksi.

Ammattimaisesti varustettu ja kalustettu työympäristö on turvallinen ja ergonominen, ja tekee työtilasta tuotteliaan ja tehokkaan. Luo sopivat varastotilat, kehitä teollisuustiloja ja varusta pukeutumis- ja sosiaalitilat tavalla, jolla saa työntekijät viihtymään.

Valaistus ja muut työpistetarvikkeet

Ilman hyvää valaistusta korjaamo tuottaa ainoastaan mustelmia ja virheitä. Tästä kategoriasta löydät kaiken pieniin korjaustöihin tarvittavista suurennuslasivalaisimista teollisuuspöydille sopiviin suurempiin pöytälamppuihin.

Kun työpiste ja valaistus ovat kunnossa, tarvitaan vielä ratkaisut järjestyksen ylläpitoon. Löydä työkaluille paikat työkalukaapeista tai ripusta ne työkalutaululle! Kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa, säästät sekä työtunteja että turhautumista ja työntekoon keskittyminen on helpompaa. Ja koska Gerdmansilla varaudumme kaikkeen, on valikoimassamme myös laadukkaat työpistematot, joilla työpaikasta saa hetkessä ergonomisemman ja turvallisemman. Mikäli jokin haaveri silti sattuisi, löydät meiltä myös ensiaputuotteet ja henkilönsuojaimet jokaisen työpaikan tarpeisiin.

Autamme sinua Varastokalusteiden valinnassa

Oletko epävarma siitä minkälainen ratkaisu sopisi juuri sinun tarpeisiisi parhaiten? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!