<

Valikko

Rengasteline pyörillä tai ilman

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Rengasteline Flex
 12 Vaihtoehtoa
syvyys 410 mm
 • Kestää korkean kuormituksen
 • Kevytpainoinen
 • Siirrettävät palkit
Rengasteline Mini
 Vaihtoehtoa
perusosa tai jatko-osa
 • Noin 8:lle renkaalle
 • Kevytpainoinen
 • Siirrettävät palkit
Siirtohylly Gerdmans, renkaille
 Vaihtoehtoa
pyörä-/rengaskompakti
 • Premium malli
 • Tilaa säästävä
 • Saatvilla myös erikoismitoilla
Rengasteline pyörillä, kantavuus 150 kg/taso
noin 16 renkaalle
 • Säädettävä rengassyvyys
 • Helppokäyttöinen
 • Noin 16 renkaalle
Rengaskärry, enimmäiskuormitus 200 kg
suurin kuormitus 200 kg, KxL 1665 x 610 mm
 • Perusmalli
 • Korkealle sijoitetut kahvat
Rengasteline Leto, pyörillä
maks. kuormitus 120 kg
 • Renkaiden helppoon siirtoon
 • Vie vain vähän tilaa
 • Noin 2-4 renkaalle
Palkki rengastelineeseen Flex
 Vaihtoehtoa
sinkittyä terästä, useita pituuksia

Rengasteline pyörillä tai ilman

Missä auton kesä- ja talvirenkaita tulisi säilyttää kauden yli? Tavalliset varastohyllyt eivät sovellu tehtävään, sillä oikeanlainen säilytys on tärkeää, jotta renkaat pysyvät hyvässä kunnossa säilytyksen ajan. Avuksi tarvitaan rengasteline! Laajassa valikoimassamme on useita malleja monessa koossa. Ota meihin yhteyttä, niin opastamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivimman hyllyn laajasta valikoimastamme. Yhdessä luomme parhaat edellytykset yrityksesi toimintaan!

Renkaiden Säilytysteline monenlaisiin ympäristöihin

Kaikkia tuotteita ei voi säilyttää samanlaisilla ratkaisuilla. Jotta tuote pysyy käyttökelpoisena koko varastoinnin ajan, tulee se säilöä siihen tarkoitukseen soveltuvilla hyllyillä. Erikoistuotteille suunnatut hyllymme ratkaisevat monia varastointiongelmia, kuten esimerkiksi renkaiden tapauksessa.

Talvi- tai kesärenkaita tulisi aina varastoida niille soveltuvalla tavalla, sillä vääränlainen renkaiden säilytys saattaa tuhota ne tai ainakin lyhentää niiden käyttöikää. Parhaiten ne säilyvät viileässä ja pimeässä paikassa, jossa lämpötila pysyy tasaisena. Niiden ei myöskään tulisi olla kosketuksissa öljyihin tai liuottimiin. Liian kuumassa säilytettyinä ne kuivuvat, jolloin niihin saattaa ilmestyä halkeamia. On myös hyvä huomata, että niihin ei saisi kohdistua puristusta tai jännitystä. Tukevan rengashyllyn avulla renkaat eivät joudu puristuksiin, ja pysyvät asianmukaisesti säilössä, odottamassa käyttöönottoa.

Rengasteline autotalliin ja ammattilaiselle

Yksittäiselle auton renkaiden vaihtajalle, jolla on tilaa säilytykseen esimerkiksi autotallissa, rengasteline Mini tai pieni, siirrettävä rengasteline ovat sopivia vaihtoehtoja. Pieni rengasvaunu on kevyt ja ketterä ja vie vain vähän tilaa silloin kun sitä ei tarvitse. Se sopii sekä lyhyiden matkojen kuljetukseen että kauden yli säilytykseen. Telineessä renkaat pysyvät irti maasta, ja ne ovat helppo pinota telineen päälle vaaka-asentoon. Kun niihin vielä merkitsee niiden paikan autossa heti säilytykseen vietäessä, ovat ne helppo vaihtaa takaisin taas kauden alkaessa. Teline maksaa itsensä helposti takaisin jo yhden kauden aikana!

Meillä on useita vaihtoehtoja myös suuremmalle määrälle renkaita ja ammattimaiseen säilytykseen. Rengashyllyt ovat helppo koota ilman pultteja ja ruuveja. Suureen rengastelineeseen mahtuu noin 16 rengasta, ja kiskoilla oleviin siirtohyllyihin lähes kaksinkertainen määrä tavalliseen hyllystöön verrattuna. Gerdmans siirtohyllystöissä on liikuteltavat hyllyt, joten niiden väliin tarvitaan vain yksi kulkuväylä.

Nyt voit unohtaa kiikkerät rengaspinot, säästää tilaa ja olla varma siitä, että renkaat ovat käyttökelpoiset vielä varastoinnin jälkeen. Valitse lukuisten vaihtoehtojen välillä malli, jonka voit mukauttaa juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Autamme sinua sopivan Rengashyllyn valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan rengashyllynn valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!