Töihin ulkopaikka työntekijöille kesäpäiville

Mikä on parasta työpaikan terassilla? Aamukahvit ulkona ennen töihin tarttumista? Lounastauko ulkona auringossa työkavereiden kanssa? Meillä on ulkokalusteet, jotka lisäävät työntekijöiden viihtyvyyttä työpaikalla! Tauko ulkona ja pieni happihyppely tuo valtavasti energiaa työpäivään.

Gerdmansilla ovat kauden ulkokalusteet saapuneet! Kauniit kahvilakalusteet ulkokäyttöön, kestävät piknikpöydät, ulkopenkit ja terassipöydät kaikkiin ulkotiloihin. Minkälaiset kalusteet sopivat teille? Minkä tunnelman haluat luoda? Minkä kokoinen tila on käytettävissä? Kuinka monelle henkilölle tarvitset istumapaikan? Kuinka huoltovapaat kalusteet toivot?

• Työpaikan ulkokattaukseen kahvilakalusteet
• Ravintoloihin, kahviloihin ja julkisiin tiloihin
• Ulkokalusteet, jotka sopivat erinomaisesti myös sisälle

Kahvilakalusteet ulkokäyttöön

Sinulla ei tarvitse olla ravintolatoimintaa, että voisit käyttää upeita kahvilakalusteita, jotka sopivat myös ulkokäyttöön. Kahviloihin, ravintoloihin kuin myös kodin tai työpaikan terassille ja parvekkeelle sopivat kaikkiin paikkoihin yhtä hyvin kahvilatuoli Alfie ja terassipöytä Alfie. Tuoli on valmistettu alumiinista ja kestää hyvin eri sääolosuhteita. Pöytä on samaa sarjaa ja sen runko on alumiinia ja pöytätaso on nonwood pinnoitetta. Näyttää puupinnalta, muuta ei ole. Alfie kalusteet ovat kevyitä, helppoja siirtää ja helposti puhdistettavat. Tuolit ovat päällekkäin pinottavia. 

Huoltovapaa terassituoli Peliko sopii loistavasti yhteen useiden eri ulkopöytien kanssa. Peliko tuolin runko on mustaa jauhemaalattua alumiinia ja istuinosa on polyrottinkia, joka kestää hyvin säätä, tuulta ja aurinkoa. Tuoli on myös pinottava.

Kestävät ulkokalusteet, joissa on tilaa monelle

Piknikpöytä Rasta on taukopaikkojen klassikko ja kestää vaativat ympäristöt ja sopii julkisiin tiloihin. Piknikpöydissä on tilaa monelle ja ne ovat kestäviä ja vakaita, kun pöytä ja penkit ovat kiinteät. Erillisillä ulkopenkeillä ja terassipöydillä saat myös kalustettua hyvät tilat kaikille isolla pihalla tai patiolla. Viimeistele ulkotila muutamalla yksinkertaisella kikalla, kuten sijoita ympärille ruukkuja ja kasveja ja tuo ulos myös tekstiilejä, niin saat oikein viihtyisän ulkopaikan. 

Sisusta ulkopaikka vihreillä kasveilla

Viimeistele ulkona patio tai terassi kasveilla! Tuo ulkopaikkaan välimerentunnelmaa oliivi- tai viikunapuilla tai romantiikkaa ihanilla ruusuilla, jotka kipuavat säleikköjä pitkin. Ikivihreillä kasveilla pidät ulkopaikan tyylikkäänä vuoden ympäri. Istuta pation ympärille murattia, puksipuuta tai muita kasveja tuomaan eloisaa tunnelmaa.

Joskus voi apu olla tarpeen, kuinka kalustaa tila? Me autamme mielellämme!

Gerdmansilla on laaja valikoima ulkokalusteita mistä valita sopivat tuotteet juuri teidän ulkotilaanne. Löydät ulkokalusteet kahviloihin, ravintoloihin, omalle pihalle ja julkisiin tiloihin. Kestävät puistonpenkit, piknikpöydät, terassipöydät, tyylikkäät kahvilakalusteet ja pinottavat tuolit -Mitä valita? Me autamme!

Laadukkaat Ulkokalusteet netistä

;