<

Valikko

Kevennin - kevyempi työkalujen käsittely

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Kevennin 2-pakk
 Vaihtoehtoa
portaaton painonsäätö
  • Perusmalli
  • Kromattu teräskupu
  • Portaaton painonsäätö
Kevennin, 0,4-14 kg
 Vaihtoehtoa
portaaton painonsäätö
  • Perusmalli
  • Alumiinikotelo
  • Portaaton painonsäätö
Kevennin, 4-25 kg
 Vaihtoehtoa
vaijerin pituus 2000 mm
  • Perusmalli
  • Koukulla
  • Portaaton painonsäätö

Kevennin - kevyempi työkalujen käsittely

Tavoitteena kevyempi arki? Hanki työpaikallesi käytännöllinen ja helppokäyttöinen kevennin ja työt sujuvat lähes painottomasti. Se on oiva apuväline esimerkiksi asennuksiin ja tuotantoon. Turvallinen työkalukevennin portaattomalla painonsäädöllä ja jousivaijerilla on yksinkertainen käsitellä. Valikoimamme vaihtoehdot auttavat sinua luomaan hyvän työympäristön korjaamoissa, teollisuudessa ja varastossa. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Mihin Kevennintä käytetään?

Keventimen tehtävänä on nimensä mukaisesti tehdä käyttämistäsi painavista työkaluista kevyempiä. Tällöin pitkäaikainenkin työnteko painavilla työkaluilla on helpompaa. Voit kiinnittää siihen työkalujen lisäksi erilaisia tavaroita ja siirtää niitä kevyesti paikasta toiseen – miltei ilman lihasvoimaa ja mahdollisimman ergonomisesti!

Tärkeää työkalukeventimen valinnassa on sen kantavuus. Perusmalli kantaa yleensä jopa 14 kg, mutta valikoimassamme on jopa 25 kg kestävät mallit. Tarkista myös vaijerin pituus. Kuinka korkealle kiinnität kevenninkelan ja minkälaisia liikkeitä työntekijät tekevät työskentelyn aikana? Nämä seikat vaikuttavat siihen, kuinka pitkän vaijerin tarvitset.

Valikoimassamme on vaihtoehtoja lukitsimella ja ilman, sekä painonsäätimellä. Lukitsimella varustettu malli pitää työkalut paikoillaan ilmassa. Tämä ominaisuus on hyödyllinen esimerkiksi tilanteissa, jossa työskennellään pitkään samassa korkeudessa. Painonsäädin puolestaan vetää työkalun takaisin aina sopivaan kohtaan.

Kevennin ergonomiseen ja tehokkaaseen työskentelyyn

Ergonominen työskentely on tärkeää missä tahansa työtehtävissä. Yksipuoliset työasennot ja painavien tavaroiden nostaminen ja kantaminen ovat omiaan lisäämään rasitusta kehossa. Siksi työvälineet, jotka helpottavat työntekoa ja luovat mahdollisuuden ergonomisempiin työasentoihin ovat tärkeitä ratkaisuja missä tahansa työpaikoilla.

Keventimet vähentävät yksipuolisia, toistettavia liikeratoja ja keventävät työntekoon tarvittavia työkaluja. Näin vältät kehon toispuoleista rasitusta ja ehkäiset väsymystä. Monen tunnin työskentelyn aikana myös ote saattaa herpaantua, jolloin kevenninkela estää painavan työkalun putoamisen varpaillesi. Ne luovat siis turvaa ja pitävät kalliit työkalusi turvassa.

Autamme sinua Keventimen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva vaihtoehto, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!