<

Valikko

Varoituspehmuste varoittaa ja suojaa kolhuilta

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä

Varoituspehmuste varoittaa ja suojaa kolhuilta

Merkitse selkeästi riskit kulmissa, ulkonevissa osissa ja esteissä keltamustilla ja punavalkoisilla turvapehmusteilla. Varoituspehmuste sekä varoittaa että pehmittää kovia osumia ja kolauksia. Käytä niitä miltei missä tahansa yrityksen sisäisissä kuljetusväylissä, koneissa ja kulkuneuvoissa, seinillä, käytävillä ja ovissa. Erittäin joustavat turvapehmusteet ovat kulutuksen kestäviä varoitusmerkintöjä. Ota yhteys meihin, niin autamme sinua sopivan vaihtoehdon valitsemisessa.

Näin Varoituspehmuste toimii

Pitkäikäiset ja kestävät varoituspehmusteet soveltuvat käyttöön miltei missä tahansa yrityksen tiloissa. Osaa malleista voidaan käyttää myös ulkona. Ne varoittavat reunoista, kuopista ja esteistä ja vähentävät vaurioita onnettomuuksissa. Keltamustat tai punavalkoiset raidoitetut suojat varoittavat riskialueista tehokkaasti.

Valikoimamme mallit kestävät erittäin hyvin erilaisia lämpötiloja aina -40 °C asteesta +100 °C asteeseen. Itsekiinnittyvät mallimme soveltuvat kiinnitettäväksi erimallisiin pintoihin. Voit kiinnittää ne koneisiin ja kulkuneuvoihin tai seiniin, käytäviin ja oviin. Suojaa kovat reunat reunasuojalla, putket tarkoitukseen soveltuvilla putkisuojilla, kulmat kulmasuojalla ja tasaiset pinnat pintasuojalla.

Voit ostaa meiltä turvapehmusteet 1 metrin ja 5 metrin rullissa tai juoksumetreittäin toivomuksesi mukaisesti. Juoksumetreittäin ostettaessa vähimmäispituus on 1 metriä.

Autamme sinua sopivan Varoituspehmusteen valinnassa

Ennaltaehkäise työtapaturmia ja vähennä vahinkoja käyttämällä turvallisia varusteita. Mikäli olet epävarma siitä, minkälainen turvapehmuste sopisi juuri sinun tarpeisiisi, ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!