Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Vinkit ja oppaat

Suunnittele oma hyllysi suunnitteluohjelmallamme

Lisätietoa – Gerdmanshylly on oma hyllyjärjestelmämme, jonka lanseerasimme jo 70 vuotta sitten, Gerdmansin perustamisen aikoihin.

Näin valitset hyvän työpöydän toimistoon

Lisätietoa – Ergonomian tulisi ulottua kaikkiin työskentelyvälineisiin. Paikoillaan istuessa energiat hiipuvat päivän mittaan, jolloin työtahti ja fokus kärsivät. On tärkeää, että istumista ja seisomista voi vuorotella, jotta työasentoon saa pientä liikettä päivän aikana. Hyvä työpöytä on osa ergonomisen työasennon saavuttamisessa ja viihtyisän työympäristön luomisessa. Sähköpöydän avulla voi helposti muuttaa työasentoa, luoda dynaamisuutta ja energiaa ilman, että työnteko häiriintyy! Lue alta vinkkimme sopivan mallin valitsemiseen.

Luo turvallisempi varastoympäristö

Lisätietoa – Turvallisuusvaatimukset kasvavat ja varasto- ja teollisuusympäristöt muuttuvat monimuotoisimmiksi. Suomessa jo työturvallisuuslainsäädäntö sanelee reunaehdot sille, minkälainen turvallisen työympäristön tulisi olla. Se kattaa paitsi psyykkiset tekijät myös sen, että fyysisen työympäristö on otettu huomioon työn suunnittelussa ja tekemisessä. On siis tärkeää ennakoida vaaratekijät ja investoida työturvallisuuteen tavoitteellisella toiminnalla ja seurannalla. Tavoitteemme Gerdmansilla on luoda Parempia Työympäristöjä yhdessä asiakkaidemme kanssa. Haluamme, että kaikki voivat tuntea olonsa turvalliseksi työpaikallaan! Tässä muutamia tuotteitamme ja vinkkejä, joiden avulla varaston työturvallisuutta voidaan parantaa.

Ulkokalusteiden huolto

Lisätietoa – Terassikauden alkaessa keväällä on viimeistään aika huoltaa ulkokalusteet. Huolto on tärkeää, sillä oikein tehtynä se pidentää kalusteiden käyttöikää reilusti. Alla vinkkimme ja ohjeet joilla pidät ulkokalusteet kunnossa, jotta voit nauttia aurinkoisesta kesästä huoletta!

Toimiva toimisto – fiksut säilytyskalusteet

Lisätietoa – Vanhat kahvikupit, muistiinpanot ja paperit kertyvät helposti työpöydälle jättäen työpisteen sotkuiseksi. Sekamelskan ympäröimänä keskittyminen saattaa tuntua vaikealta. Fiksujen säilytyskalusteiden avulla voidaan kuitenkin helpottaa työpäivää ja tehdä työnteosta tehokkaampaa!

Toimiston sisustustrendit 2019

Lisätietoa – Maailman suurimmat kaluste- ja valaistussuunnittelun messut Stockholm Furniture & Light Fair järjestettiin helmikuun alussa Tukholmassa. Messut ovat ilmeinen kohde kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, sillä luennot, näyttelyt ja työpajat antavat messuilla esimakua vuoden sisustustrendeistä. Esiin nousseita trendilinjauksia tälle vuodelle olivat erilaiset puumateriaalit, pehmeät ja linjakkaat kalusteet, skandinaavinen ja japanilainen muotoilu sekä kestävyys. Luonnonläheiset sävyt kuten vihreä ja meripihka nousivat esiin selkeinä väritrendeinä. Lue tästä lisää mitä vaikutteita saimme messuilta ja mitkä vuoden 2019 sisustustrendit meitä messuilla inspiroivat!

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet!

Lisätietoa – Sanonta ”New Year, New Me”, jolla tarkoitetaan itsensä uudistamista, on suosittu lausahdus uudenvuoden aikaan. Mutta miksi rajoittaa uudistuminen henkilökohtaiselle tasolle? Uusi vuosi tuo uusia mahdollisuuksia myös työpaikalla. Tässä vinkkejä työympäristön uudistamiseen, joita suosittelemme toteuttamaan vuonna 2019!

Kuinka valita hyvä teollisuuspöytä - opas

Lisätietoa – Onko aika hankkia uusi teollisuuspöytä? Tiedätkö millainen työpöytä sopisi tarpeisiisi? Tämän oppaan avulla autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän!

Inspiroivan toimiston sisustus – 5 vinkkiä

Lisätietoa – Viihtyisä toimisto innostaa ja inspiroi ja on tärkeä tekijä myös hyvinvointisi kannalta. Mutta kuinka yhdistää käytännöllisyys ja tyylikkyys? Kun suunnittelet sisustusta, on monta asiaa, jotka ovat hyvä huomioida viihtyisän työympäristön luomisessa. Lue 5 vinkkiämme toimiston sisustukseen, joilla luot työympäristön, joka huokuu positiivista ilmapiiriä, lisää hyvinvointia ja vähentää stressiä.

Näin parannat äänimaisemaa työpaikallasi

Lisätietoa – Oletko kyllästynyt häiritseviin ääniin ja liian kovaan melutasoon työpaikallasi? Melu työpaikalla ja huono äänimaisema kuuluvat työpaikan tavallisimpiin ongelmiin. Ääniaallot tunkeutuvat veden lailla helposti sisään pienimmistäkin raoista ja häiritsevät äänet nostavat stressitasoja ja heikentävät keskittymistä. Onneksi äänimaailmaa voidaan tarvittaessa parantaa esimerkiksi sisustamalla toimisto pehmeillä pinnoilla, sermeillä tai akustiikkapaneeleilla. Olemme listanneet 9 tapaa vaimentaa ääniä työpisteesi ympärillä ja parantaa työpäivääsi.