Vinkit ja oppaat

Gerdmans kalustaa kiinteistövälittäjien uuden toimiston kotoisalla tunnelmalla

Lisätietoa  – Oikea tunnelma, oli tärkeä asia Tomas Nilssonille, kun HusmanHagbergin uutta välitystoimistoa alettiin sisustamaan ja kalustamaan Ruotsin Halmstadissa. ”Gerdmansilla on suuri ja laaja valikoima toimistokalusteita. Meistä oli mukava saada apua kokonaisuuteen ja löytää se punainen lanka, tai myöhemmin -se sininen lanka. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen”, sanoo Tomas Nilsson.

Näin työskentelemme vuonna 2023: Seuraavan sukupolven toimistokalustus

Lisätietoa  – Tulevaisuuden työntekijöiden houkuttelemiseksi joustavuus työpaikalla on noussut entistäkin suurempaan rooliin. 70-75 prosenttia työntekijöistä valitsee hybridityöskentelyn, jossa osan työviikosta työskennellään etänä kotitoimistolta käsin ja osan työviikosta työpaikalla yhdessä kollegoiden kanssa. Miten toimisto tällöin sisustetaan mahdollisimman toimivaksi?

Uusi Höganäs: Premium työtuoli huippuluokan ergonomialla

Lisätietoa  – Aktiivinen istuminen liitetään tavallisimmin satulatuoleihin, istumapalloihin tai vastaaviin tuoleihin, joissa vartalon lihakset aktivoituvat. Voit kuitenkin myös nojata taaksepäin työtuolissa ja silti istua aktiivisesti. Uusissa Höganäs-sarjan työtuoleissa yhdistyvät premium toiminnot, ergonomia ja muotoilu. Ja ne ovat tehty sopimaan juuri sinulle.

Oikeanlainen valaistus toimistolla: Pidä työteho yllä ja kulutus alhaisena

Lisätietoa  – Kuinka tärkeää toimiston valaistus on? Erittäin tärkeää, osittain miellyttävän valoympäristön luomiseksi ja osittain siksi, että työpaikalla on pystyttävä ylläpitämään energiatasoa ja keskittymiskykyä. Käytä siis valoja yllin kyllin mutta energiatehokkaista valonlähteistä. LED käyttää 85 prosenttia vähemmän energiaa kuin perinteiset hehkulamput.

Tarvitsetko lisää säilytystilaa toimistoon? Suunnittele ja rakenna oma Bennasi

Lisätietoa  – Töissä on hauskempaa, kun tavarat ovat järjestyksessä. Järjestä tavarat niin, että usein tarvitsemasi asiat ovat helposti saatavilla. Mieti myös mitä haluat pitää esillä ja mitä haluat piilottaa katseilta? Haluatko mahdollisimman huomaamattoman säilytyksen vai tulisiko sen näkyä? Toimistokaappisarja Benna on tavanomaista monipuolisempi kaappisarja, jonka ulkonäön voit itse suunnitella mieleisesksesi. Nyt vain töpinäksi!

Mitkä tekijät saavat sinut viihtymään toimistolla?

Lisätietoa  – Mukavat työkaverit ja sosiaalinen ympäristö, toimiston sisustus vai ehkä miellyttävä äänimaailma? Tyytyväisyyden ja rauhan tunne työpäivän ollessa ohi? Syyt ovat jokaisella eri. Gerdmansilta saat kaiken iloisempia, mukavampia ja tehokkaampia työpaikkoja varten. Ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua halutessasi kokonaisuuden luomisessa.

Opas: Vinkit parempaan äänimaisemaan toimistolla

Lisätietoa  – Avotoimistot ja hybridityöpaikat ovat sosiaalisuuteen kannustavia ja yhteistyöhön loistavasti soveltuvia työskentelytiloja. Taustamelu saattaa kuitenkin aiheuttaa stressiä ja vaikeuttaa keskittymistä. Akustiikan käsitteeseen liittyy meluntorjunta, joka tarkoittaa ei-toivottujen äänien vaimentamista. Gerdmansin valikoimasta löydät laadukkaat ääntä eristävät vetäytymistilat ja modernit ja hyvin suunnitellut sermit ja seinäkkeet.

Valitse oikea hylly työpaikallesi

Lisätietoa  – Gerdmansilla on laaja valikoima hyllyjä teollisuuteen ja varastoon sekä myymälöihin että toimistoon. Mitä sinun hyllysi tulisi kestää? Millaisessa ympäristössä varastohylly tulee käyttöön? Ehkä tarvitset lisää varastointitilaa tulevaisuudessa? Tässä muutama hyvä vinkki hyllyn valintaan!

Uutta elämää tyhjään ja hylättyyn 80-luvun aulaan

Lisätietoa  – Hyvän ensivaikutelman jättäminen on tärkeää, sanoo Eija Lindberg Nolatolta. Gerdmans loi uuden sosiaalisen ja suositun eteistilan Nolatolle tuomalla esiin oikeanlaisia ideoita, antamalla sisustusapua ja toimittamalla tuotteet. Monikäyttöiseksi muotoutunut tila soveltuu nyt spontaaneihin palavereihin, isompiin kokoontumisiin, kahvitaukoihin ja moneen muuhun.

Työskentele kotona ja toimistossa - tämä on työnteon uusi hybridimalli

Lisätietoa  – Nyt on työskentelyssä aloitettu uusi normaali, jota kutsutaan hybridimalliksi. Töitä tehdään sekä kotona etänä että toimistossa. Uudessa työskentelymallissa on paljon hyvää; siinä yhdistyy toimistolla työkavereiden tapaaminen sekä kotona työskentelyn oma rauha, ilman toimiston hulinaa. Tämä on toimistotyön tulevaisuus.

;