Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Vinkit ja oppaat

Tuotteet hyvän hygienian ylläpitoon työpaikoilla

Lisätietoa – Nyt on tärkeämpää kuin koskaan huolehtia työpaikan puhtaudesta ja hygieenisyydestä tartuntatautien leviämisen ehkäisemiseksi. Turvavälin pitäminen on tärkeää ja asiakaspalvelutyössä ja esimerkiksi kassoille voidaan sijoittaa käsihuuhdetta käsihygienian ylläpitoon ja suojapleksejä suojaamaan pisaroilta. Löydät meiltä valikoiman tuotteita erilaisiin tarpeisiin. Lue myös alta vinkkimme tuotteiden tehokkaaseen käyttöön.

Parhaat käytännöt kotitoimistolla työskentelyyn

Lisätietoa – Kotitoimistolla työskentelystä on kevään aikana tullut monelle uusi vakio. Uudenlainen arki on tuonut mukanaan myös uusia haasteita. Kuinka työskennellään tehokkaasti etänä ja kuinka pidetään huolta siitä, että päivät ja työtehtävät hoituvat järjestelmällisesti? Tässä parhaat vinkkimme paremman työympäristön luomiseksi myös etätöissä kotona.

Mikrotauot työssä työhyvinvoinnin tueksi

Lisätietoa – Aamukahvi pitää pirteänä aamupäivän ajan, mutta lounaan jälkeen väsymys valahtaa päälle. Keskittyminen herpaantuu ja iltapäivällä työtuolin syövereihin unohtuu usein urheinkin. Jos työkiireen keskellä jopa kahvitauko jää pitämättä, tai tehokkuus kärsii kun liikkumattomuus väsyttää, ota käyttöösi säännöllisesti pidettävät mikrotauot.

Inspiroivat sisustustrendit Furniture & Light 2020 -messuilta

Lisätietoa – Gerdmans vieraili helmikuun alussa pidetyillä Stockholm Furniture & Light Fair 2020 -messuilla katselemassa trendejä ja luomassa uusia jännittäviä yhteistöitä. Intensiiviset päivät täyttyivät monista voimakkaista ja positiivisista vaikutteista. Kerromme tässä näkemyksemme messujen inspiroivimmista vuoden 2020 sisustustrendeistä.

Panostus toimiston sisustukseen on investointi työntekijöiden hyvinvointiin

Lisätietoa – Oikeat tuotteet, käytännölliset ratkaisut ja ergonomisesti parempi työympäristö. Kun yksi Ruotsin suurimmista päivittäistavarakauppiaista, Tommy Fransson ICA Maxi Stormarknadista (Flygstaden-kauppakeskuksessa Halmstadissa), uudisti kaupan toimisto-, neuvottelu- ja sosiaalitilat valitsi hän projektin toteutukseen Gerdmans Inredningarin.

Alansa johtava yritys valitsi Gerdmansin ratkaisut

Lisätietoa – Jatkuvan kasvun ja miljardiyritykseksi nousun matkalla nimekäs perävaunuyritys Brenderup on rakentanut uuden tuotantolaitoksen ja toimiston Stigamoon, Ruotsiin, Jönköpingin eteläpuolelle. Kasvutarinassa mukana on Gerdmans Inredningar, joka on aktiivisesti vaikuttanut uuden toimiston sisustuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

Opas kassakaapin ja paloturvakaapin valintaan

Lisätietoa – Turvaluokiteltua kassakaappia tai paloturvakaappia tarvitaan arvoesineiden, asiakirjojen, sopimusten ja muiden tärkeiden tavaroiden säilyttämiseen. Turvaluokitukset ja normit varmistavat, että kaapit kestävät tietynlaiset fyysiset vaatimukset sekä lukon että sääntelyjärjestelmän osalta. Myös vakuutusyhtiöt saattavat asettaa vaatimuksia kassakaappien ja paloturvakaappien luokituksiin. Tässä oppaassa kerromme mitkä asiat ovat tärkeitä huomioida kassakaapin valinnassa.

Hyvä valkotaulu kaikkiin tarpeisiin

Lisätietoa – Inspiroitumiseen, kuunteluun, havainnollistamiseen, muistamiseen. Luokkahuoneisiin, palaveritiloihin, toimistoon tai vaikka kahvihuoneeseen. Valkotaulu sopii moneen tilaan ja tilanteeseen! Valikoimassamme on usean tyyppisiä tussitauluja, jotka soveltuvat ominaisuuksiltaan erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä oppaassa kerromme whiteboard-taulujen eri materiaaleista ja ominaisuuksista sekä niiden huollosta, jotta voit helposti valita tarvettasi vastaavan ratkaisun.

Pukukaappiopas – valitse vaatekaappi yrityksen tiloihin

Lisätietoa – Pukukaappi on luultavasti yksi ensimmäisistä ja yksi viimeisistä asioista, jonka työntekijät näkevät työpaikalle saapuessaan ja sieltä lähtiessään. Olisi ikävä aloittaa ja lopettaa työpäivä sotkuisessa tilassa, jossa kaappeja ei ole riittävästi tai ne ovat jo aikansa eläneitä. Tyylikäs pukuhuone moderneilla pukukaapeilla on siksi tärkeä osa työpaikan viihtyvyyttä. Tässä artikkelissa kerromme pukukaappiemme ominaisuuksista ja annamme vinkkejä tarpeisiisi sopivien pukukaappien valintaan!

Toimiston valaistuksen suunnittelun abc

Lisätietoa – Ergonomisesta toimistosta puhuttaessa keskustelu kietoutuu usein ergonomisen työskentelyasennon ympärille. Samalla unohdetaan helposti muut tekijät, kuten hyvän valaistuksen vaikutus työtehoon. Oikeanlaisena se säästää sekä ympäristöä että rahaa ja parantaa työympäristöä. Tämän artikkelin avulla haluammekin valaista myös toimiston hämäriä nurkkia kertomalla kuinka voit toimistovalaistuksella luoda optimaalisen työpisteen tehokkaaseen työskentelyyn!