Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Vinkit ja oppaat

Toimiva toimisto – fiksut säilytyskalusteet

Lisätietoa – Vanhat kahvikupit, muistiinpanot ja paperit kertyvät helposti työpöydälle jättäen työpisteen sotkuiseksi. Sekamelskan ympäröimänä keskittyminen saattaa tuntua vaikealta. Fiksujen säilytyskalusteiden avulla voidaan kuitenkin helpottaa työpäivää ja tehdä työnteosta tehokkaampaa!

maanantai 18. maaliskuuta 2019

Toimiston sisustustrendit 2019

Lisätietoa – Maailman suurimmat kaluste- ja valaistussuunnittelun messut Stockholm Furniture & Light Fair järjestettiin helmikuun alussa Tukholmassa. Messut ovat ilmeinen kohde kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, sillä luennot, näyttelyt ja työpajat antavat messuilla esimakua vuoden sisustustrendeistä. Esiin nousseita trendilinjauksia tälle vuodelle olivat erilaiset puumateriaalit, pehmeät ja linjakkaat kalusteet, skandinaavinen ja japanilainen muotoilu sekä kestävyys. Luonnonläheiset sävyt kuten vihreä ja meripihka nousivat esiin selkeinä väritrendeinä. Lue tästä lisää mitä vaikutteita saimme messuilta ja mitkä vuoden 2019 sisustustrendit meitä messuilla inspiroivat!

maanantai 18. helmikuuta 2019

Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet!

Lisätietoa – Sanonta ”New Year, New Me”, jolla tarkoitetaan itsensä uudistamista, on suosittu lausahdus uudenvuoden aikaan. Mutta miksi rajoittaa uudistuminen henkilökohtaiselle tasolle? Uusi vuosi tuo uusia mahdollisuuksia myös työpaikalla. Tässä vinkkejä työympäristön uudistamiseen, joita suosittelemme toteuttamaan vuonna 2019!

keskiviikko 23. tammikuuta 2019

Kuinka valita hyvä teollisuuspöytä - opas

Lisätietoa – Onko aika hankkia uusi teollisuuspöytä? Tiedätkö millainen työpöytä sopisi tarpeisiisi? Tämän oppaan avulla autamme sinua valitsemaan juuri sinun tarpeitasi vastaavan teollisuuspöydän!

maanantai 22. lokakuuta 2018

Inspiroivan toimiston sisustus – 5 vinkkiä

Lisätietoa – Viihtyisä toimisto innostaa ja inspiroi ja on tärkeä tekijä myös hyvinvointisi kannalta. Mutta kuinka yhdistää käytännöllisyys ja tyylikkyys? Kun suunnittelet sisustusta, on monta asiaa, jotka ovat hyvä huomioida viihtyisän työympäristön luomisessa. Lue 5 vinkkiämme toimiston sisustukseen, joilla luot työympäristön, joka huokuu positiivista ilmapiiriä, lisää hyvinvointia ja vähentää stressiä.

maanantai 27. elokuuta 2018

Näin parannat äänimaisemaa työpaikallasi

Lisätietoa – Oletko kyllästynyt häiritseviin ääniin ja liian kovaan melutasoon työpaikallasi? Melu työpaikalla ja huono äänimaisema kuuluvat työpaikan tavallisimpiin ongelmiin. Ääniaallot tunkeutuvat veden lailla helposti sisään pienimmistäkin raoista ja häiritsevät äänet nostavat stressitasoja ja heikentävät keskittymistä. Onneksi äänimaailmaa voidaan tarvittaessa parantaa esimerkiksi sisustamalla toimisto pehmeillä pinnoilla, sermeillä tai akustiikkapaneeleilla. Olemme listanneet 9 tapaa vaimentaa ääniä työpisteesi ympärillä ja parantaa työpäivääsi.

tiistai 26. kesäkuuta 2018

Palaverit paremmiksi - 5 vinkkiä

Lisätietoa – Yhä useammalla työpaikalla arvostetaan sujuvuutta ja joustavuutta työssä, mikä puolestaan asettaa työympäristölle täysin uusia vaatimuksia. Annamme viisi vinkkiä siihen, miten voit helposti optimoida työpaikkasi uuden tyyppisille – spontaaneille ja luoville – palavereille.

tiistai 24. huhtikuuta 2018

Kuka sinä olet toimistolla?

Lisätietoa – Kaikki ihmiset ovat yksilöitä omine persoonallisuuksineen ja se on hyvä! Silti toimistot ovat usein hyvin samannäköisiä. Haluamme tukea sinun tarpeitasi niin, että yllät parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Riippumatta siitä tarvitsetko toisenlaisen istuimen, enemmän äänieristystä tai vaikkapa potkulaudan - löydät sen meiltä.

maanantai 11. syyskuuta 2017

Monipuolinen hylly kaikkiin työympäristöihin!

Lisätietoa – Riippumatta siitä mitä varastoit tai säilytät, Flex hylly sopii lähes kaikkiin työympäristöihin. Valitse korkeus, pituus ja syvyys sekä hyllyjen lukumäärä tarpeen mukaan. Lisäksi voit sijoittaa hyllytasot juuri oikealle korkeudelle. Tarvitsetko myös työtason? Integroi työtaso Flex hyllyyn ja vapauta tilaa muualta. Uskallamme väittää, etä Flex on markkinoiden monipuolisin hyllyjärjestelmä!

tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pidä työpöytäsi siistinä

Lisätietoa – Conceptum kiinnitysprofiili, joka löytyy sekä vapaasti seisovana että kiinnitettävänä vaihtoehtona luo työpisteelle järjestyksen ja tyylikkään pohjoismaisen muotoilun. Työpöytäsi muuttuu tavaroiden laskemistasosta tilavaksi työskentelytasoksi, jossa on tilaa mahdollisuuksille ja luovuudelle. Työpiste, johon olet tyytyväinen.

torstai 2. helmikuuta 2017