Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Uutiskirje

Uutiset

Kuka sinä olet toimistolla?

Lisätietoa – Kaikki ihmiset ovat yksilöitä omine persoonallisuuksineen ja se on hyvä! Silti toimistot ovat usein hyvin samannäköisiä. Haluamme tukea sinun tarpeitasi niin, että yllät parhaisiin mahdollisiin suorituksiin. Riippumatta siitä tarvitsetko toisenlaisen istuimen, enemmän äänieristystä tai vaikkapa potkulaudan - löydät sen meiltä.

maanantai 11. syyskuuta 2017

Monipuolinen hylly kaikkiin työympäristöihin!

Lisätietoa – Riippumatta siitä mitä varastoit tai säilytät, Flex hylly sopii lähes kaikkiin työympäristöihin. Valitse korkeus, pituus ja syvyys sekä hyllyjen lukumäärä tarpeen mukaan. Lisäksi voit sijoittaa hyllytasot juuri oikealle korkeudelle. Tarvitsetko myös työtason? Integroi työtaso Flex hyllyyn ja vapauta tilaa muualta. Uskallamme väittää, etä Flex on markkinoiden monipuolisin hyllyjärjestelmä!

tiistai 4. huhtikuuta 2017

Pidä työpöytäsi siistinä

Lisätietoa – Conceptum kiinnitysprofiili, joka löytyy sekä vapaasti seisovana että kiinnitettävänä vaihtoehtona luo työpisteelle järjestyksen ja tyylikkään pohjoismaisen muotoilun. Työpöytäsi muuttuu tavaroiden laskemistasosta tilavaksi työskentelytasoksi, jossa on tilaa mahdollisuuksille ja luovuudelle. Työpiste, johon olet tyytyväinen.

torstai 2. helmikuuta 2017

Kuljeta fiksusti

Lisätietoa – Kuljetusvälineiden pitää helpottaa siirtämistä, vähentää kiirettä ja tehostaa työskentelyä. Yksinkertaisin ratkaisu on useimmiten paras ja käytännöllisyys sekä muotoilu tekevät siitä mahdollista. Kerromme tuotteista, jotka yksinkertaistavat ja tehostavat työskentelyä.

maanantai 17. lokakuuta 2016

Hyvä äänitaso parantaa keskittymistä ja hyvinvointia

Lisätietoa – Pienet muutokset voivat luoda miellyttävän työympäristön ja kun äänihäiriöt saadaan minimoitua, paranee luovuus ja keskittyminen. Melu ja ääni eivät pelkästään ärsytä, ne voivat jopa aiheuttaa onnettomuuksia. Häiritsevä melu on stressaavaa, väsyttävää ja vaikuttaa suorituskykyyn. Hyvä äänitaso vaatii pitkäkestoista, jatkuvaa työtä. Meluhaitat pitäisi hoitaa jo alkulähteistä, mutta se ei ole aina mahdollista, silloin tarvitaan ääntä vaimentavaa sisustusta.

tiistai 20. syyskuuta 2016

Valitse oikeanlainen taso- tai kuljetusvaunu

Lisätietoa – Haluat vähentää kuormitusta ja tehostaa työtäsi. Taso- ja kuljetusvaunut auttavat sinua siirtämään ja purkamaan useita, suurempia ja painavampia tavaroita. Valitse vaunu joka soveltuu parhaiten juuri sinun työympäristöösi. On fiksua aloittaa lattialta, kun mietit vaunun vaatimuksia. Katso vinkit filmiltämme, mitä sinun kannattaa ajatella valitessasi taso- tai kuljetusvaunua.

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Luo edellytykset siisteydelle ja jätteiden oikealle lajittelulle. Se innostaa!

Lisätietoa – Teollisuudessa ja toimistoissa käsitellään nykyään lukuisia erilaisia materiaaleja ja jätteitä. Monia tapauksia koskevat tietyt luokitukset, jotka vaativat käsittelyä määrättyjen sääntöjen mukaan. Elleivät edellytykset paikkojen siistinä pitämiseen ja lajittelun hoitamiseen ole kunnossa, syntyy usein ongelmia. Gerdmans tarjoaa suuren valikoiman tuotteita, joiden avulla voitte helpottaa sekä jätteiden että ympäristölle vaarallisten aineiden säilytystä, lajittelua ja käsittelyä ympäristöä säästäen ja turvallisesti. Ei ole olemassa mitään viihtyisämpää kuin siisti ja mietitty työympäristö, jossa jokainen pystyy huolehtimaan jätteistä parhaalla tavalla. Se innostaa toimintaan.

torstai 17. maaliskuuta 2016

Taito löytää työtuoli, joka hoitaa työn parhaiten

Lisätietoa – Yksi istuu tuntikausia paikoillaan, toinen nousee tämän tästä tuolistaan. Moni työskentelee keskeytyksettä tietokoneella, kun taas toiset nojautuvat taaksepäin ja puhuvat puhelimessa. Joku on yli kaksimetrinen, joku toinen vain 1,60 metriä pitkä. Silti jokainen tarvitsee työtuolin, joka auttaa tekemään töissä parhaansa. Osta mieluummin tuoli, jossa on liikaa kuin liian vähän säätö¬mahdollisuuksia. Silloin se sopii huomattavasti useammille käyttäjille. Autamme sinua tekemään oikean valinnan kaikkien säätöjen ja mallien joukosta. Haluamme sinun löytävän tuolin, joka suoriutuu kunnialla tehtävästään. Muuten terveys, suorituskyky ja työn ilo voivat vaarantua.

perjantai 19. helmikuuta 2016

Gerdmansin ergonomiakoulu – osa 2

Lisätietoa – Ergonomiassa on kyse työn ja työympäristön mukauttamisesta siten, että saadaan aikaan mahdollisimman hyvät olosuhteet kehon käyttämiseen oikein ja vammojen minimoimiseen, työvälineitä käyttäen ja ilman niitä. Koska meidät ihmiset on oikeastaan luotu liikkumaan ja suorittamaan vaihtelevia työtehtäviä, meille annetaan yleensä ohjeeksi yrittää saada arkeemme dynamiikkaa. Yksi keino, josta olemme kertoneet aiemminkin, on vuorotella työskentelyä istuen ja seisten. Työpistematto on siinä hyvä apu. Tässä artikkelissa kerromme, miten ergonominen työpistematto sekä vähentää rasitusta että saa aikaan dynamiikkaa.

perjantai 27. marraskuuta 2015

Gerdmansin ergonomiakoulu – osa I

Lisätietoa – Useimmat meistä tietävät, että stressi ja yksipuoliset työasennot vaikuttavat arkeen. Miten toimistokehomme siis oikeastaan voivat? Annammeko niille edellytykset tulla käytetyksi oikein, jolloin vältämme virheasennot, kivut ja ajan mittaan stressin? Ja ennen kaikkea, mitä me itse voimme tehdä? Katso verkkosivustollamme oleva video, jossa annamme vinkkejä oikeanlaiseen työskentelyyn.

tiistai 22. syyskuuta 2015