Valikko

Gerdmans advantages

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Vinkit ja oppaat

Hoida ulkotilat kuntoon ennen kesälomaa!

Lisätietoa – Kesä on täällä ja on aika laittaa terassit ja parvekkeet kuntoon valoisien sekä lämpimien kesäiltojen viettoa varten. Kuinka monta kertaa on terassin siivousta laiminlyöty koko talven ajan ja nyt on todellinen tarve laittaa ulkotilat kuntoon? Tässä vinkkejä kuinka saat helposti nostettua kesäkeitaasi uudelle tasolle ja varmistettua, että kesänviettoon on täydelliset puitteet!

Toimiva verkkokauppa oikeanlaisilla välineillä

Lisätietoa – Suomalaisten verkko-ostaminen jatkoi kasvuaan vuonna 2020, jolloin myös koronapandemia kasvatti verkkomyyntiä osaltaan. Vaikuttaakin siltä, että verkkokauppa on tullut paitsi jäädäkseen myös jatkaakseen voittokulkuaan. Onkin entistä tärkeämpää, että yrityksellä on toimiva verkkokauppa, jossa myynti, varasto ja logistiikka toimivat saumattomasti yhteen.

Vinkkejä yrityksen ulkotilan sisustamiseen

Lisätietoa – Terassin ja yrityksen ulkotilan kalusteisiin kannattaa panostaa, sillä myös ulkotilojen ulkonäkö viestii yrityskulttuurista ja toimii osaltaan myös yrityksen mainoksena ohikulkijoille. Luo käytännölliset ja viihtyisät ulkotilat vierailijoillesi ja työkavereillesi monipuolisilla ulkokalusteilla. Olipa kyseessä yrityksen edusta tai piha, taloyhtiön sisäpiha, terassi tai julkinen tila kuten puisto, voit luoda tilasta kuin tilasta kutsuvan monipuolisilla ulkokalusteillamme.

Vaarallisten aineiden varastointi - tarkistuslista

Lisätietoa – Kemikaalien turvallinen säilytys edellyttää, että niiden varastointi noudattaa lakia ja asetuksia vaarallisten aineiden säilytyksestä. Miltä näyttää asianmukainen ja huolellisesti hoidettu säilytys- ja varastointipaikka kemikaaleille? Olemme koonneet tarkistuslistan, joka auttaa sinua pääsemään alkuun turvallisen ja vaatimukset täyttävän säilytyksen luomisessa.

Kotitoimisto työntekijöidemme silmin - poimi etätyöpisteen parhaat ideat

Lisätietoa – Oletko sinäkin työskennellyt normaalia enemmän tai jopa kokoaikaisesti kotoa käsin viimeisen vuoden aikana? Pyysimme muutamia työntekijöitämme kertomaan omakohtaisia etätyökokemuksia sekä jakamaan parhaat vinkkinsä kotitoimistoon. Lue kokemuksista alta ja poimi parhaat ideat!

Opas pumppukärryn valintaan

Lisätietoa – Pumppukärry tai haarukkavaunu - kutsuit sitä millä nimellä tahansa, se on kestävä työkalu päivittäiseen kuormalavojen siirtoon. Tämän oppaan avulla pääset kärryille pumppukärryihin liitettävästä terminologiasta ja oikeanlaisen haarukkavaunun valinta helpottuu.

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Lisätietoa – Tervetuloa Usein kysytyt kysymykset (UKK) -osioon. Olemme koonneet tähän listan usein kysytyistä kysymyksistä, jotta löytäisit vastaukset mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin koskien verkkokauppamme tilauksia, toimituksia, palautuksia, aukioloaikoja ja yhteystietoja mahdollisimman helposti. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta kysymykseesi täältä, ole yhteydessä asiakaspalveluumme niin autamme sinua!

Siisti sisäänkäynti - näin selätät kuran ja loskan aulatilassa

Lisätietoa – Aula- ja eteistilat antavat ensivaikutelman yrityksestä vierailijoille ja siksi näiden tilojen siistinä pito on tärkeää. Talvi kuitenkin tuo oman haasteensa puhtaana pitoon kenkien mukana kulkeutuvan loskan ja pikkukivien muodossa. Helppo tapa pitää eteinen siistinä on valita oikeanlaiset matot sisäänkäynnille, sekä sisä- että ulkopuolelle. Tässä vinkkimme eteismattojen ja kuramattojen valintaan.

Firman pikkujoulut 2020 - 10 + 1 ideaa korona-aikaan

Lisätietoa – Pikkujoulut ovat tärkeä osa monen yrityksen jouluperinteitä. Joulukekkerit lujittavat yhteishenkeä ja tiimiläiset oppivat niissä tuntemaan toisiaan paremmin. Vuonna 2020 pikkujoulujen edellytykset näyttävät kuitenkin erilaisille kuin aiempina vuosina. Voidaanko yhdessä kokoontua kuten aikaisemmin? Jos vastaus on ei, mutta halutaan muistaa työntekijöitä joulun aikaan, on pakko miettiä uudenlaisia vaihtoehtoja perinteisille juhlille.

Luo turvallinen työympäristö töihin paluuta varten!

Lisätietoa – Pandemia saattaa tuntua suuremmalta uhalta työpaikalle palatessa pitkän etätyöskentelyjakson jälkeen. Onkin tärkeää, että työnantaja ottaa johtovastuun tartuntojen ehkäisyssä, jotta kaikki voivat tuntea olonsa turvalliseksi työpaikalla.