Vinkit ja oppaat

Uutta elämää tyhjään ja hylättyyn 80-luvun aulaan

Lisätietoa  – Hyvän ensivaikutelman jättäminen on tärkeää, sanoo Eija Lindberg Nolatolta. Gerdmans loi uuden sosiaalisen ja suositun eteistilan Nolatolle tuomalla esiin oikeanlaisia ideoita, antamalla sisustusapua ja toimittamalla tuotteet. Monikäyttöiseksi muotoutunut tila soveltuu nyt spontaaneihin palavereihin, isompiin kokoontumisiin, kahvitaukoihin ja moneen muuhun.

Työskentele kotona ja toimistossa. Tämä on työskentelyn uusi hybridimalli.

Lisätietoa  – Nyt on työskentelyssä aloitettu uusi normaali, jota kutsutaan hybridimalliksi. Töitä tehdään sekä kotona etänä että toimistossa. Uudessa työskentelymallissa on paljon hyvää; siinä yhdistyy toimistolla työkavereiden tapaaminen sekä kotona työskentelyn oma rauha, ilman toimiston hulinaa. Tämä on toimistotyön tulevaisuus.

Töihin ulkopaikka työntekijöille kesäpäiville

Lisätietoa  – Kauniit kahvilakalusteet ulkokäyttöön, kestävät piknikpöydät, ulkopenkit ja terassipöydät, sekä huoltovapaat ja modernit ulkokalusteet -Minkälaiset kalusteet ovat parhaimmat teille? Gerdmansilla on valinnanvaraa kalusteissa ulkona kesälounaiden nauttimiseen!

Kuinka säädän työtuolini oikein? - Kaikki toiminnot ja säätöominaisuudet

Lisätietoa  – Kun olet löytänyt hyvän työtuolin, on tärkeää säätää se oman kehosi mukaan sopivaksi. Vasta kun olet säätänyt tuolin oikein, saat siitä maksimaaliset hyödyt ja kaikki hyvä ergonomia antaa sinulle energiaa koko päiväksi. Ota mukava asento, nojaa taakse ja katso Gerdmansin ohjeet. Meillä on työtuolit kaikkiin tarpeisiin.

Näin valitset sopivan työtuolin

Lisätietoa  – Monet meistä istuvat jopa 7- 8 tuntia työtuolillaan päivittäin. Kuinka monta tuntia sinä istut työpäivän aikana? Ja miten sinä istut? Millaisessa asennossa? Jo vuodesta 1947 olemme Gerdmansilla auttaneet tuhansia ihmisiä löytämään itselleen sopivan työtuolin. Kun sinulla on oikeanlainen työtuoli, vähenee riski saa erilaisia kulumisia tai selkä- ja niskakipuja. Gerdmansin työtuolin osto-opas auttaa sinua löytämään sopivan työtuolin.

Istumatyöhön 4 vinkkiä parempaan ergonomiaan

Lisätietoa  – Kun istut useamman tunnin tietokoneen edessä työpöydän äärellä, on tärkeää miettiä työergonomiaa, ettei keho rasitu turhaan. Tässä vinkkejämme, miten parannat istumatyön ergonomiaa työpäivän aikana! Parempi ergonomia antaa sinulle enemmän energiaa ja säästää kehoasi jumeilta!

Toimiston neljä trendiä vuonna 2022

Lisätietoa  – Jos olemme jotain oppineet viimeisen kahden vuoden aikana, on se, että itse paikka missä töitä tehdään, on aika rajaton. Etätyö on uusi normaali, eikä enää ole tarvetta olla joka päivä toimistolla. Nyt on tärkeä miettiä, että työergonomia on oltava kunnossa toimiston lisäksi myös kotitoimistossa. Tässä kerromme ajatuksia, minkälaisia trendejä me näemme vuonna 2022 toimistokalusteiden suhteen.

Muutama ajatuksen arvoinen asia, kun talvi tulee!

Lisätietoa  – Kun talvi tulee ja lumi saadaan maahan, lisääntyvät valitettavasti liukastelut ja sekä nuoret että vanhemmat ihmiset voivat kaatua. Sairaalahoitoa vaativa tapaturma on useimmiten kaatuminen. Riski kaatua ulkona on talven tullen suuri ja liukastelua tapahtuu asuinalueilla, pihoilla, tiellä ja kaduilla. Kiinteistönomistajan tulee ottaa vastuu asuinalueen pihoista ja huolehtia aurauksesta, hiekoituksesta ja suolaamisesta. Myös työpaikkojen kiinteistönomistajien tulee huolehtia toimistojen ja varastojen pihojen kunnossapidosta. Me Gerdmansilla tarjoamme apuvälineet pihan liukkauden hoitoon. Yhdessä luomme parempia työpaikkoja!

Muista ergonomia myös kotitoimistossa

Lisätietoa  – Etätyöt ovat kestäneet jo yli 1,5 vuotta ja nyt useimmat suunnittelevat uuteen arkeen palaamista. Uskomme, että alamme työskentelemään uuden hybridimallin mukaisesti, osittain kotona ja osittain toimistolla. Etätyöskentelyssä on monia hyviä puolia, mutta erittäin tärkeää on ajatella, onhan työergonomia kunnossa myös kotona? Meillä Gerdmansilla on tarjota kaikki kalusteet ja varusteet, joita tarvitset, jotta saat paremman ergonomian etätyöpäivääsi!

Tulevaisuuden joustavat palaverit

Lisätietoa  – Koronapandemian takia, jouduimme muuttamaan toimintatapojamme mm. palaverien suhteen ja suurin osa töistämme siirtyi verkkoon, kun saimme etätyösuosituksen. Nyt olemme palaamassa uuteen normaaliin ja uskomme, että työskentelemme tulevaisuudessa osittain etänä ja osittain toimistolla. Tässä vinkkimme kuinka kalustaa työpaikat uudelleen, sopimaan uutta tulevaisuuden hybridimallin työskentelytapaa.