<

Valikko

Laadukkaat Teollisuuskalusteet tehokkaaseen työympäristöön

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Teollisuuskalusteet

erikokoisia
 28 Vaihtoehtoa
Alkaen 335,00 €
1 tai 2 laatikkoa
 Vaihtoehtoa
Alkaen 476,00 €
sis. käsinoja ja rengasmainen jalkatuki, musta
372,00 €
ruudutettu
 Vaihtoehtoa
Alkaen 119,00 €
L 1400 mm x juoksumetri
 Vaihtoehtoa
Alkaen 16,50 €
erilaisia paketteja
 Vaihtoehtoa
Alkaen 305,00 €
2 tasoa, MDF-levy, PxL 1000 x 570 mm
 Vaihtoehtoa
Alkaen 429,00 €
eri värisiä ja kokoisia
 12 Vaihtoehtoa
Alkaen 269,00 €
eri värejä
 Vaihtoehtoa
Alkaen 435,00 €
5 W, 500 lm, 5 dioptriota
193,00 €

Laadukkaat Teollisuuskalusteet tehokkaaseen työympäristöön

Oletko huomannut kuinka erilaiset teollisuuskalusteet, kuten esimerkiksi työvalaisimet, liittyvät työn tuottavuuteen? Kuinka työkalutaulut vaivihkaa parantavat tehokkuutta ja järjestelmällisyyttä korjaamoissa ja teollisuudessa? Nämä ja monet muut tarvikkeet ovat kaikki tärkeitä osia toimivaa työympäristöä. Tähän kategoriaan olemme koonneet kalusteet ja varusteet, joilla parannat yrityksesi tuottavuutta ja teet siitä turvallisemman varasto- teollisuusympäristössä. Meiltä löydät kaiken mitä tarvitset tehokkaaseen ja turvalliseen työntekoon. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Hyvät Teollisuuskalusteet tekevät työpaikasta toimivan

Autamme teollisuutta, korjaamoita, tukkukauppiaita, logistiikkaa, alihankkijoita ja toimittajia optimoimaan tilankäyttöään ja kalustamaan työpaikat viihtyisiksi ja toimiviksi ympäristöiksi, luonnollisesti työturvallisuutta unohtamatta. Valikoimassamme on kaikki kalusteet, käytännön tarvikkeet ja laitteet, joiden avulla saat hyödynnettyä koko tilan teollisuusrakennuksessa ja varastossa parhaalla mahdollisella tavalla.

Neljä seinää eivät yksinään muodosta työpaikkaa, vaan siihen tarvitaan lisäksi laadukkaat varasto-, korjaamo- tai teollisuuskalusteet. Valikoimassamme on työpöydät teollisuuteen, joihin löydät meiltä myös kaikki tarvittavat lisävarusteet. Kun kaikki palaset ovat kohdillaan on työnteko helppo järjestää paremmin ja mukauttaa myös tarpeen mukaan.

Hyvään työpisteeseen kuuluu luonnollisesti myös hyvä valaistus. Ilman hyviä valaisimia korjaamo tuottaa ainoastaan mustelmia ja virheitä. Työpisteelle kannattaa kuitenkin ripustaa muutakin kuin pelkän polttimen. Valikoimassamme on ratkaisut niin pieniin korjaustöihin tarvittaviin suurennuslasivalaisimiin kuin teollisuuspöytiin sopiviin suurempiin pöytävalaisimiin.

Kun työpiste ja hyvä valaistus ovat hankittuina, mitä muuta tarvitaan? Työkalukaapit ja –taulut! Kun jokaisella tavaralla on oma paikkansa, säästät itseltäsi turhautumista ja työtunteja ja voit keskittyä työntekoon. Ja koska varaudumme kaikkeen, on valikoimassamme myös laadukkaat työpistematot, joilla saat työpaikasta hetkessä ergonomisemman ja turvallisemman. Mikäli jokin haaveri silti sattuisi, kattaa perusvalikoimamme ensiaputuotteet ja henkilönsuojaimet jokaisen työpaikan tarpeet.

Ammattimaisesti varustettu ja kalustettu työympäristö on turvallinen ja ergonominen, ja tekee työtilasta tuotteliaan ja tehokkaan.

Autamme sinua Teollisuuskalusteiden valinnassa

Oletko epävarma siitä minkälaiset teollisuuskalusteet ja tarvikkeet sopisivat juuri sinun tarpeisiisi parhaiten? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!