<

Valikko

Toimistotarvikkeet yrityksille netistä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Toimistotarvikkeet

K 410 mm, kuormitus 150 kg
 12 Vaihtoehtoa
Alkaen 39,00 €
Asennus sermiseinään
 14 Vaihtoehtoa
Alkaen 84,00 €
Asennus sermiseinään
 14 Vaihtoehtoa
Alkaen 84,00 €
LxSxK 1050x100x100 mm, eri värejä
 Vaihtoehtoa
Alkaen 69,00 €
vaaka/pysty A4
 10 Vaihtoehtoa
Alkaen 15,90 €
L:n muotoinen peltiteline
 Vaihtoehtoa
Alkaen 89,00 €
tilavuus 12 l. Turvaluokka P-4.
105,00 €
4 W, 450 lm, 2700 K, lämpimän valkoinen valo
69,00 €
kallistettava ja kääntyvä, suojakori
 Vaihtoehtoa
Alkaen 44,00 €

Toimistotarvikkeet yrityksille netistä

Toimistotarvikkeet ovat toimiston tärkeimpiä lisävarusteita. Kun työpisteellä on oikeat ja laadukkaat varusteet, niiden olemassaoloa tuskin huomaa. Oikeilla tuotteilla työ sujuu häiriöttä ja tehokkaasti koko päivän. On yhtä tärkeää muistaa hyvä valaistus työpisteellä kuin paperisilppurit ja roskakorit työpisteen lähellä. Tuulettimet puolestaan pitävät lämpötilan sopivana. Hyvät työskentelypuitteet tekevät työnteosta mukavaa ja vaivatonta - hanki meiltä kaikki toimiston ja työpisteen tarvikkeet ja luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Organisoi työsi sopivien Toimistotarvikkeiden avulla

Lomakelaatikot, pikahakutelineet ja kiskojärjestelmämme auttavat sinua organisoimaan pientavarat kuten paperit, joita tarvitset jokapäiväiseen työntekoon. Työpisteen organisoinnilla on monia positiivisia vaikutuksia. Kun kynät, kumit, vihot, johdot ja muut tarvittavat tavarat ovat järjestyksessä eikä aikaa tarvitse kuluttaa erinäisten papereiden etsimiseen, on oma toiminta hallinnassa.

Työn arki on joka tapauksessa täynnä pulmia, jotka hidastavat työntekoa. Älä anna puuttuvien ja hukassa olevien tavaroiden hidastaa omaa työntekoasi!

Toimistotarvikkeet työpisteelle

Tärkeimpiä varusteita työpisteellä ovat rannetuet ja ergonomiset hiirimatot ergonomiseen työskentelyyn. Kun lisätään vielä rullahiiri, tasopistorasiat ja tyylikäs pöytälevyn alle kiinnitettävä kynälokerikko, alkaa työpiste olla viittä vaille valmis. Oikeanlainen valaistus luo riittävän valon, joka ei heijasta ja joka luo ergonomisen ja tehokkaan työympäristön, rentouttaa kehoa ja parantaa tuottavuutta. Siksi kirjoituspöydän valaisin on tärkeä osa toimiston viihtyvyyttä.

Lisäksi toimistolla on hyvä olla erinäisiä tuotteita, jotka parantavat koko toimiston tehokkuutta. Ehkä pöytätuuletin helpottaisi työntekoa lämpimällä? Ja tarvitsetteko välillä laminointikonetta esimerkiksi ruokalistojen tai valokuvien laminoimiseen? Paperintuhoojan avulla saa helposti tuhottua arkaluontoisia asioita sisältäviä dokumentteja. Valikoimassamme on useita eri malleja eri turvaluokituksella. Lue lisää vaihtoehdoistamme Paperisilppurit ja muut toimistolaitteet -kategoriastamme.

Riippumatta toimiston koosta, oikeanlaiset toimistotarvikkeet auttavat luomaan stressittömän työympäristön, joka puolestaan vaikuttaa organisaation toimivuuteen ja tuottavuuteen. Hyvin suunnitellut investoinnit voivatkin maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin.

Autamme sinua sopivien Toimistotarvikkeiden valinnassa

Mitkä toimistotarvikkeet ovat ehdottomia toimistollanne? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!