<

Valikko

Turvallisuustuotteet kaikille työpaikoille

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Turvallisuustuotteet kaikille työpaikoille

Riskialttiissa työympäristöissä turvallisuus ja valvonta ovat keskeisessä asemassa. Siksi olemme luoneet kategorian, josta löydät laadukkaat turvallisuustuotteet yhdestä paikasta. Valikoimastamme löydät kaiken törmäyssuojista liikennepeileihin ja hygienia- ja siivoustarvikkeisiin. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Lue tästä lisää siitä, kuinka voit parantaa varaston työturvallisuutta.

Näin teet työympäristöstäsi turvallisen

Työn teon tulee jo lain puitteissa olla turvallista sekä psyykkisiltä että fyysisiltä tekijöiltään. Vaaratekijät tulee ennakoida ja työturvallisuuteen tulee panostaa tavoitteellisella toiminnalla ja seurannalla. Fyysinen työympäristö tulee huomioida työn suunnittelussa ja tekemisessä. Jotta kaikki voisivat tuntea itsensä turvalliseksi työpaikallaan, olemme koonneet valikoiman tuotteita, joiden avulla parannat työturvallisuutta.

Työpaikoissa, joissa on sekä jalankulkijoita että trukkiliikennettä, on hyvä varautua erilaisilla törmäyssuojilla, varoituspehmusteilla, lattiamerkinnöillä ja peileillä. Esimerkiksi törmäyssuoja suojaa paitsi ihmisiä myös koneita ja varastohyllyjä ja muuta omaisuutta. Varoituspehmusteet varoittavat kulmista ja esteistä tiellä ja pehmittävät kovia osumia ja kolauksia. Liikennepeilit parantavat näkyvyyttä risteyksissä ja käännöksissä.

Verkkoelementit suojaavat teollisuuskoneiden lähettyvillä työskentelevää henkilökuntaa. Niiden avulla voit tehokkaasti eristää koneet muusta alueesta ja muodostaa työntekijöille turvallisia työskentelyalueita.

Erilaiset kyltit ja opasteet, kuten kielto- ja varoituskyltit sekä poistumisopasteet, muodostavat tärkeän osan rakennusten turvallisuutta. Ne ohjaavat ihmisten toimintaa ja näyttävät selkeästi, kuinka tilassa tulee toimia.

Hanki nyt turvallisuustuotteet kaikkiin tarpeisiin, niin varastoon kuin teollisuuteenkin.

Autamme sinua sopivan Turvallisuustuotteiden valinnassa

Ennaltaehkäise työtapaturmia ja vähennä vahinkoja käyttämällä tarkoitukseen sopivia varusteita. Mikäli olet epävarma siitä, minkälaiset turvallisuustuotteet sopisivat juuri sinun tarpeisiisi, ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!