<

Valikko

Vitriini eli Lasikaappi kaikkiin tarpeisiin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Vitriini Ljusnan
 14 Vaihtoehtoa
useita eri malleja
  • Turvalasi
  • Sylinterilukko
  • Spottivalolla tai ilman
Seinävitriini Ljusnan
 Vaihtoehtoa
KxLxS 800 x 820 x 250 mm
  • Turvalasi
  • Sylinterilukko
  • Spottivalolla tai ilman
Peltikaappi Keep
 Vaihtoehtoa
lasiovella
  • Premium malli
  • SP-testattu
  • Vahvistettu lasi

Vitriini eli Lasikaappi kaikkiin tarpeisiin

Älä piilota kauniita tai tärkeitä tuotteita suljettuihin kaappeihin - luo mukavampi ja elävämpi toimisto vitriinin avulla. Täytä lasikaappi kauniilla esineillä, valokuvilla, kunniakirjoilla tai palkinnoilla. Se suojaa pölyltä ja hyvä valaistus auttaa luomaan tehokkaan työilmapiirin. Valikoimastamme löydät täyslasiset ja metalliset mallit. Luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Lasikaappi seinälle tai lattialle

Valikoimassamme on valittavana useita eri malleja, seinälle ja lattialle, eri vaatimuksiin ja käyttötarkoituksiin. Se on loistava työkalu tuotteidesi tai saavutustesi esittelemiseen edullisesti ja riskittömästi. Asiakkaat näkevät tuotteet heti ja voivat tarkastella niitä joka kulmasta ilman, että tuotteita tarvitsee ottaa ulos kaapista.

Lasivitriinikaappi on valmistettu karkaistusta turvalasista, joten lasin mahdollisesti rikkoutuessa sirpaleet eivät leviä ympäriinsä. Näyttävästi viistetyt kulmat antavat lasikaappi Ljusnanille erityisen ylellisen ilmeen. Peltinen malli sopii erityisesti mappien ja asiakirjojen säilytykseen, sillä lasiovien läpi näkee kaapin sisällön avaamatta ovia. Näin ne helpottavat sisällön havainnollistamista ja voivat olla myös sisustuksellinen tyylivalinta.

Lasivitriini valolla tai ilman

Valaistu vitriini on erinomainen vaihtoehto myymälään, näyttelyihin ja messuille. Tuotteiden esiin tuominen spottivalolla lisää niiden näkyvyyttä ja ohjaa katsetta oikeisiin kohtiin.

Ljusnan kaapit ovat lisäksi helppoja ja nopeita koota yksinkertaisen pisto- ja kiinnitysjärjestelmänsä ansiosta. Koska ne ovat myös helppo purkaa, soveltuvat ne erinomaisesti käytettäväksi myös messuilla ja näyttelyissä.

Kaikkien kaappien ovissa on lukko arvoesineiden turvaamiseksi. Mikäli sinulla on tarve useammalle avaimelle tai kenties pääavainjärjestelmään, voidaan myös tällainen ratkaisu järjestää.

Autamme sinua Lasikaapin valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva lasivitriini seinälle tai lattialle, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!