<

Valikko

Varastolaatikot ja Muovilaatikot kaikkiin tarpeisiin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Varastolaatikot & Muovilaatikot

pientavaroiden varastointiin, 0,2 – 33 litraa
 33 Vaihtoehtoa
Alkaen 2,90 €
vinot ohjauskiskot 7 laatikolle
 Vaihtoehtoa
Alkaen 544,00 €
8-70 litraa
 16 Vaihtoehtoa
Alkaen 7,90 €
ilman kantta, sininen
 10 Vaihtoehtoa
Alkaen 15,90 €
vinot ohjauskiskot 7 laatikolle
 Vaihtoehtoa
Alkaen 544,00 €
Ammattikäyttöön, pientavarasäilytystä joka sivulla
 Vaihtoehtoa
Alkaen 39,00 €
vaativiin ympäristöihin
 Vaihtoehtoa
Alkaen 175,00 €
3:lla jalaksella, PxK 1200x790 mm
 Vaihtoehtoa
Alkaen 295,00 €

Varastolaatikot ja Muovilaatikot kaikkiin tarpeisiin

Varaston ja teollisuuden vaatimukset kasvavat koko ajan. Käyttöön soveltuva varastolaatikko kestää koviakin otteita ja sen tulee olla helposti puhdistettava ja vakiomittainen, jotta sitä olisi mahdollisimman helppo käsitellä. Valikoimassamme olevat muovilaatikot ovat suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten, jotta ne soveltuisivat niille tarkoitettuun työhön parhaimmalla mahdollisella tavalla. Valikoimastamme löydät myös elintarvikehyväksytyt ja kierrätysmuovista valmistetut laatikot. Autamme sinua valitsemaan käytännöllisimmät ja edullisimmat vaihtoehdot yrityksellesi – luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Varastolaatikko kannella tai ilman ja lukuisat muut vaihtoehdot

Pientavarat, työkalut ja lavoille kerättävät tuotteet – meiltä löydät kaikkiin tarpeisiin sopivat laatikot, jotka ovat suunniteltu niin säilytykseen kuin kuljetukseenkin. Saatavilla on laaja kirjo erivärisiä laatikoita, kannella tai ilman, kevyille ja painaville tuotteille. Pinottava, kannellinen varastolaatikko säästää tilaa ja eurolavoille mitoitetut mallit helpottavat lavan täyttöä optimaalisesti. Eurolaatikot soveltuvat myös olosuhteisiin, joissa tarvitaan iskunkestävyyttä. Ne ovat erittäin käytännöllisiä teollisuuden tarpeisiin.

Kuljetukseen sopivat alumiiniset mallit sopivat teollisuuteen ja muihin vaativiin ympäristöihin. Ne kestävät lisäksi lämpötiloja -40° C ja +80° C asteen välillä, joten ne ovat kestäviä vaihtoehtoja monipuolisiin kuljetustarpeisiin.

Klassiset, muoviset SmartStore™ säilytyslaatikot ovat kestäviä ja soveltuvat kaikenlaisten tavaroiden säilytykseen niin kotona, varastossa kuin autotallissakin. Kuten monet muut valikoimamme muovilaatikot, ovat ne elintarvikehyväksyttyjä, eli niitä voidaan käyttää esimerkiksi elintarvikkeiden säilyttämiseen.

Kaikki valikoimamme muovilaatikot teollisuuteen ovat suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävällisiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että materiaalit ovat helppohoitoisia ja kestäviä, ja niiden sivut ja pohjat ovat suunniteltu sopimaan kunkin mallin käyttötarkoitukseen optimaalisesti. Esimerkiksi Muovilaatikko Eurokraft sileällä pohjalla toimii hyvin rullaradoilla. Hyvät kädensijat takaavat hyvän otteen ja helpon käsittelyn.

Tavaroiden ollessa paikoillaan ja helposti löydettävissä helpottaa se arkea työpäivän kiireiden keskellä. Hyvät työskentelypuitteet tarkoittavat myös parempaa työtehoa ja vähemmän stressiä. Joka työpäivä.

Autamme sinua sopivan Varastolaatikon valinnassa

Oletko epävarma siitä, minkälainen varastolaatikko sopisi juuri sinun tarpeisiisi? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!