<

Valikko

Tuotteet roskien ja jätteiden lajitteluun

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Roskakorit & Lajitteluastiat

15 litraa
 Vaihtoehtoa
Alkaen 34,00 €
kaksi kokoa
 Vaihtoehtoa
Alkaen 118,00 €

Tuotteet roskien ja jätteiden lajitteluun

Toimeliaissa toimistoissa ja muissa työympäristöissä syntyy väistämättä roskia ja jätettä, jolloin tarvitaan tehokas tapa toimiston pitämiseksi siistinä. Huolehdi siitä, että työntekijöillä on asianmukaiset roska-astiat ja paranna jätteiden lajittelua keittiön puolella hyvillä lajitteluastioilla. Kun kaikki roskat lajitellaan ja kierrätetään mahdollisimman hyvin, voit luoda siistin työympäristö vaivattomasti ja huolehtia samalla ympäristöstä. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Jätteiden lajittelu - miksi se on tärkeää?

Roskien kerääminen ja lajitteleminen oikeanlaisiin astioihin säästää sekä luonnonvaroja että rahaa. Sekajätteen keräämisen hinta on monesti kalliimpaa kuin kierrätettävän hyötyjätteen. Jotta kierrättäminen olisi miellyttävää, on kuitenkin tärkeää, että jätteiden lajittelu tehdään mahdollisimman helpoksi. Tämän onnistumiseksi tarvitaan siihen tarkoitetut, hyvät kaapit ja astiat.

Meillä on laaja valikoima erilaisia roskakoreja ulos ja sisälle, sekä pieniin että suuriin tiloihin. Lisäksi löydät meiltä nimenomaan jätteiden lajitteluun tarkoitettuja kierrätys- ja lajittelukaappeja sekä -astioita. Keittiöön on hyvä sijoittaa kierrätysastioita ainakin biojätteelle, lasille, muoville ja kartongille. Sijoita kopiointihuoneeseen ja jokaisen työpisteen viereen oma paperiroskis. Myös yleisiin tiloihin kuten eteiseen ja aulaan voit sijoittaa kierrätyskaapin, jossa on tilaa useammalle erityyppiselle jätteelle.

On hyvä pitää mielessä, että mitä useampia astioita on esillä eri puolilla toimistoa ja työpaikkaa, sitä varmemmin roskat päätyvät minne kuuluvat ja siivottavaa jää vähemmän. Eri roskien päätymistä niille tarkoitettuihin roska-astioihin voi helpottaa myös selkeyttävien tarrojen avulla. Tarrojen kuvat näyttävät nopealla vilkaisulla minkä tyyppiselle jätteelle astia on tarkoitettu.

Autamme sinua tekemään jätteiden lajittelun helpoksi

Valikoimassamme on erikokoisia ja –muotoisia astioita monenlaiseen tarpeeseen, joiden avulla roskien lajittelu onnistuu vaivattomasti. Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan lajitteluastian valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!