Paremmat työympäristöt - yksinkertaisesti

 

Gerdmans – paremmat työympäristöt -yksinkertaisesti

Haluamme, että asiakkaanamme voit olla varma, että Gerdmansin kanssa toimiminen on helppoa, yksinkertaista ja luotettavaa. Haluamme parantaa arkipäivääsi tarjoamalla puitteet entistä parempiin työympäristöihin ja panostamalla hyvään ja selkeään palveluun. Tämän takia olemme kehittäneet olemassa olevia palveluetujamme entistä paremmiksi ja selkeämmiksi.

AINA ILMAINEN TOIMITUS KATUTASOON!

Meillä kaikki tilaukset toimitetaan asiakkaalle ilmaisella toimituksella katutasoon Suomessa. Tilaat sitten yksittäisen hiirimaton, toimistotuolin tai suuren kippikontin, saat tilauksen ilmaisella toimituksella katutasoon Suomessa. Kun toimit kanssamme, voit olla varma, ettet saa laskulla yllätyksiä tai piilokuluja esim. pakkausmateriaaleista. Aina turvallista ja selkeää!

AINA VÄHINTÄÄN 7 VUODEN TAKUU!

Voit luottaa laatuumme. Meiltä löydät pohjoismaisen valikoiman pitkäkestoisia laatutuotteita. Me luotamme valikoimamme tuotteisiin niin paljon, että lupaamme 7 vuoden toiminta- ja materiaalitakuun koko valikoimallemme. Sitä me kutsumme laaduksi!

TOIMIVA LOGISTIIKKA!

Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimitusaikojamme. Suurin osa valikoimastamme on varastotuotteita, jotka toimitetaan Ruotsin keskusvarastoltamme viikossa Suomeen. Osa valikoimamme tuotteista toimitetaan suoraan toimittajien ja valmistajien varastoista, näissä toimitusaika on keskimäärin 2- 4 viikkoa tilauksesta. Voimme tarjota toimitusten yhteydessä myös lisäpalveluita. Normaalit toimitukset tulevat ilmaiseksi katutasoon Suomessa. Lisäpalveluna tarjoamme mielellämme sisäänkanto - ja asennuspalveluita. Mikäli olet kiinnostunut lisäpalvelusta, ota yhtyettä asiakaspalveluumme. Tarjoamme palveluiden hinnat tapauskohtaisesti. Meillä on toimiva logistiikka ja meillä on helppo asioida!

;