Valikko

Gerdmans – paremmat työympäristöt  -yksinkertaisesti

Gerdmans – paremmat työympäristöt -yksinkertaisesti

Haluamme, että asiakkaanamme voit olla varma, että Gerdmansin kanssa toimiminen on helppoa, yksinkertaista ja luotettavaa. Haluamme parantaa arkipäivääsi tarjoamalla puitteet entistä parempiin työympäristöihin ja panostamalla hyvään ja selkeään palveluun. Tämän takia olemme kehittäneet olemassa olevia palveluetujamme entistä paremmiksi ja selkeämmiksi.

Aina rahtivapaat toimitukset!

Meillä kaikki tilaukset toimitetaan asiakkaalle aina rahtivapaasti. Tilaat sitten yksittäisen hiirimaton, toimistotuolin tai suuren kippikontin, toimitamme rahtivapaasti kaikkialle Suomessa. Kun toimit kanssamme, voit olla varma ettet saa laskulla yllätyksiä!

Aina vähintään 7 vuoden takuu!

Voit luottaa laatuumme. Meiltä löydät pohjoismaisen valikoiman pitkäkestoisia laatutuotteita. Me luotamme valikoimamme tuotteisiin niin paljon, että lupaamme 7 vuoden toiminta- ja materiaalitakuun koko valikoimallemme. Sitä me kutsumme laaduksi!

Nopeat toimitukset!

Pyrimme jatkuvasti parantamaan toimitusaikojamme. Suurin osa valikoimastamme on varastoartikkeleita, jotka toimitetaan viikon kuluessa. Osa valikoimamme tuotteista toimitetaan suoraan toimittajien ja valmistajien varastoista, joissa toimitusaika on keskimäärin 2-4 viikkoa. Tarjoamme nopeiden toimitusten lisäksi sisäänkanto- , neuvonta- ja asennuspalveluita. Tällöin ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Näin pystymme tarjoamaan sinulle ratkaisun silloinkin kun aika on kortilla. Nopeaa ja yksinkertaista!

Valikoimamme

Gerdmansin tuoteluettelo sisältää paljon uutuuksia ja inspiraatioita. Täytä lomake, niin lähetämme sinulle luettelomme ilmaiseksi.