<

Valikko

Ulkotilat - tarvikkeet jokaiseen vuodenaikaan

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Ulkotilat - tarvikkeet jokaiseen vuodenaikaan

Pidä ulkotilat siistinä kesät ja talvet siihen soveltuvien tuotteidemme avulla. Meiltä löydät tarvikkeet jokaiseen vuodenaikaan! Siisti ulkotila toimii myös yrityksen näyteikkunana, jonka avulla voit luoda kutsuvan kuvan yrityksestäsi ohikulkijoille. Hanki meiltä nyt laadukkaat postilaatikot, pyörätelineet, suojakatokset ja tuotteet talvikunnossapitoon. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Kesästä talveen - kaikki mitä tarvitset ulkotiloihin

Neljä vuodenaikaa asettaa erilaisia haasteita kiinteistön ympäristön kunnossapitoon. Talvisin tulee huolehtia lumen luomisesta pois kulkuväyliltä sekä liukastumisen ehkäisystä, ja keväisin talven aikana kaduille kertynyt hiekoitushiekka poistetaan. Kesällä tulee miettiä miten mahduttaa parhaiten pyörät pihalle ja sitä, minkälaiset ulkokalusteet tulisi hankkia.

Kinosten kasvaessa ja liukkauden lisääntyessä voit talvella kaivata avuksesi tarvikkeet lumiauroista hiekoittimiin ja suolanlevittimiin. Myös kottikärry on erinomainen apu lumen pois kuljettamisessa tai suuremman hiekkamäärän kuljettamisessa tarvittavaan paikkaan. Ehkäise liukastumista ja avaa lumiset kulkuväylät valikoimamme laadukkailla työvälineillä.

Kesällä työmatkapyöräilyn suosio kasvaa, jolloin tarpeeksi suuri pyöräparkki on tärkeää sekä ulkotilojen viihtyvyyden, että pyörien turvallisen säilyttämisen vuoksi. Erilaiset suojakatokset suojaavat pyöriä tai ihmisiä tuulelta ja tuiskeelta. Voit luoda katoksella suojaisan parkkipaikan polkupyörille, tuulensuojan bussia odottaville tai vaikka tupakkakopin ulos tupakoitsijoille.

Autamme sinua valitsemaan tarvikkeet ulkotilojen kunnossapitoon

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten sopivat tarvikkeet pihaympäristön kunnossapitoon, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimmat vaihtoehdot työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!