<

Valikko

Pukuhuonekalusteet - kaapit ja penkit meiltä

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Pukuhuoneet

Valitse väri / koko
 18 Vaihtoehtoa
Alkaen 43,00 €
eri kokoja ja -värejä
 20 Vaihtoehtoa
Alkaen 295,00 €
P 1000 / 1500 / 2000 mm
 Vaihtoehtoa
Alkaen 295,00 €

Pukuhuonekalusteet - kaapit ja penkit meiltä

Toimiva pukuhuone asettaa hyvän lähtökohdan työpäivän aloitukseen heti aamusta. Siistit ja hygieeniset pukuhuonekalusteet vaatteiden vaihtoon luovat miellyttävän tunnelman töissä, kuntosalilla ja kaikkialla, jossa tarvitaan tilat vaatteiden vaihtoon. Meiltä löydät tilavat pukukaapit, lokerokaapit ja penkit naulakolla tai ilman. Lukittavat kaappimme täyttävät kaikki julkisen tilan asettamat vaatimukset. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Toimivat Pukuhuonekalusteet luovat käytännöllisen pukutilan

Pukuhuone on monelle työntekijälle sekä ensimmäinen että viimeinen paikka, jonka kautta he kulkevat työpaikalle tullessaan ja sieltä mennessään. Siksi onkin tärkeää luoda kutsuva ja käytännöllinen pukutila tilavilla ja käytännöllisillä pukuhuonekalusteilla. Näin luot parhaat edellytykset hyvään työpäivään!

Pukuhuonetta kalustaessa kannattaa ensiksi kiinnittää huomiota siihen, että pukukaapit ovat tarpeeksi tilavat. Sekä peltiset että puiset mallit ovat kestäviä ja soveltuvat päivittäiseen käyttöön. Valikoimassamme on usean tyyppisiä vaihtoehtoja yksinkertaisista, hattuhyllyllä ja vaatetangolla varustetuista kaapeista edistyneempiin malleihin mekaanisella ilmanvaihdolla.

Valittuasi tilaan sopivat pukukaapit, on aika valita penkit - koukkulistalla tai ilman. Pukuhuoneen penkit ovat tärkeä osa pukeutumistilojen sisustusta, sillä ne toimivat paitsi istuimina myös laskutasoina vaatteille ja muille tavaroille. Vaatteita voi myös olla helpompi vaihtaa ja kenkiä vaivattomampi pukea penkillä istuessa. Valikoimassamme on sekä kaksipuoliset että yksipuoliset penkit, valitse sopivin ratkaisu tilaasi. Koukkulistat tuovat lisää ripustustilaa vaatteille, kasseille tai laukuille.

Mikäli tarvitset lukittavia kaappeja ainoastaan pienemmälle tavaralle kuten lompakoille, puhelimille tai vastaavalle, suosittelemme tutustumaan lokerokaappien valikoimaamme. Lokerokaapit voidaan sijoittaa joko pukukaappien yhteyteen tai täysin erilleen toimistoon, aulatilaan, kuntosalille tai vaikka kirjastoon. Melkein minne vain, jossa on tarpeen säilyttää pientavaroita tilapäisesti lukitussa kaapissa.

Käytännöllisten pukuhuonekalusteiden lisäksi pukuhuoneessa tulisi huomioida riittävä liikkumatila. Jotta pukkaria olisi miellyttävä käyttää, tulee varmistaa tarpeeksi tilaa käytäville, vaatteiden vaihtoon ja tavaroiden laskuun.

Autamme sinua Pukuhuonekalusteiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme pukuhuoneeseen sopivat kalusteet, meiltä löydät aina sopivat ratkaisut! Mikäli sinulla herää kysymyksiä valikoimastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!