<

Valikko

Turvalliset Nojatikkaat ja muut Alumiinitikkaat

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Varastotikkaat Skeppshultstegen, koukulla
 Vaihtoehtoa
erikoisleveät askelmat, 80 mm
 • Perusmalli
 • 2 tukevaa koukkua
Nojatikkaat Skeppshultstegen, jatkettavat, 5-8 m
 Vaihtoehtoa
2-osainen
 • Perusmalli
 • Voidaan käyttää kahtena erillisenä tikkaana
Porrastikkaat Skeppshultstegen Universalstege
monitoimitikkaat, enimmäispituus 4,2 m
 • Perusmalli
 • Sopii hyvin epätasaisille alustoille
 • Tukevat lattiasuojat
Yhdistelmätikkaat Regin Proffs
 Vaihtoehtoa
pituus min. 2,66, maks. 9,7 m
 • Perusmalli
 • Useita käyttömahdollisuuksia
 • Levikepalkki
Monitoimitikkaat Menja, seisontatasolla
hyväksytty erillisinä tikkaina että nojatikkaina
 • Perusmalli
 • Useita käyttömahdollisuuksia
 • Helppo taittaa kokoon
Seinäkisko
Lisävaruste
 • Sopii esim. varastohyllyyn
Saumaushela
lisäosa varastotikkaaseen
 • Voidaan käyttää mm. kuormalavahyllyissä, varastohyllyissä
Kiskon kannatin
Lisävaruste
 • Varastohyllyihin ja lavahyllyihin
Palkkikannatin
varastotikkaaseen
 • Palkkikannatin varastotikkaaseen

Turvalliset Nojatikkaat ja muut Alumiinitikkaat

Yllä turvallisesti korkeammalle! Hanki meiltä nojatikkaat ja muut alumiinitikkaat sisä- ja ulkokäyttöön. Laajassa valikoimassamme on malleja, jotka sopivat erityisesti varastoon ja epätasaisille alustoille sekä monenlaisiin muihin tarpeisiin. Löydät meiltä muun muassa vaihtoehdot erikoisleveillä ja liukastumattomilla askelmilla ja liikuteltavia malleja pyörillä. Hanki meiltä turvalliset tuotteet ammattilaisille ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Nojatikkaat vai muunlaiset alumiiniset tikkaat?

Alumiinitikkaiden välillä on huomattaviakin eroja, joiden ansiosta erilaiset mallit soveltuvat paremmin erityyppisiin käyttökohteisiin kuin toiset. Osa malleistamme sopivat ominaisuutensa puolesta hyvin käyttöön esimerkiksi varastoihin, toiset soveltuvat paremmin epätasaisille alustoille kuten portaisiin, ja osa malleista ovat niin monikäyttöisiä, että ne soveltuvat lähes mihin tahansa.

Monitoimitikkaat ovat ehdoton valinta silloin, jos tiedät tarvitsevasi tikkaita monenlaisissa paikoissa, tai et ole täysin varma siitä minkälaisia käyttötarpeita sinulle niille tulevaisuudessa on. Käytä niitä perinteisinä nojatikkaina tai pituutta säätämällä ne sopivat myös esimerkiksi portaisiin tai muille epätasaisille alustoille.

Kun haluat päästä erityisen korkealle, suosittelemme hankkimaan jatkotikkaat, eli jatkettavat nojatikkaat. Voit tehdä niistä juuri niin pitkät kuin tarvitset kulloiseenkin tilanteeseen mutta voit myös käyttää vain yhtä osaa niistä tavallisten nojatikkaiden lailla. Lyöt siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Varastotikkaat soveltuvat ennen kaikkea varastotöihin. Niiden päissä on koukut, jotta ne pysyvät turvallisesti paikoillaan hyllyjen reunoilla. Ne ovat erittäin käteviä korkeiden kuormalavahyllyjen ja varastohyllyjen kanssa.

Alumiinitikkaat ovat kestävät

Valikoimamme tikkaiden materiaali on sama miltei kauttaaltaan - ne ovat valmistettu alumiinista. Alumiinin käytöllä on useampia hyötyjä.

Alumiinitikkaista saat itsellesi tuulta ja tuisketta kestävät tikkaat, joita on keveytensä ansiosta helppo kuljettaa. Käytä niitä huoletta ulkotiloissa tarvittaessa. Esimerkiksi puiset tikkaat eivät kestä vaihtelevaa säätä yhtä hyvin. Lisäksi alumiiniset tikkaat ovat kaikista valmistetuin malli, joten niistä löytyy myös suurin valikoima.

Mikäli tarvitset vaihtoehdon sähkötöihin, suosittelemme kuitenkin lasikuidusta valmistettua malliamme sillä ne eivät johda sähköä. Lasikuitutikkaat eivät myöskään johda kylmää ja ne ovat syttymättömät. Lasikuitutikkaillemme löydät meiltä myös lisävarusteet kuten työkaluhyllyt ja -koukut, joiden avulla räätälöit tikkaista itsellesi juuri sopivat.

Autamme sinua Nojatikkaiden ja Alumiinitikkaiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat nojatikkaat ja alumiinitikkaat ammattilaisille, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman vaihtoehdon työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!