<

Valikko

Pikahakuteline eli Selailuteline tekee tietojen hausta helppoa

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Pikahakuteline VARIO®, pöytämalli
 Vaihtoehtoa
L:n muotoinen peltiteline
 • Naarmunkestävä terästeline
 • Sis. taskut
Pikahakuteline VARIO®, seinämalli
 Vaihtoehtoa
sisältää 10 A4-selailupaneelia, sis
 • Naarmunkestävä terästeline
 • Sis. taskut
Pikahakuteline SHERPA®, pöytämalli
 Vaihtoehtoa
10, 20 tai 30 heijastamatonta taskua
 • Iskunkestävää muovia
 • Sis. Selauspaneeleja
 • Kumijalat
Taskut pikahakutelineelle SHERPA®
 14 Vaihtoehtoa
koolle A4, 10 kpl/pakkaus
 • Matala heijastavuus
 • 10-pakk eri värejä
Pikahakuteline FUNCTION, pöytämalli, ilman taskuja
 Vaihtoehtoa
L:n muotoinen, naarmutusta kestävä muovipinnoite
 • Naarmunkestävä terästeline
 • Pöytäteline
Pikahakuteline FUNCTION, seinämalli, ilman taskuja
10 A4-paneelille, tyhjä
 • Naarmunkestävä terästeline
 • Seinäteline

Pikahakuteline eli Selailuteline tekee tietojen hausta helppoa

Pikahakuteline, eli selailuteline, tekee asiakirjojen ja tietojen selaamisesta helppoa. Laita selailutelineeseen päivittäin tarvitsemasi paperit ja tee tiedon hausta vaivatonta. Ergonomiset telineet voi helposti sijoittaa työpöydälle näppäimistön ja näytön väliin, joko pöydälle tai ne voidaan asentaa seinään. Valikoimassamme on useita malleja, jotka soveltuvat niin toimistoon, myymälään kassalle, varastoon tai vaikka vastaanottotiskille. Tee tiedon hausta helppoa ja organisoitunutta – luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Selailuteline pöydälle ja seinälle

Meiltä löydät tukevia ja käyttäjäyställisiä pöytä- ja seinämallisia pikahakutelineitä. Mikäli työpisteesi ei vaihtele ja pöytätilaa on riittämiin, voisi A4-kokoinen pöytäteline olla sinulle oikea ratkaisu. Voit ostaa joko pelkän telineen ja erikseen haluamasi määrän taskuja, tai voit valita valmiin kokonaisuuden valikoimastamme. Pöytätelineissä on kumitassut, joiden ansiosta ne pysyvät tukevasti paikoillaan myös käytön aikana.

Jos pöytätilaa ei ole tai selailutelinettä käyttää useampi henkilö sinun lisäksi, voisi seinälle asennettava malli olla sopiva vaihtoehto. Sijoita teline joko työpisteesi lähettyville, mikäli tarvitset sitä usein, tai jos sitä käyttää useampi henkilö asenna se keskeiselle paikalle, josta kaikkien on helppo päästä siihen käsiksi.

Valmiiden kokonaisuuksien lisäksi valikoimastamme löytyy erilliset taskut ja telineet sekä pöydälle että seinälle. Ostamalla lajitelman erivärisiä taskuja, on selatessa aina helppo löytää etsimänsä kohdan taskun värin perusteella.

Autamme sinua Selailutelineen valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuvat pikahakutelineet, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!