<

Valikko

Pakkaustarvikkeet yrityksille

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Suositut tuotteet tuoteryhmässä Pakkaustarvikkeet

maks. kuorma 10kg, 25 kpl/nippu, eri kokoja
 51 Vaihtoehtoa
Alkaen 10,50 €
Eri punnitusalueita ja tarkkuuksia
 Vaihtoehtoa
Alkaen 205,00 €
enimmäiskuormitus 200 kg
1595,00 €

Pakkaustarvikkeet yrityksille

Lähetätkö tavaroita asiakkaillesi päivittäin? Tällöin erikokoiset pahvilaatikot, vaa’at ja pakkauspöydät toimivat tärkeinä apuvälineinä työskentelyn sujumiseksi ergonomisesti ja tehokkaasti. Valikoimassamme on myös laaja kirjo erilaisia varusteita kiristekalvoista ja pahvilaatikoista pakkausteippiin ja erilaisiin vaakoihin. Tee arjesta sujuvampaa ja lähettämisestä vaivatonta - luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Kaikki mitä tarvitset paketointia varten

Saapuivatko pakettisi taas rikkinäisinä perille? Rikkinäiset lähetykset maksavat sekä aikaa että rahaa, ja tuovat ärtymystä paketin vastaanottajalle. Hyvät pakkaustarvikkeet pitävät huolen siitä, että tuotteet säilyvät ehjinä koko kuljetuksen ajan.

Aaltopahvista valmistetut pahvilaatikot ovat sekä kestäviä että kierrätettäviä. Valikoimassamme on sekä yksi- että kaksiaaltoiset pakkaus- ja postituslaatikot. Varmista paketin kestävyys kuplamuovilla ja kestävällä teipillä sekä erilaisilla sidontavälineillä.

Ennen tuotteen lähettämistä tarvitset tiedon paketin painosta. Erilaiset pakettivaa’at ovat käteviä työvälineitä niin toimistoon, varastoon, postinkäsittelyyn, myymälään kuin teollisuuteenkin. Valikoimamme vaaoilla punnitset kaikki tuotteet pienistä ruuveista lähtien suuriin ja painaviin paketteihin. Tarkan punnituksen avulla varmistat, että lähetyksesi ei ole liian painava ja pystyt helposti laskemaan lähetyksen kustannukset.

Ergonominen, korkeussäädettävä pakkauspöytä helpottaa työntekoa ja nopeuttaa pakkaamista. Sähköisesti korkeussäädettävää pöytää voi helposti käyttää useampi, eri pituinen henkilö. Valikoimamme pöytiä voit räätälöidä tarpeisiisi sopivaksi lisäämällä niihin erilaisia lisävarusteita. Lisää pöytään laatikkokiskon ja siihen sopivat ottolaatikot, hyllytasot, työkalutaulun tai paperileikkurin!

Luotettavat ja laadukkaat pakkaustarvikkeet tekevät lähettämisestä vaivatonta ja nopeaa ja ehkäisevät pakettien ja tavaroiden rikkoutumista kuljetusten aikana. Hankkimalla hyvät varusteet pakkaamista varten, teet jokaisesta työpäivästä mielekkäämmän.

Autamme sinua sopivan Pakkaustarvikkeiden valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme tarpeisiisi parhaiten sopivat pakkaustarvikkeet. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimmat tuotteet tarpeisiisi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!