Valikko

Roskien Lajitteluastia toimistoon ja kotiin

Lue lisää
per sivu
Näytä
Kierrätyskaappi Syrsa
 Vaihtoehtoa
LxSxK 600x600x1070 mm
 • Perusmalli
 • Klassinen design
Roska-astia Durabin, 60 tai 90 litraa
 12 Vaihtoehtoa
hyväksytty elintarvikekäyttöön, 60 tai 90 litraa
 • Perusmalli
 • Useita lisävarusteita
Lajittelukaappi
 Vaihtoehtoa
kaksi kokoa
 • Perusmalli
 • Sis. muoviastiat
Kierrätyskaappi
 Vaihtoehtoa
Useita eri kokoja
 • Perusmalli
 • Heilurikannella
 • Riippulukkosovitus
Jäteastia Brooklyn Bin
 24 Vaihtoehtoa
Ø330 mm terästä
 • Premium malli
 • Klassinen design
 • Siirrettävä
Vaunu kahdella roska-astialla Durabin
2 kpl 40 litran tynnyriä, KxPxL 700 x 680 x 375 mm
Lajitteluastia 45 tai 76 litraa
 12 Vaihtoehtoa
Itsesulkeutuva luukku estää hajun leviämistä
Lajitteluastia, 5 kpl/pakk
 Vaihtoehtoa
5 kpl/pakkaus
 • Perusmalli
Paristojen keräysastia
turvakaarella, KxLxS 485 x 320 x 250 mm
 • Perusmalli
 • Turvasanka
Lajitteluastia suurille määrille
 Vaihtoehtoa
tilavuus 1000-2500 l
 • Perusmalli
 • Suurille määrille
Vaunu roska-astialle Durabin
 Vaihtoehtoa
tynnyrille tai kahdelle tynnyrille
Seinäkisko lajitteluastioille
sis. konsolit laatikolle, PxL 1270 x 70 mm

Roskien Lajitteluastia toimistoon ja kotiin

Hedelmien kuoria, vesi- ja virvoitusjuomapulloja, pakettien kartonkeja, muovipakkauksia, metalleja ja käytettyjä pattereita! Erilaista jätettä syntyy päivittäin niin toimistossa kuin kotona. Kun lajittelukaapissa on tarpeeksi astioita erityyppiselle jätteelle, on helpompi pitää työympäristö siistinä. Meiltä löydät monenlaiset lajitteluastiat ympäristöystävälliseen jätteidenlajitteluun. Meiltä saat myös kannelliset mallit, jotka pitävät hajut sisällään. Luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Esteettinen ja käytännöllinen toimiston Lajittelupiste

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Myös jätteidenlajittelussa. Kun lajittelupiste on käytännöllinen ja toimiva, on kierrätys helppoa ja ympäristö pysyy siistinä. Muutto ja remontti ovat hyviä ajankohtia miettiä kierrätyspistettä uudelleen ja hankkia tarvittavat välineet helpottamaan arkista eloa.

Erilliset kierrätys- ja lajittelukaapit sopivat hyvin keittiöihin, toimistoon, eteiseen tai vaikka kopiointihuoneeseen. Ne ovat suunniteltu niin, että niihin mahtuu useita astioita eri jätteitä varten. Mikäli vanhan keittiön kaapistoissa ei ole tilaa kierrätysastioille, ovat erilliset kierrätyskaapit hyviä vaihtoehtoja. Niillä saa sekä lisää kaappi- että pöytätilaa ja kierrätysjätteet pysyvät piilossa katseilta.

Vaihtoehtoisesti tyylikkäät jäteastiat kuten Brooklyn Bin näyttävät hyvälle missä tahansa. Ne ovat ulkomuodoltaan saaneet inspiraatiota amerikkalaisista klassisista jäteastioista, mutta ne ovat luotu moderneihin tiloihin helpottamaan kierrätystä. Näillä kierrätät tyylikkäästi ja nykyaikaisesti retrolla ulkomuodolla.

Jätteiden Lajitteluastiat voivat sijaita myös muualla kuin keittiössä

Useimmiten kierrätyspiste sijoitetaan altaan alle keittiöön, mutta joskus keittiö on vain liian ahdas usealle lajitteluastialle. Tyylikkäät kierrätyskaapit voidaan kuitenkin sijoittaa moneen muuhunkin tilaan! Kerää paperit, kartongit, pullot ja lehdet vaikka aulatilaan, eteiseen tai toimiston nurkkaan huomaamattomasti tyylikkäissä kaapeissa. Kun kaapit ovat lukittavia, voivat ne hyvin sijaita myös yleisissä tiloissa.

Usein kannattaa myös pitää useampia jäteastioita ja roskiksia esillä eri puolilla toimistoa ja työpaikkaa. Näin roskat päätyvät minne kuuluvat ja siivottavaa jää vähemmän. Jotta roskat varmasti päätyvät oikeisiin astioihin, suosittelemme selkeyttävien tarrojen liimaamista lajitteluastioihin. Tarrojen kuvat näyttävät nopealla vilkaisulla minkä tyyppiselle jätteelle astia on tarkoitettu.

Autamme sinua käytännöllisten Lajitteluastioiden valinnassa

Valikoimassamme on erikokoisia ja –muotoisia astioita monenlaiseen tarpeeseen. Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan lajitteluastian valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!