<

Valikko

Kaapit ja Laatikostot - toimiston säilytysratkaisut

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

Kaapit ja Laatikostot - toimiston säilytysratkaisut

Luovassa ja tapahtumarikkaassa ympäristössä pitää olla vapaus toimia, mutta tehokkuuden ja turvallisuuden takia kaikkien tavaroiden tulee kuitenkin olla järjestyksessä. On tärkeää, että löydät tarvitsemasi kansiot, työsuunnitelmat ja paperit silloin kun niitä tarvitset. Hanki meiltä käytännölliset kaapit ja laatikostot, jotka mahdollistavat hyvän toimistosäilytyksen. Niillä rakennat käyttökelpoisen, tehokkaan ja toimivan toimistoympäristön. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Lue tästä vinkkimme toimivaan toimistoon.

Toimiva toimistosäilytys

Valikoimastamme löydät useita erilaisia ratkaisuja, joiden avulla luot järjestystä kaaokseen. Tarjoamme kiinteitä ja siirrettäviä hyllyjä, laatikostoja ja kaappeja toimiston ja arkistotilojen sisustamiseen. Mieti minkä tyylisen sisustuksen toimistoon haluat ja minkä tyyppiset ratkaisut toimisivat sinun arjessasi kaikista parhaiten.

Työpisteen säilytykseen sopivat erinomaisesti erilaiset laatikostot, jotka voidaan sijoittaa työpöydän alle. Valitse pyörällinen malli, jos haluat voida siirtää laatikostoa eri paikkoihin helposti myös sen ollessa täynnä tavaraa. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia malleja peltisistä laminaattisiin vaihtoehtoihin, pyörillä ja ilman.

Käytätkö työssäsi paljon kansioita tai onko sinulla paljon kirjoja? Tällöin isompi toimistokaappi voi sopia toimistosäilytyksen tarpeisiisi paremmin kuin pienempi laatikosto. Joihinkin kaappeihimme on mahdollista ostaa ovet. Liukuovet ovat erinomainen ratkaisu ahtaisiin tiloihin, sillä tällöin sinun ei tarvitse jättää ylimääräistä tilaa kaapin eteen oven avautumista varten.

Jykevän ja lukittavan säilytysratkaisun saat hankkimalla arkisto- tai peltikaapin. Peltikaappi kestää hyvin kulutusta ja tuo monipuolista säilytystilaa. Löydät peltisiä kaappeja myös palosuojattuina vaihtoehtoina, jolloin tärkeät tavarat ja paperit pysyvät paremmin turvassa onnettomuuksien sattuessa.

Perinteisten kaappien lisäksi löydät valikoimastamme vitriinit, piirustuskaapit, avainkaapit sekä erilaiset latauskaapit ja säilytyskaapit kannettaville tietokoneille ja muille mobiililaitteille. Voimme siis sanoa, että etsitpä sitten säilytysratkaisua arvokkaammalle tavaralle, käyttötavaralle, piirustuksille tai avaimille, löydät meiltä varmasti ratkaisun!

Riittävä säilytystila on toimistosäilytyksen A ja O

On tärkeää, että kaikille on riittävästi säilytystilaa työpaikalla. Miellyttävässä työympäristössä on tarpeeksi erilaisia ratkaisuja, joiden avulla työpiste ja muut työskentelypinnat pysyvät puhtaina ilman turhia tavaroita. Hyvästi kasaantuneet paperipinot, vanhat kahvikupit ja vanhentuneet muistiinpanot, tervetuloa siisteys ja tehokkuus.

Työpaikalla on usein erilaisia tarpeita, joten valitsemalla muunneltavat säilytyskalusteet myös tilan hyödyntäminen tehostuu. Suunnittele siis käytännöllinen järjestys toimistoosi, jolloin säilytys ei jää tilanpuutteesta kiinni.

Autamme sinua sopivan Toimistosäilytyksen valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivien kaappien ja muun toimistosäilytyksen valinnasta? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!