<

Valikko

Liitutaulu on sekä klassinen että moderni työväline

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
A-teline liitutaulu
 Vaihtoehtoa
sisä- ja ulkokäyttö
  • Kokoontaitettava
  • Käännettävät tekstitaulut
  • Sisä- ja ulkokäyttöön

Liitutaulu on sekä klassinen että moderni työväline

Liitutaulu on klassinen ja silti moderni työkalu niin luokkahuoneisiin, palaverihuoneisiin kuin myös ravintoloihin, kahviloihin ja kotiin. Ne ovat monikäyttöisiä, ja niitä sopivat myös informaatio- tai ilmoitustauluiksi. Lisäksi ne voivat muodostaa osan sisustuksesta. Hanki meiltä monikäyttöiset taulut ja luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Liitutaulujen edut ja ideoita niiden käyttöön

Kun liitutaulua ennen käytettiin vakiotyökaluna esimerkiksi luokkahuoneissa, on se kouluissa enenevissä määrin syrjäytetty valkotaululla. Yleistyessään kahvila- ja ravintolakäytössä, on liitutaulu kuitenkin alkanut taas löytämään paikkansa arjessamme. Se luo osaltaan tunnelmaa sisustukseen, ja sopii myös monen kotiin.

Liitutauluissa on paljon etuja. Kun valkotaulujen tussit saattavat kuivua tai projektori sammua, liidut toimivat aina. Liitu on lisäksi helppo poistaa taulusta pyyhkimällä kostealla sienellä. Kun valkotaulutussi saattaa jämähtää tauluun kiinni tai jättää jälkeensä haamujäljet, häviää liitu taulusta kokonaan helposti pyyhkimällä.

Ne ovat kaiken lisäksi monikäyttöisiä. On tavallista, että ne ovat magneettisia, joten voit paitsi kirjoittaa niihin myös kiinnittää niihin muistilappuja tai erilaisia infomateriaaleja magneeteilla. Ne toimivat siis halutessasi paitsi kirjoitustauluina myös magneettisina ilmoitustauluina.

Valikoimamme mallit sopivat hyvin mainosvälineiksi esimerkiksi liikkeen, ravintolan tai kahvilan tiloihin. Sijoita taulu liikkeen eteen ja kirjoita siihen päivän tarjoukset, lounasmenun tai jonkun muun ohikäveleviä asiakkaita sisälle houkuttelevan tekstin tai kuvan. Sisällä ravintolassa tai kahvilassa voit kirjoittaa niihin ruoka- ja juomahinnaston. Päästä luovuutesi valloilleen!

Autamme sinua sopivan Liitutaulun valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan mallin valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!