<

Valikko

Jykevä Tunkki korjaus-, ylläpito- ja asennustöihin

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Kynsitunkki, matala, kapasiteetti 3-8 tn
 Vaihtoehtoa
erityisen matala
  • Perusmalli
  • Ekstra matala malli
Hammastankotunkki, kapasiteetti 3-10 tn
 Vaihtoehtoa
taitettava tanko
  • Perusmalli
  • Taitettava veivi
Kynsitunkki, matala, kapasiteetti 5-25 tn
 Vaihtoehtoa
erityisen matala
  • Perusmalli
  • Ekstra matala malli

Jykevä Tunkki korjaus-, ylläpito- ja asennustöihin

Nostatko laitteistoja, koneita tai muita painavia tavaroita töissä? Erimalliset tunkit helpottavat ja tehostavat korjaus-, ylläpito- ja asennustöitä. Valikoimassamme on malleja jopa 25 tonnin nostokyvyllä, joten kantavuudesta ei näiden käyttö jää kiinni. Valitse malli matalalla nostokynnellä tai vaikka hydraulinen vaihtoehto – mikä vain mikä sopii tarpeisiisi, löydät sen meiltä! Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt.

Monenlaiset Tunkit erilaisiin työtehtäviin

Tarvitseeko sinun nostaa painavia laitteita korjaus- tai asennustöitä varten? Onko aika romuttaa vanha painava kone? Ota käyttöösi tunkki! Nostat sen avulla kevyesti kaikki painavat koneet, kalustot ja muut kohteet.

Matalalla nostokynnellä varustettu malli sopii erinomaisesti koneiden huoltotöihin ja asennuksiin. Matalalle sijoitetun nostokynnen saa helposti asetettua koneen tai muun nostettavan esineen alle nostamista varten. Sekä päällä että kynnellä voi mallista riippuen nostaa jopa 8 tonnia. Tämä käytännöllinen työkalu sopii erityisesti huoltotöihin.

Hammastankotunkki on hieman korkeampi kuin muut mallit, joten nostat sen avulla jopa 5 tonnia painavat koneet ja laitteet korkeammalle. Voit käyttää sekä päätä että nostokynttä nostamiseen. Taitettava veivi helpottaa kuljettamista ja käsittelyä.

Haluatko nostaa erittäin raskaita kuormia? Tällöin suosittelemme hydraulista mallia. Hydrauliikan avulla voidaan tuottaa suuria voimia ja hydraulisesti toimivat nostolaitteet sopivat erittäin raskaisiin nostoihin. Hydraulisesti toimiva mallimme nostaa 5-25 tonnia tasaisesti, tarkasti ja tehokkaasti. Voit nostaa sekä kynnellä että päällä. Irrotettava pumpputanko helpottaa kuljetusta ja ylikuormitussuoja parantaa käyttöturvallisuutta.

Autamme sinua sopivan Tunkin valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme tarpeisiisi parhaiten soveltuva nostoväline. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!