<

Valikko

Ilmoitustaulu - korkkia, pellavaa tai mustaa vaahtomuovia

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Ilmoitustaulu, pellava
 10 Vaihtoehtoa
pellavakankaalla päällystetty 10 mm:n paksuinen levy
 • Luonnollinen pellava
 • Kätketty kiinnitys
Ilmoitustaulu, musta vaahtomuovi
 Vaihtoehtoa
itsepalautuva pinta mustasta vaahtomuovista
 • Pinta mustaa vaahtomuovia
 • Kätketty kiinnitys
 • Itsekorjautuva pinta
Ilmoitustaulu, luonnonkorkkia
 Vaihtoehtoa
10 mm:n paksuinen levy, 2 mm:n paksuisella luonnonkorkkipäällysteellä
 • Luonnonkorkki
 • Kätketty kiinnitys
 • Itsekorjautuva pinta
Ilmoitustaulu ja valkotaulu
ilmoitustaulun ja valkotaulun yhdistelmä
 • Sekä ilmoitus- että valkotaulu
 • Kätketty kiinnitys
Ilmoitustaulu Air Space Textile
 12 Vaihtoehtoa
jatkettava
 • Piilokiinnitys
Valkotaulu Air Space Textile
 Vaihtoehtoa
jatkettava
 • Piilokiinnitys
 • E3 sertifioitu ja 99 % kierrätettävä
 • Kirjoituspinnalla 30 vuoden takuu

Ilmoitustaulu - korkkia, pellavaa tai mustaa vaahtomuovia

Tyylikäs ilmoitustaulu luonnonkorkista, pellavasta tai mustasta vaahtomuovista sopii kaikkiin toimistoihin ja yleisiin tiloihin. Valikoimassamme on myös yhdistelmätaulu, johon voit toiselle puoliskolle kirjoittaa valkotaulutussilla ja toinen puolisko toimii korkkitaulun tavoin. Anna työntekijöille parhaimmat edellytykset työn viestintään ja organisointiin ja valitse mieleisesi vaihtoehto hyvän hinta-laatusuhteen omaavasta valikoimastamme. Luodaan yhdessä Paremmat Työympäristöt!

Klassinen korkkitaulu on kestävä ja kimmoisa

Klassiset korkkitaulut ovat kestäviä ja niiden pinnat kimmoisia, joten nastat eivät jätä reikiä tai rumia jälkiä korkkipäällysteeseen. Pellavakankaalla päällystetty malli on moderni ja tyylikäs vaihtoehto, joka siksi sopii mihin tahansa työ- ja kouluympäristöön. Musta vaahtomuovi on materiaalina itsepalautuvaa, joten taulun pinta säilyy sileänä ja hyvänä myös pitkäaikaisessa käytössä.

Nastat ja nuppineulat kiinnittyvät kaikkiin tauluihimme helposti ja pysyvät tukevasti kiinni. Ne sopivat hyvin toimistoihin, ruokalaan ja muihin yleisiin tiloihin. Valitse hyvästä valikoimastamme sopiva vaihtoehto juuri sinun tarpeisiisi, löydät meiltä niin pienet kuin isot mallit.

Ilmoitustaulut sisäkäyttöön kaikkiin ympäristöihin

Sijoita muistitaulu työpisteellesi ja kiinnittää siihen esimerkiksi muistilappuja, ajatuskarttoja tai työtä tehostavia tehtävälistoja. Se on hyödyllinen tarvike myös työpaikan yleisissä tiloissa, sillä voit sen avulla jakaa tiedotteet ja ilmoitukset kaikille helposti ja nopeasti nähtäväksi ja näin parantaa työpaikan tiedotusta. Ne sopivat hyvin käyttöön myös esimerkiksi taloyhtiön porraskäytävään, jotta asukastiedotteita ei tarvitse teipata seinään tai oveen kiinni.

Koska taulut ovat valmistettu luonnonkorkista, ne voivat imeä itseensä kosteutta mikäli ne sijoitetaan kosteisiin tiloihin. Siksi ilmoitustaulumme sopivat sisäkäyttöön. Taulut ulkokäyttöön löydät Ilmoitustaulukaapit & Julistekehykset -kategoriastamme. Kaikki mallimme voidaan ripustaa sekä vaakatasoon että pystysuuntaan ja toimitukseen kuuluu kiinnike piiloripustusta varten.

Autamme sinua käytännöllisen Korkkitaulun ja Ilmoitustaulun valinnassa

Oletko epävarma tarpeisiisi sopivan mallin valinnassa? Ota meihin yhteyttä puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua!

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!