Valikko

Kirjavaunu - kuljeta kirjat ja kansiot ketterästi

Lue lisää
per sivu
Näytä
Kirjavaunu / Kansiovaunu
 Vaihtoehtoa
Useita eri värejä
  • Perusmalli
  • Kaltevat hyllytasot

Kirjavaunu - kuljeta kirjat ja kansiot ketterästi

Kirjavaunuilla kuljetat helposti kansioita, kirjoja ja muita arkistomateriaaleja toimistolla, kirjastossa tai vaikka koulussa. Ne tekevät arkipäivästä vikkelämmän ja ergonomisemman ja niiden avulla siirrät, varastoit ja arkistoit mappeja, kansioita ja kirjoja yksinkertaisesti. Laita nyt kansiot ja kirjat järjestykseen helposti ja hanki meiltä toimistoarkeasi helpottavat ratkaisut. Luodaan yhdessä paremmat työympäristöt.

Kirjavaunu voi olla arkesi puuttuva palanen

Kirjavaunu on juuri se tuote, jota ei välttämättä tule ajatelleeksi mutta jonka olemassaoloa arvostat siitä hetkestä lähtien, kun käytät sitä ensimmäisen kerran. Niin käytännöllinen se on! Se on erityisesti suunniteltu kirjojen ja kansioiden kuljettamiseen ja on saatavilla sekä suorilla että kallistetuilla tasoilla.

Lievästi kallistettujen tasojen ansiosta kirjojen selkämys on helpompi lukea ja kärryissä olevista kirjoista saa nopeasti yleiskatsauksen. Kallistetut tasot helpottavat myös kirjojen ja kansioiden ottamista ja laittamista takaisin hyllyyn. Laita kirjat vaunun hyllylle pystyyn tai sivuttain riippuen siitä haluatko näkyville kirjan selkämyksen tai kannen.

Vaunuun mahtuu suuri määrä kirjoja ja kansioita, joten se toimii myös käytännöllisenä säilytysratkaisuna ja hyllynä. Käytä sitä myös pienempänä ja siirrettävänä hyllynä esimerkiksi luokkahuoneissa, joissa tilaa on rajallisesti. Kuljetat sen avulla nopeasti ja helposti kirjat eri tilojen, kuten eri luokkahuoneiden, välillä.

h2>Autamme sinua Kirjavaunun valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme toimitiloihisi sopiva vaihtoehto. Meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman ratkaisun.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!