Valikko

Pientavaralaatikosto ylläpitää järjestystä

Lue lisää
per sivu
Näytä

Pientavaralaatikosto ylläpitää järjestystä

Pientavaralaatikosto pistää ruuvit, mutterit ja muut pienet osat järjestykseen. Valikoimamme laadukkaat mallit sopivat kaikenlaisten pienten osien lajitteluun, säilytykseen ja varastointiin. Löydät meiltä tukevat mutta kevyet, muovista valmistetut mallit. Järjestä tavarasi ja tehosta päivittäisiä töitä - luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Pyörivä Pientavaralaatikosto 12-48 laatikolla

Pientavarat, varaosat ja lisäosat, ruuvit, mutterit ja naulat. Minne kokoat kaikki pienet palaset? Tietenkään kaikkia pienpalasia ei kannata heittää yhteen ja samaan kasaan vaan paras on, jos löydät useita, sopivan kokoisia laatikoita, joihin lajitella tavarat. Näin tehostat töitä ja säästä aikaa.

Pyörivä pientavaralaatikosto tarjoaa parhaimman ja selkeimmän säilytystilan niin varastoon, tuotantoon, myymälään, huoltoasemalle kuin korjaamoonkin. Tuloksena sinulla on helposti käyttöönotettavissa olevat selkeästi järjestellyt tavarat - suojassa pölyltä ja katoamiselta.

Jotta varmasti tiedät mitä jokainen pienlaatikko pitää sisällään, on sinun mahdollista merkitä sisältö etikettiin ja kiinnittää se jokaisen laatikon päälle. Valikoimamme laatikostoissa on 24-48 kappaletta pienlaatikoita ja telineen avulla saat halutessasi koottua yhteensä jopa 12 laatikostoa yhteen. Siinä on tarpeeksi järjestelyvaraa vaativallekin!

Mikäli työskentelet herkän elektroniikan parissa, voimme iloksesi todeta, että löydät valikoimastamme ESD-malliset vaihtoehdot. ESD-laatikosto ei reagoi staattiseen sähköön, joten se soveltuu hyvin tilaan, jossa työskennellään herkän elektroniikan kanssa.

Autamme sinua Pientavaralaatikoston valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten sopiva pientavaralaatikosto, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!