<

Valikko

Alumiinilaatikko takaa turvallisen kuljetuksen

Lue lisää

ilmainen toimitus
ja 7 vuoden takuu
– yksinkertaisesti

per sivu
Näytä
Alumiinilaatikko Eika
 Vaihtoehtoa
vaativiin ympäristöihin
  • Perusmalli
  • Kevyt omapaino
  • Tukeva säilytys

Alumiinilaatikko takaa turvallisen kuljetuksen

Pakkaa, säilytä ja kuljeta mitä haluat! Tukeva alumiinilaatikko takaa sen, että saat tuotteet perille varmasti ja ilman kuljetusvaurioita. Vankkarakenteinen alumiininen kuljetuslaatikko sopii hyvin monenlaiseen käyttöön – teollisuuteen, kuljetukseen, rakennusalalle tai mihin vain, johon tarvitset kestävää ratkaisua tavaroiden säilytykseen ja kuljetukseen. Meillä on laaja valikoima erikokoisia vaihtoehtoja – luodaan yhdessä paremmat työympäristöt!

Kuljettamiseen, varastointiin ja pakkaamiseen

Saavatko kuljetuksesi usein kolhuja tai muita kuljetusvaurioita? Toivotko, että voisit olla varma siitä, että herkät tuotteet ja arvokkaat esineet olisivat turvassa kuljetuksen ajan? Tukevaan alumiiniseen kuljetuslaatikkoon pakkaat, varastoit ja kuljetat tavaroita aina turvallisesti ja varmasti.

Valikoimamme mallit ovat kestäviä ja laadukkaita. Vahvistetut lukot ja vahva pohja takaavat, että laatikot kestävät käyttöä myös vaativissa ympäristöissä. Suojaavat kulmaraudat mahdollistavat laatikoiden tukevan pinoamisen päällekkäin. Tiivis kansi suojaa pitää pölyt ja nesteet poissa. Ei siis haittaa, vaikka laatikon päälle roiskuisi vettä – tavarat pysyvät silti kuivina!

Kuljetuslaatikko alumiinista useassa koossa

Valikoimassamme on alumiinilaatikoita useassa koossa, aina pienistä 29 litran malleista suuriin, 415 litran vaihtoehdoista. Riippumatta tavaroidesi koosta on niille kaikille mitä luultavimmin tilaa.

Koska kuljetuslaatikot kestävät lisäksi vaativia sääolosuhteita ja erilaisia lämpötiloja, kuten –40…+180 °C, voi niitä turvallisin mielin käyttää useimmissa tilanteissa.

Autamme sinua sopivan Alumiinilaatikon valinnassa

Valitse laajasta valikoimastamme työympäristöösi parhaiten soveltuva malli, meiltä löydät aina ratkaisun! Mikäli sinulla herää kysymyksiä tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse, chatissa tai sähköpostitse niin autamme sinua valitsemaan parhaimman säilytysratkaisun työpaikallesi.

Meiltä saat aina 7 vuoden takuun ja ilmaisen toimituksen. Meillä on lisäksi 30 päivän palautusoikeus alkuperäispakkauksessa palautettavalle virheettömälle tuotteelle ja iso osa tuotteistamme lähetetään Ruotsin varastostamme jo 24 tunnin sisällä. Etkö löydä etsimääsi? Ota yhteys asiakaspalveluumme niin voimme mahdollisuuksien mukaan löytää sinulle sopivan tuotteen verkkokauppamme valikoiman ulkopuolelta!